20. kauden jaksot

20.1 (Member Berries)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 14.09.2016

Tyttöjen lentopallopeliin tulee yleisöryntäys. Kaikki haluavat tietää, ketkä pelaajista aikovat protestoida istumalla kansallislaulun aikana. Randy on jopa lyönyt vetoa asiasta. Garrison jatkaa kampanjointia Caitlyn Jennerin kanssa ja tajuaa, ettei voi toteuttaa lupaamiaan asioita. Cartmania epäillään trolliksi, mutta todellisuudessa viestittelyn takana on joku muu. South Parkin uusi villitys on popsia muistomarjoja.

20.2 (Skank Hunt)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 21.09.2016

Oppilaiden vanhemmat kokoontuvat puhumaan Skankhunt42-nimisen trollin aiheuttamista ongelmista koulun keskustelufoorumeilla. Masentunut Heidi Turner sulkee Twitter-tilinsä ja heittää puhelimensa sillalta alas, mikä tuntuu aivan itsemurhalta. Pojat epäilevät trolliksi edelleen Cartmania ja juonivat hänen selkänsä takana. Tytöt eivät kestä enää pilkkaa ja päättävät kostoksi jättää poikaystävänsä kirjeillä.

20.3 (The Damned)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 28.09.2016

Tanskalainen olympiavoittaja Freja Ollegard kertoo talk show'ssa kiusaamisen kohteeksi joutumisesta. Pian poliisit tulevat kuulustelemaan Geraldia ja Kylea, koska Cartman on hävinnyt Twitteristä. Trolli saa viestin "tiedän kuka olet" ja alkaa panikoimaan. Randy kampanjoi Hillary Clintonin puolesta ja halveksuu niitä, jotka aikovat äänestää Mr. Garrisonia.

20.4 (Wieners Out)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 12.10.2016

Kyle tuntee syyllisyyttä poikien ja tyttöjen välirikosta. Kun hän yrittää saada välit kuntoon, asiat menevät vain huonompaan suuntaan. Pojat lyöttäytyvät yhteen puolustaakseen oikeuksiaan ja kulkevat koulussa housut alhaalla. Trollilla on vieroitusoireita, kun hän on tuhonnut kaikki älylaitteensa. Sheila ja Gerald kokeilevat jotain uutta makuuhuoneessa. Heidi ja Cartman alkavat seurustella.

20.5 (Douche and a Danish)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 19.10.2016

Tanskalaiset rakentavat valtavaa supertietokonetta, joka voisi paljastaa ilkeät nettikirjoittelijat. Coloradon trollit yhdistävät voimansa estääkseen TrollTrace.com:in julkaisemisen. Garrison puhuu pahaa naisista menettääkseen ääniä ja saa vihaiset kannattajat peräänsä. Heidi ja Cartman ehdottavat varainkeruuta koulussa tanskalaiseen trollijahtiin. Garrison saa kuulla muistomarjoista.

20.6 (Fort Collins)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 26.10.2016

Garrison piileskelee edelleen Coloradossa, vaikka presidentinvaalit ovat jo kahden viikon kuluttua. Hän yrittää yhdessä Randyn kanssa keksiä, miten muistomarjat tuhotaan. Heidi kertoo emojianalyysistään Kylelle ja Cartmanille, mikä auttaa myös tanskalaisia. Ihmiset menevät sekaisin Fort Collinsin kaupungissa, kun kaikkien selainhistoria paljastuu. Skankhunt42 alkaa pelätä henkensä puolesta. Myös Cartman tajuaa tulevaisuuden olevan vaarassa.

20.7 (Oh, Jeez)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 09.11.2016

Yhdysvaltojen uudeksi presidentiksi valitaan Mr. Garrison. Varsinkin Randy on raivoissaan, mutta rauhoittuu muistomarjojen ansiosta. Hallitus pyytää Geraldin apua Tanskan Trolltrace-yhtiön tuhoamisessa. Rehtori PK yrittää vielä kerran saada sovinnon aikaiseksi poikien ja tyttöjen välille ja kutsuu koululle kaksi tuttua Billiä - Clintonin ja Cosbyn. Butters on raivoissaan, kun Stan sovittelee tekojaan Wendylle. Cartman pyytää Buttersia salaamaan hänen lähettämänsä ilkeän viestin, mutta ei saa toivottua vastausta.

20.8 (Members Only)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 16.11.2016

Vastavalittu presidentti kantaa kaunaa kotikaupungilleen. Trollit ovat pulassa Tanskassa, mutta Gerald yrittää pelastaa itsensä soittamalla Ikelle. Cartman ja Heidi yrittävät päästä ensimmäiselle Marsin lennolle ja saavat pian seuraa Buttersista. Muistomarjat levittäytyvät Valkoiseen taloon. Maailma on kaaoksessa, kun Trolltrace uhkaa yhä julkaista kaikkien selainhistorian. Kyle tajuaa viimein totuuden.

20.9 (Not Funny)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 30.11.2016

South Parkin poliisii kehottaa kansalaisia pysymään poissa Trolltracesta, jotta kenekään tiedot eivät paljastuisi. Kaupunkilaisten on mahdotonta luottaa toisiinsa, joten he päättävät vedota presidenttiin. Mr. Garrison onkin helposti ohjailtavissa. Cartman uskoo Heidin pystyvän ratkaisemaan Marsiin lähtöön liittyvät ongelmat, koska hän on niin älykäs ja hauska. Tanskassa skankhunt42 yrittää selittää Trolltracen johtajalle, että halusi vain olla hauska. Bedrager kertoo kuitenkin omasta, katalasta suunnitelmastaan trollata koko maailmaa. Kyle ja Ike tekevät yhteistyötä pelastaakseen perheensä.

20.10 (The End of Serialization As We Know It)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 07.12.2016

Kyle ja Ike uhmaavat äitiään ja yrittävät muiden lasten kanssa pelastaa maailman tuholta pommittamalla vihapuheella pian käynnistyvän Trolltracen palvelimia. Trollit ja työntekijät ovat edelleen jumissa Tanskan toimistossa. Presidentille kerrotaan trollaamisen kaavasta, Trevorin aksioomasta. Sheila pääsee vapaaksi ja näkee, ettei Ike ole syyllinen trollaamiseen. Cartman tajuaa viimein, millaista elämä Marsissa olisi. Kausi päättyy.

Seuraava jakso

Suomessa Tauolla

USA:ssa Tauolla

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit
2. kausi - suomenkieliset tekstit
3. kausi - suomenkieliset tekstit
4. kausi - suomenkieliset tekstit
5. kausi - suomenkieliset tekstit
6. kausi - suomenkieliset tekstit
7. kausi - suomenkieliset tekstit
8. kausi - suomenkieliset tekstit
9. kausi - suomenkieliset tekstit
10. kausi - suomenkieliset tekstit
11. kausi - suomenkieliset tekstit
12. kausi - suomenkieliset tekstit
13. kausi - suomenkieliset tekstit
14. kausi - ei suomenkielisiä tekstejä
15. kausi - ei suomenkielisiä tekstejä
16. kausi - ei suomenkielisiä tekstejä
17. kausi - ei suomenkielisiä tekstejä
18. kausi - ei suomenkielisiä tekstejä
19. kausi - ei suomenkielisiä tekstejä
20. kausi - ei suomenkielisiä tekstejä

Viralliset sivut

USA
Suomi

CDON.com39.95 €

South Park

Kausi 1-5

CDON.com39.95 €

South Park

Kausi 6-10

CDON.com39.95 €

South Park

Kausi 11-15

CDON.com44.95 €

South Park

Kausi 16-20