Henkilöt

Ash
Bobby Singer
Castiel
Crowley
Dean Winchester
Ellen Harvelle
Jo Harvelle
John Winchester
Meg Masters
Sam Winchester

Ash

Ash kävi koulua Massachusettsin tekniikan osastolla, mutta sai potkut tappelun takia. Hän asuu Harvellen motellissa. Hän käyttää itsetehtyä kannettavaa yliluonnollisen löytämiseen ja saa tietoja Winchestereiltä.

Bobby Singer

Bobby on demonien ja muiden yliluonnollisten olentojen metsästäjä Samin ja Deanin lailla. Hän aloitti metsästämisen tapettuaan vaimonsa, jonka oli vallannut demoni. Bobby oli veljesten isän Johnin ystävä ja siksi hän Johnin kuoltua toimii Samin ja Deanin "isän korvikkeena". Veljekset yleensä pyytävät Bobbyltä apua metsästyksensä suhteen, sillä tietäähän Bobby paljon enemmän yliluonnollisista olennoista kuin he.

Castiel

Castiel nostaa Deanin Helvetistä tämän kokeman kuoleman jälkeen ja tulee täten Winchesterien avuksi. Castiel on taivaan enkeli, joka on ottanut Jimmy Novakin ulkomuodon. Castiel on kuin useimmatkin enkelit eli hän ei ilmaise tunteitaan. Hän kuitenkin yrittää ymmärtää parhaansa mukaan ihmisten toimintaa. Castiel myöskin ystävystyy erityisesti Deanin kanssa ja siksi myös suojelee ja pelastaa hänet useasta tilanteesta.

Crowley

Tulee sarjaan 5. kaudella. Crowley tutustuu veljeksiin auttaessaan heitä vangitsemaan Luciferin takaisin häkkiin. 6. kaudella hänestä tulee Helvetin kuningas ja hän tekee yhteistyötä Castielin kanssa pysäyttääkseen arkkienkeli Raphaelin. Crowley tekee usein yhteistyötä veljesten kanssa, mutta on toisinaan myös haitaksi ja melkoinen anti-sankari.

Dean Winchester

Dean Winchester on Mary ja John Winchesterin vanhin poika, syntynyt 1979. Hänen tärkein esineensä on 1967 Chevrolet Impala -auto. Jo nuorena Dean opetettiin metsästämään yliluonnollisia otuksia ja on ylpeä taidoistaan. Hän pelkää lentämistä. Dean on loistava ampuja ja taistelija. Dean rakastaa syömistä.

Ellen Harvelle

Ellen Harvelle on metsästäjä William Anthony Harvellen leski ja Joannan äiti. Ellen pitää yllä motellia, joka on metsästäjien kantapaikka. Hän tarjoaa Johnille apuaan huolimatta siitä, että mies on syyllinen Williamin kuolemaan. Ellen auttaa veljeksiä demonin jahtaamisessa.

Jo Harvelle

Joanna Beth "Jo" Harvelle on Ellen ja William Anthony Harvellen tytär. Hänen isänsä oli demonien metsästäjä ja kuoli tytön ollessa lapsi. Hänen äitinsä ylläpitää motellia, jossa Jo työskentelee. Hän oli jonkin aikaa ihastunut Deanin, mutta saa tietää totuuden Johnin yhteydestä oman isänsä kuolemaan.

John Winchester

John Winchester on Samin ja Deanin isä. Hän oli naimisissa Maryn kanssa. John opetti poikansa taistelemaan yliluonnollista vastaan. Hän katoaa ensimmäisen kauden alussa. John on palvellut merivoimissa ja on taitava mekaanikko. Hän on esiintynyt huijarina nimellä Bert Aframian. John jättää pojilleen vihjeitä yliluonnollisten otusten sijainnista ja taistelee heidän kanssaan yhdessä.

Meg Masters

Meg Masters tapaa Samin tienvierellä ja kertoo olevansa matkalla Kaliforniaan. Tämä ei kuitenkaan ole totta. Myöhemmin Samin ja Megin tiet kohtaavat jälleen. Meg on kutsunut Daevan maan päälle ja toteuttaa tämän toiveita. Pahan vallassa oleva Meg tappaa myös Samin ystävän ja haluaa vangita Johnin. Megin vallannut demoni valtaa myöhemmin myös Samin ruumiin.

Sam Winchester

Samuel "Sam" Winchester on Mary ja John Winchesterin nuorin poika, syntynyt 1983. Sam menetti äitinsä vasta puolivuotiaana, kun demoni hyökkäsi naisen kimppuun. Sam on myös opetettu taistelemaan yliluonnollista vastaan, mutta hän ei haluaisi sekaantua siihen. Hän on tunteellisempi ja järkevämpi kuin veljensä ja haluaisi elää normaalia elämää. Sam haki Stanfordin yliopistoon, mutta lähti Deanin kanssa demonijahtiin tyttöystävänsä Jessican murhan jälkeen. Sam näkee välillä välähdyksiä tulevaisuudesta ja on käyttänyt myös telekinesiaa.

Seuraava jakso

Suomessa Tauolla

USA:ssa The CW ke 23.03.2016
11.16 Safe House

USA:ssa The CW ke 30.03.2016
11.17 Red Meat

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit
2. kausi - suomenkieliset tekstit
3. kausi - suomenkieliset tekstit
4. kausi - suomenkieliset tekstit
5. kausi - suomenkieliset tekstit
6. kausi - suomenkieliset tekstit
7. kausi - suomenkieliset tekstit
8. kausi - suomenkieliset tekstit
9. kausi - suomenkieliset tekstit
10. kausi - suomenkieliset tekstit

Viralliset sivut

USA
Suomi

CDON.com9.95 €

Supernatural

Kausi 1

CDON.com9.95 €

Supernatural

Kausi 2

CDON.com9.95 €

Supernatural

Kausi 3

CDON.com9.95 €

Supernatural

Kausi 4

CDON.com11.95 €

Supernatural

Kausi 5

CDON.com11.95 €

Supernatural

Kausi 6

CDON.com14.95 €

Supernatural

Kausi 7

CDON.com64.95 €

Supernatural

Kausi 1-7

CDON.com14.95 €

Supernatural

Kausi 8

CDON.com19.95 €

Supernatural

Kausi 9

CDON.com39.95 €

Supernatural

Kausi 10