Sarjaseuraaja

Suosituimmat amerikkalaiset tv-sarjat

Sarjaseuraaja > Tv-sarjat > Draama > Täydelliset naiset > Jaksot > 5. kausi

Täydelliset naiset - 5. kauden jaksot

5.1 Vuosien jälkeen (You're Gonna Love Tomorrow)

 • Ensiesitys Suomessa: 27.10.2008
 • Ensiesitys USA:ssa: 28.09.2008

4. kauden lopusta on kulunut viisi vuotta. Nyt Susan tapailee salaa miestä. Gabriellella ja Carlosilla on kaksi ylipainoista tytärtä. Bree poseeraa kameroille ja Katherine joutuu tekemään kaiken työn catering-yrityksessä. Teini-ikäiset Preston ja Parker järjestävät pokeri-iltoja Scavojen pitseriassa. Lynette on huolissaan, mutta Tom pitää poikiaan vain cooleina. Edie muuttaa takaisin Wisteria Lanelle aviomiehensä Daven kanssa.

5.2 Hyvät naapurit (We're So Happy You're So Happy)

 • Ensiesitys Suomessa: 03.11.2008
 • Ensiesitys USA:ssa: 05.10.2008

Mike tapaa sattumalta Jacksonin ja haluaa tutustua häneen paremmin. Dave esittää hyvää naapuria, mutta Edie on kyllästynyt McCluskeyn piikittelyyn. Gabrielle pyytää Carlosia ottamaan paremmin palkatun työn. Lynette tutustuu poikiensa elämään internetin avulla. Orsonia harmittaa, kun Bree käyttää työssään vanhaa sukunimeään. Gabrielle ei ole enää tervetullut eliittien juhliin.

5.3 Lapset ja lapselliset (Kids Ain't Like Everybody Else)

 • Ensiesitys Suomessa: 10.11.2008
 • Ensiesitys USA:ssa: 12.10.2008

Danielle ja Leo tulevat viimein käymään 6-vuotiaan Benjaminin kanssa. Bree ei hyväksy Daniellen kasvatustaitoja. Joku kiusaa Susanin ja Miken poikaa. Gabrielle ja Carlos joutuvat myymään autonsa. Tom ja Lynette yrittävät tyhjentää varastoaan. Karen ja Katherine yrittävät saada lisätietoja Davesta. Naapuruston miehet perustavat autotallibändin.

5.4 Kateuden peikko (Back in Business)

 • Ensiesitys Suomessa: 17.11.2008
 • Ensiesitys USA:ssa: 19.10.2008

M.J. piirtää erittäin paljon puhuvan kuvan perheestään. Bree esittelee kirjansa ystävilleen ja kateus alkaa nostaa päätään. Breestä tehdään myös vuoden liikenainen. Muilla ei mene yhtä hyvin. Orsonin työttömyys paljastuu. Gabrielle yrittää löytää Juanitalle leikkipaikan saadakseen viettää aikaa kahdestaan Carlosin kanssa. Lynette haluaa tehdä Breelle uuden markkinointisuunnitelman. Dave yrittää saada Miken liittymään bändiinsä.

5.5 Yllätysten ilta (Mirror, Mirror)

 • Ensiesitys Suomessa: 24.11.2008
 • Ensiesitys USA:ssa: 26.10.2008

Wisteria Lanen väki päättää järjestää Karenille yllätyssynttärit. Kukaan ei kuitenkaan ole juhlatuulella. Gabrielle pelkää olevansa taas raskaana. Jackson haluaa muuttaa yhteen Susanin kanssa. Tom haluaa pitää välivuoden ja myy ravintolansa. Bree ei halua kertoa Katherinelle, että Orsonista tulee osakas. Dave keksii idean järjestää 70-vuotisjuhlat. Naiset katsovat peiliin ja muistelevat mennyttä viittä vuotta.

5.6 Naispedot (There's Always a Woman)

 • Ensiesitys Suomessa: 01.12.2008
 • Ensiesitys USA:ssa: 02.11.2008

Carlos huomaa olevansa työssään parempi kuin ikinä uskoi ja saa rahakkaan tarjouksen. Tom löytää upean kiinteistövälittäjä Annin avulla bändille harjoitustilat. Susan on harmissaan erosta Jacksonin kanssa ja haluaa hänet takaisin. Katherine pohtii muuttamista Marylandiin, joten Bree yrittää löytää hänelle miesseuraa. Karen pyytää siskonsa apuun. Edie saa tietää jälleen jotain uutta Davesta.

5.7 Himon vallassa (What More Do I Need?)

 • Ensiesitys Suomessa: 08.12.2008
 • Ensiesitys USA:ssa: 09.11.2008

Jatkuu edellisestä jaksosta. Tom palaa kotiin ja Lynette vaatii selitystä. Molemmat järkyttyvät asioiden oikeasta laidasta. Breen ja Orsonin yhteistyö sujuu mallikkaasti, kunnes erotettu työntekijä varastaa arkaa materiaalia sisältävän videonauhan. Susan ja Jackson tutustuvat toisiinsa ilman seksiä. Karen saa selville, että Dave on rikollinen. Gabrille nauttii olostaan, mutta Carlos ei tunne oloaan mukavaksi rouva Hildebrandtin luona. Miken ja Katherinen suhde paljastuu.

5.8 Tulipalo (City on Fire)

 • Ensiesitys Suomessa: 15.12.2008
 • Ensiesitys USA:ssa: 16.11.2008

White Horse -baarissa pidetään perinteinen bändien taisto, johon myös Daven kokoama bändi osallistuu. Kesken esityksen syttyy tulipalo ja hätäovi on lukossa. Tapausta pidetään tuhopolttona, mutta kuka joutuukaan pidätetyksi? Edellisenä päivänä: Julie tulee kotiin 40-vuotiaan poikaystävänsä kanssa. Carlos saa työnsä takaisin, mutta mukana tulee myös Virginia. Parker kertoo Lynettelle Porterin suunnittelmasta karata. Bree joutuu hankalaan haastatteluun. Tohtori Heller saapuu Wisteria Lanelle.

5.9 Toipilaat (Me and My Town)

 • Ensiesitys Suomessa: 12.01.2009
 • Ensiesitys USA:ssa: 30.11.2008

Carlos on sairaalassa kaatumisensa takia ja kuulee, että voisi leikkauksella saada näkönsä takaisin. Gabrielle alkaa jälleen huolehtia ulkonäöstään. Poliisit selvittävät useita uhreja vaatineen tulipalon tapahtumia. Susan utelee, ketä Mike tapailee. Orson alkaa kuorsata, joten Bree ei saa unta. Lynette epäilee Porteria tuhopoltosta, mutta Tom on eri mieltä.

5.10 Pimeys väistyy (A Vision's Just a Vision)

 • Ensiesitys Suomessa: 19.01.2009
 • Ensiesitys USA:ssa: 07.12.2008

Porter pidätetään Daven lausunnon perusteella ja saa asianajajakseen Bobin. Bree saa tietää Orsonin lääkärin asuneen jo puoli vuotta Andrew'n kanssa ja haluaa tutustua häneen paremmin. Bob ja Lee tuntevat Alexin myös, mutta mistä? Carlosin leikkaus onnistuu hyvin ja hän alkaa nähdä vähitellen. Samalla paljastuu, mitä kaikkea Gabrielle on huonossa rahatilanteessa joutunut myymään. Katherine haluaa tutustua M.J.:hin, mutta poika käyttäytyy ilkeästi. Dave näkee näkyjä äidistä ja tyttärestä.

5.11 Oma koti kullan kallis (Home Is the Place)

 • Ensiesitys Suomessa: 26.01.2009
 • Ensiesitys USA:ssa: 04.01.2009

Bree tapaa Alexin äidin Melinan, josta ei tule ystävää. Susanilla on tylsää Jacksonin ollessa reissussa, joten hän lähtee klubille Leen kanssa. Edie haluaisi juhlia onnistuneita talokauppoja, mutta Dave käyttäytyy omituisesti. Bob tajuaa Porterin lähteneen, joten Lynetten ja Tomin täytyy löytää poika. Carlos haluaa työskennellä sokeiden parissa, mutta Gabriellella on mielessä rahakkaampi työpaikka. Karen ja Roberta etsivät Helleriä.

5.12 Napit vastakkain (Connect! Connect!)

 • Ensiesitys Suomessa: 02.02.2009
 • Ensiesitys USA:ssa: 11.01.2009

Mike pyytää Daven asumaan luokseen Edien heitettyä hänet ulos. Susan paljastaa muuttavansa Jacksonin perässä. Dylan kaipaa Katherinen seuraa Baltimoressa. Alex moittii Breen käytöstä Orsonia kohtaan. Carlos lähtee työmatkalle ja tytöt ikävöivät häntä eivätkä tottele Gabriellea. Lynette saa selville, missä Porter on. Susan jää Edien kanssa lukkojen taakse kellariin, missä he juttelevat miehistä.

5.13 Miehistä parhain (The Best Thing That Could Have Happened)

 • Ensiesitys Suomessa: 09.02.2009
 • Ensiesitys USA:ssa: 18.01.2009

Wisteria Lanen pidetty korjaaja Eli saa sydänkohtauksen Susanin katolla. Järkyttävä tapahtuma saa Gabriellen muistelemaan aikaa, jolloin hän oli vasta muuttanut naapurustoon. Bree muistelee, milloin hän alkoi ajatella keittokirjan kirjoittamista. Edie muistelee aikaa, jolloin hän sai tietää aviomiehensä olevan homo. Eli huomasi uraansa ajattelevan Lynetten unohtaneen vastasyntyneen Pennyn autoon. Susan pyysi Elia vaihtamaan lukot, silloin kun Karl ja Mike lähtivät.

5.14 Rahalla saa (Mama Spent Money When She Had None)

 • Ensiesitys Suomessa: 16.02.2009
 • Ensiesitys USA:ssa: 08.02.2009

Tom joutuu myymään autonsa huonon rahatilanteen takia. Bree taas kehuskelee uudella autollaan. Susan saa MJ:lle paikan hyvästä koulusta. Gabrielle haluaa pudottaa viimeiset liikakilonsa kovalla harjoitusleirillä. Bob saa selville Daven vihjanneen poliisille Porterista tuhopolttojutussa. Bree tarjoaa apuaan Scavoille.

5.15 Pomot pinteessä (In a World Where the Kings Are Employers)

 • Ensiesitys Suomessa: 23.02.2009
 • Ensiesitys USA:ssa: 15.02.2009

Susan hermostuu, kun M.J. alkaa pitää Katherinesta. Orson saa tietää Breen antaneen Andrew'lle ison palkankorotuksen. Brad kertoo, ettei Carlos ei saakaan bonusta. Gabriellea harmittaa, mutta onnistuu kääntämään tilanteen olemalla oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Lynette yrittää saada Tomin tajuamaan, ettei pitseria voi enää menestyä.

5.16 Rikos ei kannata (Crime Doesn't Pay)

 • Ensiesitys Suomessa: 31.08.2009
 • Ensiesitys USA:ssa: 08.03.2009

Tom laittaa pitserian tavarat myyntiin. Katherine haluaa juhlistaa Miken muuttoa juhlilla. Naiset ihmettelevät Susanin suhtautumista. Gabrielle ja Brad tekevät toisilleen palveluksia. Orsonia kohdellaan huonosti, joten hän alkaa varastella. Lynette haluaa Tomin löytävän työpaikan, mutta pilaa itse hänen mahdollisuutensa haastattelussa. Edie tapaa Daven vanhan tutun ja saa tietää miehen oikean sukunimen.

5.17 Taka-ajatuksia (The Story of Lucy and Jessie)

 • Ensiesitys Suomessa: 07.09.2009
 • Ensiesitys USA:ssa: 15.03.2009

Gabrielle ja Carlos menevät Bradleyn hautajaisiin. Edie saa selville Lila ja Paige Dashin kohtalosta. Orson jatkaa varastelua ja Bree joutuu palauttamaan tavaroita. Lynetten on vaikea löytää työtä. Susan joutuu arvioinnin kohteeksi töissä ja saa tietää jotain yllättävää taideopettajasta. Carlos haluaa palkata vanhan koulukaverinsa Lucyn.

5.18 Järkytys (A Spark To Pierce the Dark)

 • Ensiesitys Suomessa: 14.09.2009
 • Ensiesitys USA:ssa: 22.03.2009

Dave aloittaa yksinkertaisen suunnitelmansa. Karl tuo poikansa Evanin Susanin kouluun. Lucy laittaa Lynetten koville töissä. Bree saa vihdoin tietää, miksi Orson varastelee ja harkitsee yrityksensä myymistä. Gabrielle kaipaa miestään kotiin ja purkaa tuntojaan Tomille. Edie saa viimein tietää, miksi Dave halusi muuttaa Wisteria Lanelle.

5.19 Ystävät kertovat (Look Into Their Eyes and You See What They Know)

 • Ensiesitys Suomessa: 21.09.2009
 • Ensiesitys USA:ssa: 19.04.2009

Koko Wisteria Lanen väki järkyttyy löytäessään Edien kadulta huonossa kunnossa. Dave pyytää naisia tekemään suuren palveluksen. Susan muistelee ensitapaamistaan Edien kanssa. Lynette muistelee sitä kertaa, kun Edie vei hänet kemoterapiaan. Bree muistelee sitä, kun sai tietää Edien käyvän Orsonin luona. Gabrielle muistelee, miten hän kävi sinkkuna Edien kanssa baarissa. Karen muistelee, miten Edie kertoi pojastaan.

5.20 Peittelyä (Rose's Turn)

 • Ensiesitys Suomessa: 28.09.2009
 • Ensiesitys USA:ssa: 26.04.2009

Edien kolarilla on silminnäkijä Rose, joka kertoo tarinaa Kuolemasta. Orson vakuuttaa Breelle, että hän haluaa muuttua. Ystävät yrittävät varmistaa, että Davella on kaikki hyvin. Tom on mustasukkainen, kun Lynette työskentelee Carlosin kanssa. Gabrielle liittyy puutarhakerhoon, josta myös Tom löytää seuraa. Dave keksii uuden suunnitelman saatuaan tietää totuuden vaimonsa ja lapsensa onnettomuudesta.

5.21 Kaupankäyntiä (Bargaining)

 • Ensiesitys Suomessa: 05.10.2009
 • Ensiesitys USA:ssa: 26.04.2009

Katherine yrittää MJ:n avulla saada Miken ajattelemaan avioliittoa. Bree palkkaa Karlin avioerojuristikseen. Tom ja Lynette kokeilevat seksioppaan neuvoja. Dave kutsuu Susanin ja MJ:n kalastusretkelle. Juanita haluaisi olla yhtä kaunis kuin äitinsä. Jackson palaa kaupunkiin ja tekee Susanille yllättävän ehdotuksen. Carlos palkitaan vuoden latinobisnesmiehenä.

5.22 Naamiot ja naima-aikeet (Marry Me a Little)

 • Ensiesitys Suomessa: 12.10.2009
 • Ensiesitys USA:ssa: 10.05.2009

Karl ehdottaa keinoja, millä Bree voisi suojella omaisuuttaan. Gabrielle yrittää opettaa Juanitalle, että rikkautta pitää arvostaa. Jackson vaatii, että Susan pitää valeliiton salassa kaikilta ja järjestää isot kihlajaiset. Tom tuntee itsensä vanhaksi työmarkkinoilla. Tom harkitsee plastiikkakirurgiaa. Mike kosii Katherinea.

5.23 Verkko kiristyy (Everybody Says Don't)

 • Ensiesitys Suomessa: 19.10.2009
 • Ensiesitys USA:ssa: 17.05.2009

Dave nauhoittaa videoviestin, jossa selittää tulevaa hirmutekoaan. Jackson soittaa Susanille vankilasta ja epäilee Mikea ilmiantajaksi. Preston haluaa lähteä Eurooppaan, mutta Lynette haluaa hänen opiskelevan. Opiskelusta kiinnostuukin Tom. Orson palauttaa Breen varastamat tavarat paikoilleen. Solisit menevät tapaamaan Carlosin Connie-tätiä, jolla on iso pyyntö. Karen ja Roberta saavat selville totuuden Davesta, mutta he tarvitsevat todisteita.

5.24 Hääkellot (If It's Only in Your Head)

 • Ensiesitys Suomessa: 26.10.2009
 • Ensiesitys USA:ssa: 17.05.2009

Kolme vuotta sitten Lila ja Paige Dash menehtyivät auto-onnettomuudessa. Nyt Dave aikoo saada kostonsa. Katherine ja Mike lähtevät Vegasiin mennäkseen naimisiin. Teini-ikäinen Anna saapuu Soliseille. Bree kertoo pahasta tilanteestaan Karlille. Lynette voi huonosti ja epäilee syövän palanneen. Poliisit tulevat Daven asunnolle.Seuraava jakso

Suomessa Liv ti 21.04.2015 klo 01.00
7. kausi (u)

USA:ssa Päättynyt

Viralliset sivut

Täydelliset naiset - Kausi 1
CDON.com
CDON.com
9.95 €
Täydelliset naiset - Kausi 2
CDON.com
CDON.com
13.95 €
Täydelliset naiset - Kausi 3
CDON.com
CDON.com
9.95 €
Täydelliset naiset - Kausi 4
CDON.com
CDON.com
9.95 €
Täydelliset naiset - Kausi 5
CDON.com
CDON.com
13.95 €
Täydelliset naiset - Kausi 6
CDON.com
CDON.com
13.95 €
Täydelliset naiset - Kausi 7
CDON.com
CDON.com
18.95 €
Täydelliset naiset - Kausi 8
CDON.com
CDON.com
24.95 €