Sarjaseuraaja

Suosituimmat amerikkalaiset tv-sarjat

Sarjaseuraaja > Tv-sarjat > Draama > Täydelliset naiset > Jaksot > 4. kausi

Täydelliset naiset - 4. kauden jaksot

4.1 Salaisuuksien vartijat (Now You Know)

 • Ensiesitys Suomessa: 10.03.2008
 • Ensiesitys USA:ssa: 30.09.2007

Edien pirullinen suunnitelma paljastetaan ja on vähällä mennä pahasti pieleen. Gabrielle ja Carlos suunnittelevat karkaavansa. Susan ja Mike ovat olleet naimisissa kuukauden. Wisteria Lanelle muuttaa Susanin vanha ystävä Katherine perheineen. Lynette menettää hiuksensa ja voi huonosti kemoterapian takia. Bree joutuu vaikeuksiin tekomahansa kanssa. Susan käy gynekologilla.

4.2 Hymy (Smiles of a Summer Night)

 • Ensiesitys Suomessa: 17.03.2008
 • Ensiesitys USA:ssa: 07.10.2007

Edie melkein yllättää Carlosin ja Gabriellen kuumista puuhista. Naiset pohtivat Dylanin outoa muistinmenetystä. Katherine saa Breen pakkomielteisesti yrittämään paremman piirakan tekemistä. Tom vain masentaa Lynetteä. Ediellä on synttärit ja hän kiristää Carlosia. Mike yrittää neuvoa Susania Julien kasvattamisessa. Gabrielle kertoo Lynettelle pelostaan.

4.3 Peli (The Game)

 • Ensiesitys Suomessa: 24.03.2008
 • Ensiesitys USA:ssa: 14.10.2007

Susan haluaa järjestää peli-illan, mutta hänen ystävänsä ovat vastahakoisia. Toisaalta he haluavat saada totuuden irti Katherinesta. Lynetten äiti ehdottaa tyttärelleen ruohon polttamista lääkkeenä. Mike tekee tulevalle lapselleen pinnasängyn. Susan pyytää Breetä suosittelemaan gynekologia. Katherine on mustasukkainen miehestään. Julie haluaa auttaa Dylania mustautumalla ullakkohuoneeseen.

4.4 Kiusankappaleet (If There's Anything I Can't Stand)

 • Ensiesitys Suomessa: 31.03.2008
 • Ensiesitys USA:ssa: 21.10.2007

Katherinen täti Lilly saapuu viettämään vanhuudenpäiviään ja haluaa kertoa Dylanille totuuden. Wisteria Lanelle muuttaa myös homopariskunta Lee ja Bob. Susan yrittää hieroa tuttavuutta huonolla menestyksellä. Breen ex-anoppi lähettää Danielle skootterin lahjaksi, mikä saa Orsonin innostumaan pikkupojan lailla. Lynettellä on pieni tauko kemoterapiasta ja hän haluaa käyttää sen kuhertelemalla Tomin kanssa. Naiset haluaisivat järjestää Breelle vauvajuhlat. Ediellä on satiaisia, jotka vaivaavat myös Carlosia, Gabriellea ja Victoria.

4.5 Vaikeaa taidetta (Art Isn't Easy)

 • Ensiesitys Suomessa: 07.04.2008
 • Ensiesitys USA:ssa: 28.10.2007

Lee ja Bob hankkivat Suomesta (!) pihalleen taideteoksen, joka aiheuttaa ärsyyntymistä. Katherine aikoo tehdä kaikkensa saadakseen moisen hökötyksen pois naapurustosta. Lynette pelkää hänen lastensa puumajan katoavan myös. Bree saa tietää Phyllisin petoksesta ja raivostuu. Gabrielle huolestuu, kun huomaan jonkun vakoilevan häntä. Hän keksii ovelan suunnitelman, mutta törmää kuherteluhotellissaan Johniin ja tämän vaimoon.

4.6 Pelko pois (Now I Know, Don't Be Scared)

 • Ensiesitys Suomessa: 14.04.2008
 • Ensiesitys USA:ssa: 04.11.2007

Carlos päättää viimein jättää Edien, joka janoaa kostoa. Gabrielle jättää Victorin puhelinvastaajassa, mutta saa pian houkuttelevan tarjouksen appiukoltaan. Halloween tulee Wisteria Lanelle, joten Lee ja Bob järjestävät isot naamiaisjuhlat. Susan saa tietää totuuden Miken isästä. Lynette taistelee opossumia ja syöpää vastaan. Danielle synnyttää pojan.

4.7 Vilppi (You Can't Judge a Book by It's Cover)

 • Ensiesitys Suomessa: 21.04.2008
 • Ensiesitys USA:ssa: 11.11.2007

Victor haluaa kostaa Gabriellelle ja houkuttelee tämän veneretkelle. Bree esittelee Benjamin-vauvaa omanaan. Lynette kertoo ystävilleen parantumisestaan. Lynetten äiti tuo taloon miehen, joten Lynette yrittää heivata hänet sisarilleen. Bree saa tietää Miken nappailevan lääkeitä. Bree ja Orson riitelevät ympärileikkauksesta. Dylan ja Julie tekevät sukututkimusta koulutyötä varten, mutta Katherine ei halua antaa tietoja Dylanin isästä.

4.8 Menneisyyden haamut (Distant Past)

 • Ensiesitys Suomessa: 28.04.2008
 • Ensiesitys USA:ssa: 25.11.2007

Gabrielle ja Carlos eivät ole samaa mieltä Victorin kohtalosta kertomisesta. Mike tarvitsee rahaa addiktionsa rahoittamiseen. Susan ei ole tyytyväinen Julien poikaystävävalintaan. Orson on pettynyt, kun Bree ottaa äidin roolinsa liian tosissaan. Lynette on huolissaan, kun hänen äidistään ei kuulu mitään. Adam saa epämieluisan vieraan. Mike pyytää palvelusta Adamilta, joka siirtää pyynnön Orsonille. Lynetten isäpuoli tulee yllätysvierailulle. Andrew muuttaa kotoa.

4.9 Pyörremyrsky (Something's Coming)

 • Ensiesitys Suomessa: 05.05.2008
 • Ensiesitys USA:ssa: 02.12.2007

Gabrielle kertoo suhteestaan Carlosiin ja heidän lähdöstään Fairviewstä. Uutisissa puhutaan vaarallisen tornadon lähestymisestä, joten naapurusto alkaa pakkailemaan. Lynette haluaa myrskyä pakoon McCluskeyn kellariin. Julie ja Dylan ovat luokkaretkellä. Katherine hermostuu nähdessään Adamin entisen potilaan Sylvian, jonka Bree kutsuu luokseen. Susan suuttuu Orsonille ja Mikelle, joka puolustelee addiktiotaan. Edie saa käsiinsä Carlosin rahoihin oikeuttavat paperit. Victor tulee uhkailemaan Carlosia aseella.

4.10 Tuhon jälkeen (Welcome to Kanagawa)

 • Ensiesitys Suomessa: 12.05.2008
 • Ensiesitys USA:ssa: 06.01.2008

Pyörremyrskyn tuhot järkyttävät Wisteria Lanen asukkaita. McCluskeyn romahtanutta taloa raivataan ja Lynette voi vain toivoa perheensä olevan kunnossa. Eräs asukkaista menehtyy pelastaessaan muita. Katherine on raivoissaan ja uhkaa jättää Adamin. Susan kutsuu Breen perheen asumaan luokseen väliaikaisesti ja yllättyy myönteisesti. Gabrielle saa huonoja uutisia appiukoltaan ja tarvitsee nyt jonkin keinon päästä käsiksi Carlosin rahoihin.

4.11 Sunnuntai (Sunday)

 • Ensiesitys Suomessa: 19.05.2008
 • Ensiesitys USA:ssa: 13.04.2008

Katherine yrittää selvitä Adamin lähdöstä ja muistelee ex-miestään. Naapuruston naiset tulevat lohduttamaan häntä, mutta hän ei halua puhua kenellekään. Lynette saa yhtäkkiä päähänsä, että perheen pitäisi mennä kirkkoon. Bree ottaa heidät mukaansa, mutta häpeää Lynetten kyselyä. Susanin serkku Timmy tulee vierailulle ja on liian kiinnostunut 18-vuotiaista tytöistä. Gabrielle haluaa pikahäät Carlosin kanssa. Edie saa selville Carlosin sairauden vakavuuden. Dylan uskoo selvittäneensä äitinsä salaisuuden.

4.12 Uusin silmin (In Buddy's Eyes)

 • Ensiesitys Suomessa: 26.05.2008
 • Ensiesitys USA:ssa: 20.04.2008

Mike kutsuu Orsonin vierailulle, joten Orson pelkää hänen alkaneen muistaa jotain. Wisteria Lanen asukkaat auttavat Carlosia uudessa elämässään. Bree järjestää hyväntekeväisyysjuhlaa ja saa Katherinen avukseen. Rick tulee käymään Scavojen luona ja kertoo perustaneensa kilpailevan firman kulman taakse. Julie yrittää saada Dylanin pitämään hauskaa. Gabrielle suututtaa pyötuolilla kulkevia viemällä invapaikan. Susan joutuu kestämään unissakävelevää, alastonta Orsonia.

4.13 Rikkomuksia (Hello, Little Girl)

 • Ensiesitys Suomessa: 02.06.2008
 • Ensiesitys USA:ssa: 27.04.2008

Lynette epäilee Tomia tuhopolttajaksi. Susan ei haluaisi Breen ja Orsonin vielä lähtevän. Carlos saa opaskoira Roxyn, joka saisi Gabriellen mielestä tehdä enemmänkin. Mike palaa kotiin. Susan on todella herkkätunteinen raskauden takia. Julie kertoo Orsonin paljastuksesta Mikelle. Katherine ehdottaa juhlapalvelun perustamista Breelle. Dylanin isä ottaa yhteyttä.

4.14 Tervetuloa (Opening Doors)

 • Ensiesitys Suomessa: 09.06.2008
 • Ensiesitys USA:ssa: 04.05.2008

Bree jakaa tavaroitaan Orsonin kanssa, vaikka mies anelee anteeksiantoa. Gabrielle ja Carlos haluavat taloonsa vuokralaisen, joten taideopiskelija Ellie muuttaa sinne. Hänen huoneessaan kuitenkin käy jatkuvasti asiakkaita. Lynette ja Tom miettivät, miten saada kaksoset aisoihin. Lynette saa selville, että Kayla suunnitteli koko jutun. Susan törmää Karliin ja tämän uuteen raskaana olevaan vaimoon Lamaze-tunnilla. Katherine vakoilee Dylania.

4.15 Äitienpäivä (Mother Said)

 • Ensiesitys Suomessa: 06.10.2008
 • Ensiesitys USA:ssa: 11.05.2008

Bree suuttuu Edielle nähtyään tämän suutelemassa Orsonia. On äitienpäivä. Susan tapaa viimein anoppinsa, Miken äidin, joka haluaa opettaa miniälleen ruoanlaittoa. Scavot kutsuvat kotiinsa psykologin, joka arvioi perheen tilannetta. Lynette joutuu viettämään aikaa Kaylan kanssa. Katherine haluaa muuttaa Waynen takia Baltimoreen. Gabrielle saa selville Ellien salaisuuden. Susanin synnytys käynnistyy.

4.16 Nimi on enne (The Gun Song, part 1)

 • Ensiesitys Suomessa: 13.10.2008
 • Ensiesitys USA:ssa: 18.05.2008

Lastensuojeluviranomaiset ilmestyvät Scavojen ovelle. Susan ja Mike pohtivat nimeä poikavauvalleen. Etsivät laittavat salakuuntelulaitteita Solisien kotiin. Orson seurailee Breetä. Lee ja Bob palkkaavat Katherinen catering-palvelun häihinsä. Wayne haluaa vastauksia. Breen lempipastori Green palaa kaupunkiin. Tom yrittää puhua järkeä Kaylalle. Adam tulee auttamaan Dylania.

4.17 Ystävien piiri (Free, part 2)

 • Ensiesitys Suomessa: 20.10.2008
 • Ensiesitys USA:ssa: 18.05.2008

Seuraavana aamuna. Katherine joutuu 14 vuoden jälkeen menemään jälleen poliisiasemalle ja törmää taas samaan ongelmaan - Waynella on kavereita. Hän haluaa karata Dylanin kanssa ja kertoo tytölle viimein totuuden. Bree jää yksin häävalmistelujen kanssa ja palkkaa ystävänsä. Julie saa unelmatyöpaikan, mutta Susan ei halua hänen lähtevän. Gabrielle löytää Ellien rahat. Wayne pitää Adamia vankinaan ja uhkailee Katherinea. Jakson lopussa kerrotaan, mitä naisille kuuluu viiden vuoden kuluttua.Seuraava jakso

Suomessa Liv ti 21.04.2015 klo 01.00
7. kausi (u)

USA:ssa Päättynyt

Viralliset sivut

Täydelliset naiset - Kausi 1
CDON.com
CDON.com
9.95 €
Täydelliset naiset - Kausi 2
CDON.com
CDON.com
13.95 €
Täydelliset naiset - Kausi 3
CDON.com
CDON.com
9.95 €
Täydelliset naiset - Kausi 4
CDON.com
CDON.com
9.95 €
Täydelliset naiset - Kausi 5
CDON.com
CDON.com
13.95 €
Täydelliset naiset - Kausi 6
CDON.com
CDON.com
13.95 €
Täydelliset naiset - Kausi 7
CDON.com
CDON.com
18.95 €
Täydelliset naiset - Kausi 8
CDON.com
CDON.com
24.95 €