Sarjaseuraaja

Suosituimmat amerikkalaiset tv-sarjat

Sarjaseuraaja > Tv-sarjat > Draama > Täydelliset naiset > Näyttelijät

Täydelliset naiset - Näyttelijät

Brenda Strong "Mary Alice Young" IMDB

Brenda Strong syntyi 25. maaliskuuta 1960 Brightwoodissa, Oregonissa. Hän on opiskellut musikaalista teatteria Arizonassa ja on myös saman osavaltion missi vuodelta 1980. Brenda esiintyi Billy Chrystalin musiikkivideolla ja sai sen avulla sivurooleja mm. sarjassa MacGyver ja elokuvassa Avaruusboltsit (Spaceballs, 1987). Hän on vieraillut mm. tv-sarjoissa Seinfeld, Gilmoren tytöt (Gilmore girls), Everwood ja Muodon vuoksi (Nip/Tuck). Brenda on myös laillistettu joogan opettaja. Hän on naimisissa Tom Henrin kanssa ja heillä yksi lapsi, John.

Dana Delany "Katherine Mayfair" IMDB

Dana Welles Delany syntyi 13. maaliskuuta 1956 New York Cityssä. Hän on seurustellut mm. Henry Czernyn, Treat Williamsin ja Don Henleyn kanssa. Danan piti alunperin saada Breen rooli. Dana on näytellyt mm. elokuvissa A Beautiful Life, The Right Temptation ja Exit to Eden sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Cheers, Taisteluplaneetta Galactica ja L-koodi.

Doug Savant "Tom Scavo" IMDB

Doug Savant syntyi 21. kesäkuuta 1964 Burbankissa, Kaliforniassa. Hän teki läpimurtonsa Merlose Placessa, jossa hän näytteli 6 vuotta. Hän on naimisissa saman sarjan näyttelijän Laura Leightonin kanssa ja heillä on kaksi lasta. Dougilla on myös kaksi lasta edellisestä avioliitostaan. Hän on näytellyt myös elokuvassa Godzilla ja vieraillut tv-sarjoissa 24, Muodon vuoksi (Nip/Tuck) ja CSI.

Eva Longoria Parker "Gabrielle Solis" IMDB

Eva Jacqueline Longoria syntyi 15. maaliskuuta 1975 Corpus Christissa, Teksasissa. Hänellä on kolme sisarta. Eva on myös tehnyt mallin töitä. Hän oli naimisissa Tyler Christopherin kanssa vuosina 2002-2005, mutta heillä ei ole lapsia. Nyt Eva on naimisissa Tony Parkerin kanssa. Eva on näytellyt mm. tv-sarjoissa Tunteita ja tuoksuja ja Dragnet sekä mm. elokuvassa The Sentinel - salaliitto.

Felicity Huffman "Lynette Scavo" IMDB

Felicity Huffman syntyi 9. joulukuuta 1962 Bedfordissa, New Yorkissa. Hänellä on yksi veli ja kuusi sisarta. Felicity meni naimisiin näyttelijä William H. Macyn kanssa 1997 ja heillä on kaksi lasta, Sofia ja Georgia. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Transamerica (josta sai Oscar-ehdokkuuden), Kasvukipuja (Raising Helen) ja Magnolia sekä tv-sarjassa Frasier.

James Denton "Mike Delfino" IMDB

James Denton syntyi 20. tammikuuta 1963 Nashvillessä, Tennesseessä. Hän aloitti uransa teatterissa ja teki vierailuja monissa tv-sarjoissa, mm. Kunnian miehet (JAG) ja West Wing. Kameleontti (The Pretender) -sarjassa hän näytteli useissa jaksoissa. James on naimisissa Erin O'Brienin kanssa ja heillä on kaksi lasta, Sheppard ja Malin.

Marcia Cross "Bree Van De Kamp" IMDB

Marcia Anne Cross syntyi 25. maaliskuuta 1962 Marlboroughissa, Massachusettsissa. Hänellä on kaksi sisarta. Marcia opiskeli psykologiaa yliopistossa. Hän on esiintynyt lukuisissa saippuaoopperoissa, mutta hänet muistetaan parhaiten Melrose Placen Kimberly Shaw'na. Marcia näytteli myös yhden kauden Everwood tv-sarjassa. Hänen pitkäaikainen elämänkumppaninsa Richard Jordan kuoli 1993. Marcia meni naimisiin Tom Mahoneyn kanssa kesällä 2006. Heillä on kaksostytöt Eden ja Savannah (s. 2007).

Nicolette Sheridan "Edie Britt" IMDB

Nicolette Sheridan syntyi 21. marraskuuta 1963 Worthingissa, Iso-Britanniassa. Hänen äitinsä on näyttelijä Sally Sheridan ja hänellä on velipuoli. Nicolette oli vähällä saada Gracen osan suositussa Will & Grace komediasarjassa. Hän oli naimisissa Harry Hamlinin kanssa, mutta he erosivat 1993.

Ricardo Antonio Chavira "Carlos Solis" IMDB

Ricardo Antonio Chavira syntyi 1. syyskuuta 1971 San Antoniossa, Teksasissa. Hän opiskeli näyttelemistä, mikä auttoi häntä tutustumaan tyttöihin ja pääsemään yli äitinsä kuolemasta. Hän on näytellyt mm. tv-sarjoissa The Grubbs ja Mullan alla (Six Feet Under) sekä vieraillut 24:ssa, Joanin salaisuudessa (Joan of Arcadia) ja Kartellikuninkaassa (Kingpin). Ricardolla on Tomas -niminen poika.

Teri Hatcher "Susan Mayer" IMDB

Teri Lynn Hatcher syntyi 8. joulukuuta 1964 Sunnyvalessa, Kaliforniassa. Hän on Owen ja Esther Hatcherin ainut lapsi. Teri opiskeli samaan aikaan näyttelemistä sekä matematiikkaa ja insinööritieteitä San Franciscossa. Edellinen alkoi kuitenkin kiinnostaa enemmän, kun hän pääsi näyttelemään merenneitoa Lemmenlaiva -sarjaan (1977). Teri on näytellyt myös MacGyverissa ja Teräsmieheni tv-sarjoissa. Hän meni naimisiin näyttelijä Jon Tenneyn kanssa vuonna 1994. Heidän tyttärensä Emerson Rose syntyi 1997. Pari erosi 2003. Teri oli hetken poissa näyttelijämaailmasta, mutta palasi siihen loistokkaasti voittamalla Kultaisen maapallon roolistaan Susan Mayerina.

Vanessa Williams "Renee Perry" IMDB

Vanessa Lynn Williams syntyi 18. maaliskuuta 1963 Bronxissa, New Yorkissa. Hän on eroamassa aviomiehestään Rick Foxista, jonka kanssa hänellä on tytär Sasha (s. 2000). Vanessalla on myös kolme lasta liitostaan Ramon Herveyn kanssa: Melanie (s. 1987), Jillian (s. 1989) ja Devin (s. 1993). Vanessa luopui Miss Amerikan kruunustaan 1984 lehteen livahtaneiden kuvien takia. Hän näytteli yhtä pääosaa tv-sarjassa Ruma Betty. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Shaft, Pähkähullu perheloma (Johnsons Family Vacation) ja Dance with Me sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Boomtown, Ally McBeal ja South Beach.Seuraava jakso

Suomessa Liv ti 21.04.2015 klo 01.00
7. kausi (u)

USA:ssa Päättynyt

Viralliset sivut

Täydelliset naiset - Kausi 1
CDON.com
CDON.com
9.95 €
Täydelliset naiset - Kausi 2
CDON.com
CDON.com
13.95 €
Täydelliset naiset - Kausi 3
CDON.com
CDON.com
9.95 €
Täydelliset naiset - Kausi 4
CDON.com
CDON.com
9.95 €
Täydelliset naiset - Kausi 5
CDON.com
CDON.com
13.95 €
Täydelliset naiset - Kausi 6
CDON.com
CDON.com
13.95 €
Täydelliset naiset - Kausi 7
CDON.com
CDON.com
18.95 €
Täydelliset naiset - Kausi 8
CDON.com
CDON.com
24.95 €