Näyttelijät

Alona Tal "Jo Harvelle"
Chad Lindberg "Ash"
Jared Padalecki "Sam Winchester"
Jeffrey Dean Morgan "John Winchester"
Jensen Ackles "Dean Winchester"
Jim Beaver "Bobby Singer"
Mark Sheppard "Crowley"
Misha Collins "Castiel"
Nicki Lynn Aycox "Meg Masters"
Samantha Ferris "Ellen Harvelle"

Alona Tal "Jo Harvelle" IMDb

Alona Tal syntyi 20. lokakuuta 1983 Herzliassa, Israelissa. Alona on naimisissa Marcos A. Ferraezin kanssa. Hän puhuu sujuvasti hepreaa ja on tehnyt laulun Wyclef Jeanin kanssa. Alona on näytellyt mm. elokuvissa To Be a Star, Split Decision ja Taking 5 sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Veronica Mars, Rouva Presidentti (Commander in Chief), Seitsemäs taivas (7th Heaven), CSI ja Todistettavasti syyllinen (Cold Case).

Chad Lindberg "Ash" IMDb

Chad Tyler Lindberg syntyi 1. marraskuuta 1976. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Lokakuun taivas (October Sky), Adam and Eve, Viimeinen samurai (The Last Samurai), Hurjapäät (The Fast and the Furious), Enkelten kaupunki (City of Angels) ja Salasana: Mercury (Mercury Rising) sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa CSI New York, Todistettavasti syyllinen (Cold Case), NYPD Blue, CSI, teho-osasto (ER) ja Buffy, vampyyrintappaja (Buffy the Vampire Slayer).

Jared Padalecki "Sam Winchester" IMDb

Jared Tristan Padalecki syntyi 19. heinäkuuta 1982 San Antoniossa, Teksasissa. Hän on esiintynyt mm. tv-sarjoissa Gilmoren tytöt, Smallville ja Teho-osasto (ER) sekä näytellyt mm. elokuvissa Villi tusina (Cheaper By The Dozen), House of Wax ja Flight of the Phoenix - Aavikkolento.

Jeffrey Dean Morgan "John Winchester" IMDb

Jeffrey Dean Morgan syntyi 22. huhtikuuta 1966 Seattlessa, Washingtonissa. Hän on eronnut ja tällä hetkellä sinkku. Jeffrey on seurustellut mm. Mary-Louise Parkerin kanssa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa P.S. Rakastan sinua, Kabluey, Aaveen jäljillä (Chasing Ghosts), Six (Six: The Mark Unleashed) ja Dead & Breakfast sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Good Wife, Weeds, Greyn anatomia (Grey's Anatomy), O.C., Monk, Pelastaja (Tru Calling), CSI ja Angel.

Jensen Ackles "Dean Winchester" IMDb

Jensen Ross Ackles syntyi 1. maaliskuuta 1978 Dallasissa, Teksasissa. Hän toimi mallina kaksivuotiaasta neljävuotiaaksi, jonka jälkeen hän piti tauon. Kymmenenvuotiaana hän aloitti taas mallin työt, mutta lopetti ne 18-vuotiaana. Vuonna 1996 Jensen valmistui lukiosta ja muutti Kaliforniaan. Hänen ensimmäinen merkittävä rooli oli sarjassa Päivien viemää (Days of Our Lives). Jensen on näytellyt myös sarjoissa Sweet Valley High, Dark Angel, Dawson's Greek, Seitsemäs taivas (7th Heaven) ja Smallville.

Jim Beaver "Bobby Singer" IMDb

James Norman Beaver Jr. syntyi 12. elokuuta 1950 Laramiessa, Wyomingissa. Jamesin vaimo Cecily Adams menehtyi 2004. Heillä on tytär Madeline (s. 2001). James on ollut naimisissa myös Deborah S. Youngin kanssa. Hän näytteli vakituisesti Deadwood -sarjassa. James on näytellyt mm. elokuvissa Next, David Galen elämä (The Life of David Gale), Adaptation. Minun versioni ja Joy Ride sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Big Love, 70's Show, Day Break, CSI, Yli synkän virran (Crossing Jordan), Monk ja Päivien viemää (Days of Our Lives).

Mark Sheppard "Crowley" IMDb

Mark Andreas Sheppard syntyi 30. toukokuuta 1964 Lontoossa, Englannissa. Hän on naimisissa Jessican kanssa ja heillä on yksi lapsi. Mark on näytellyt mm. elokuvissa Sons of Liberty, Mysterious Island ja Alligator X sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa 24, Burn Notice, Näkijä, Warehouse 13, Kovat kaulassa, Leverage, Doctor Who, Chuck, C.S.I. ja Taisteluplaneetta Galactica.

Misha Collins "Castiel" IMDb

Misha Collins (oik. Misha Dmitri Tippens Krushnic) syntyi 20. elokuuta 1974 Bostonissa ja on yhdysvaltalainen näyttelijä ja tuottaja. Käytyään Greenfieldin keskuskoulua, Collins valmistui Northfield Mount Hermonista vuonna 1992. Seuraavana vuonna Collins keskittyi kuusikuukautiseen työhön National Public Radion päämajassa, minkä jälkeen Collins lähti opiskelemaan Chicagon yliopistoon, jossa hän opiskeli yhteiskuntateoriaa. Yliopistoaikanaan Collins otti vuoden vapaata ja lähti Nepaliin sekä Tiibetiin viettäen lukuisia kuukausia munkkiluostarissa.

Nicki Lynn Aycox "Meg Masters" IMDb

Nicki Lynn Aycox syntyi 26. toukokuuta 1975 Hennesseyssä, Oklahomassa. Hän osallistui lapsena kauneuskilpailuihin ja puhuu sujuvasti saksaa. Nicki on näytellyt mm. elokuvissa Crime and Punishment in Suburbia, Ranskalainen korvapuusti (Slap Her, She's French), Jeepers Creepers II ja Dead Birds sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Todistettavasti syyllinen (Cold Case), Ed, Hämärän rajamailla (The Twilight Zone), CSI, Dark Angel, Ally McBeal, Las Vegas ja Vain yksi elämä (Providence).

Samantha Ferris "Ellen Harvelle" IMDb

Samantha Ferris työskenteli tv-reportterina ennen näyttelijänuraansa. Hän näytteli vakituisesti 4400-sarjassa NTAC:in johtajaa Nina Jarvisia. Samantha on näytellyt mm. elokuvissa Screwed - pulassa, Tappava seitti (Along Came a Spider) sekä vieraillut mm. sarjoissa The New Addams Family, Stargate SG-1, CSI, Smallville, L-koodi (The L Word) ja The Evidence.

Seuraava jakso

Suomessa Sub to 27.04.2017 klo 00.00
11.22 Me onnelliset

Suomessa Sub to 04.05.2017 klo 00.00
11.23 Alfa ja Omega

USA:ssa The CW to 27.04.2017
12.19 The Future

USA:ssa The CW to 04.05.2017
12.20 Twigs & Twine & Tasha Banes

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit
2. kausi - suomenkieliset tekstit
3. kausi - suomenkieliset tekstit
4. kausi - suomenkieliset tekstit
5. kausi - suomenkieliset tekstit
6. kausi - suomenkieliset tekstit
7. kausi - suomenkieliset tekstit
8. kausi - suomenkieliset tekstit
9. kausi - suomenkieliset tekstit
10. kausi - suomenkieliset tekstit
11. kausi - suomenkieliset tekstit

Viralliset sivut

USA
Suomi

CDON.com9.95 €

Supernatural

Kausi 1

CDON.com9.95 €

Supernatural

Kausi 2

CDON.com9.95 €

Supernatural

Kausi 3

CDON.com9.95 €

Supernatural

Kausi 4

CDON.com11.95 €

Supernatural

Kausi 5

CDON.com11.95 €

Supernatural

Kausi 6

CDON.com14.95 €

Supernatural

Kausi 7

CDON.com64.95 €

Supernatural

Kausi 1-7

CDON.com14.95 €

Supernatural

Kausi 8

CDON.com19.95 €

Supernatural

Kausi 9

CDON.com19.95 €

Supernatural

Kausi 10

CDON.com39.95 €

Supernatural

Kausi 11