Näyttelijät

Eliza Schneider "Wendy Testaburger"
Isaac Hayes "Chef"
Jennifer Howell "Bebe Stevens"
Matt Stone "Kyle Broflovski"
Mona Marshall "Sheila Broflovski"
Trey Parker "Eric Cartman"

Eliza Schneider "Wendy Testaburger" IMDb

Eliza Jane Schneider syntyi 3. helmikuuta 1978. Hän on näyttelemisen lisäksi sanoittaja ja näytelmäkirjailija. Hän on näytellyt mm. tv-sarjoissa The Amazing Live Sea-Monkeys ja Beakman's World. Eliza on antanut äänensä mm. tv-sarjoissa Johnny Bravo, Kukkulan kuningas (King of the Hill) ja Invader ZIM.

Isaac Hayes "Chef" IMDb

Isaac Lee Hayes syntyi 20. elokuuta 1942 Covingtonissa, Tennesseessä. Hän on naimisissa Adjowan kanssa ja heillä on yksi lapsi. Hänellä on kahdesta edellisestä avioliitostaan 5 lasta. Isaac on lahjakas muusikko ja laulaja, hän soittaa mm. saksofonia ja pianoa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Hustle & Flow, Lemmikkieläintohtori 2 (Dr. Dolittle 2), Shaft, Pelin henki (Reindeer Games), Robin Hood - sankarit sukkahousuissa (Men in Tights) ja Final Judgement sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Tähtiportti (Stargate SG-1), Bel Airin prinssi (The Fresh Prince of Bel Air) ja Miami Vice.

Jennifer Howell "Bebe Stevens" IMDb

Jennifer Howell on tuottanut South Park ja That's My Bush! -sarjoja yhdessä Parkerin ja Stonen kanssa. Hän on näytellyt mm. elokuvassa Tickle of Evil. Jennifer on tehnyt ohjaajan avustajan töitä mm. elokuvassa Pahan enne 2 (The Prophecy II).

Matt Stone "Kyle Broflovski" IMDb

Matthew Richard Stone syntyi 26. toukokuuta 1971 Houstonissa, Teksasissa. Hän kasvoi pienessä coloradolaisessa pikkukaupungissa. Hän on toinen South Parkin luojista ja käsikirjoittajista. Hänen ensimmäinen työnsä oli lyhytelokuva Joulun henki (The Spirit of Christmas). Hän käsikirjoitti myös That's My Bush! tv-sarjaa sekä animaatioelokuvat Team America: World Police ja South Park - Isompi, pidempi ja leikkaamaton. Matt on myös tehnyt animaattorin ja ohjaajan työtä.

Mona Marshall "Sheila Broflovski" IMDb

Mona M. Ianotti syntyi 31. elokuuta 1947 Kaliforniassa. Hän on ääninäytellyt useissa japanilaisissa animaatiosarjoissa, kuten Digimon sekä sarjassa Hämähäkkimies (Spider-Man). Mona on ääninäytellyt mm. elokuvissa Pikku Kananen (Chicken Little), Here Comes Peter Cottontail ja Son of the Mask.

Trey Parker "Eric Cartman" IMDb

Randolph Severn Parker III syntyi 19. lokakuuta 1969 Coniferissa, Coloradossa. Hän on naimisissa Emma Sugiyaman kanssa. Trey tapasi sarjan toisen luojan Matt Stonen Coloradon yliopistossa. Hän opiskeli musiikkia ja japania ja on tehnyt lähes kaikki South Parkin laulut. Hänen ensimmäinen työnsä oli lyhytelokuva Joulun henki (The Spirit of Christmas). Hän käsikirjoitti myös That's My Bush! tv-sarjaa sekä animaatioelokuvat Team America: World Police ja South Park - Isompi, pidempi ja leikkaamaton. Trey on myös tehnyt animaattorin ja ohjaajan työtä.

Seuraava jakso

Suomessa Tauolla

USA:ssa Tauolla

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit
2. kausi - suomenkieliset tekstit
3. kausi - suomenkieliset tekstit
4. kausi - suomenkieliset tekstit
5. kausi - suomenkieliset tekstit
6. kausi - suomenkieliset tekstit
7. kausi - suomenkieliset tekstit
8. kausi - suomenkieliset tekstit
9. kausi - suomenkieliset tekstit
10. kausi - suomenkieliset tekstit
11. kausi - suomenkieliset tekstit
12. kausi - suomenkieliset tekstit
13. kausi - suomenkieliset tekstit
14. kausi - ei suomenkielisiä tekstejä
15. kausi - ei suomenkielisiä tekstejä
16. kausi - ei suomenkielisiä tekstejä
17. kausi - ei suomenkielisiä tekstejä
18. kausi - ei suomenkielisiä tekstejä
19. kausi - ei suomenkielisiä tekstejä
20. kausi - ei suomenkielisiä tekstejä

Viralliset sivut

USA
Suomi

CDON.com39.95 €

South Park

Kausi 1-5

CDON.com39.95 €

South Park

Kausi 6-10

CDON.com39.95 €

South Park

Kausi 11-15

CDON.com44.95 €

South Park

Kausi 16-20