19. kauden jaksot

19.1 (Stunning and Brave)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 16.09.2015

South Parkin peruskouluun saapuu rehtori PK. Hän lupaa kitkeä kaupungista kaikki ennakkoluulot ja sortamisen. Kyle saa jälki-istuntoa sanottuaan, että Caitlyn Jenner ei ole sankari. Pojat yrittävät saada Cartmanin nousemaan rehtoria vastaan esikuvansa Tom Bradyn tavoin. Randy innostuu PK veljeskuntalaisten touhuista ja haluaa olla samanlainen. Kyle joutuu taipumaan.

19.2 (Where My Country Gone?)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 23.09.2015

Kyle joutuu ottamaan vastaan kunniamerkin presidentiltä ja päätyy Caitlyn Jennerin kyytiin. Herra Garrison kyllästyy paperittomiin kanadalaisiin maahanmuuttajiin. Rehtori PK:n mielestä henkilökunnan tulee opetella kanadaa ja heidän kulttuuriaan. Garrison ei taivu vaan ehdottaa muurin rakentamista. Käy kuitenkin ilmi, että muuri on jo tehty - kanadalaisten toimesta. Garrison tekee uhkarohkean teon päästäkseen katsomaan, millaista Kanadan puolella on.

19.3 (The City Part of Town)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 30.09.2015

Garrisonin vaalikampanja saa Jimmy Fallonin pilkkaamaan South Parkia. Kaupungin johto yrittää houkutella Whole Foodsia alueelleen. Sitä varten suunnitellaan modernin keskiluokkainen SodoSopa lähelle Kennyn kotia. City Wokin omistaja ei ole innoissaan, kun kaikki asiakkaat katoavat. Hän keksii kuitenkin vastaiskun ja palkkaa lapsia hommiin, myös Kennyn.

19.4 (You're Not Yelping)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 14.10.2015

South Parkissa avautuu Whole Foodsin myötä useita ravintoloita. Randy ja Gerald saavat eräässä ravintolassa kuulla, että pöydän odottamiseen menee vielä puoli tuntia. Gerald mainitsee olevansa Yelpin käyttäjä, jolloin yhtäkkiä pöytä järjestyykin. Yelp-käyttäjä Cartman taas kiristää itselleen ilmaista ruokaa. Lopulta eräältä ravintoloitsijalta menee hermot ja hän asettaa kiellon yelppaajille. Kaupungin johto keksii kuitenkin kaikkia tyydyttävän ratkaisun.

19.5 (Safe Space)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 21.10.2015

Cartman on surullinen saatuaan ilkeää palautetta paidattomaan kuvaansa somessa. Rehtori PK:n pakottama Butters päätyy poistamaan negatiivisia kommentteja ensin Cartmanilta. Pian myös muut haluavat Buttersin palveluksia, sillä ikävää palautetta saavia on varsinkin julkkisten joukossa. Randy ärsyyntyy Whole Foodsissa, kun häntä painostetaan joka ostosreissulla antamaan rahaa hyväntekeväisyyteen.

19.6 (Tweek x Craig)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 28.10.2015

Rehtori PK ja Wendy järjestävät näyttelyn, jossa esitellään aasialaista yaoi-taidetta. Kuvissa esiintyvät Tweek ja Craig romanttisissa tunnelmissa, joten huhut suhteesta alkavat levitä. Poikien vanhemmat reagoivat eri tavoin. Hämmentynyt Stan yrittää pyytää neuvoja Randylta, joka ei ole yhtään perillä asioista. Cartman käsittelee asiaa herättämällä henkiin alter egonsa Cupidon.

19.7 (Naughty Ninjas)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 11.11.2015

Rehtori PK hälyttää poliisit koululle traagisin seurauksin. Barbrady saa potkut ja South Parkin asukkaat osoittavat mieltään poliisia vastaan. Kodittomat ovat vallanneet ränsistyvän SodoSopan ja häiritsevät Kennyn perhettä. Kenny houkuttelee ystävänsä leikkimään ninjoja puolustaakseen kotiaan. Väärinkäsityksen vuoksi kaupunkilaiset luulevat, että pojat ovat liittyneet terroristijärjestön riveihin. Taas tarvittaisiin poliiseja, jotka ovat kuitenkin jo havaijitunnelmissa.

19.8 (Sponsored Content)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 18.11.2015

Päätoimittaja Jimmy joutuu rehtori PK:n puhutteluun, kun lounasruokalaa kutsutaan koululehdessä vammaiseksi. Rehtori PK haluaa tästä lähtien hyväksyä lehden sisällön. Tehtävänsä vakavasti ottava Jimmy ei suostu tähän ja alkaa viedä lehteä suoraan kotiovelle.

19.9 (Truth and Advertising)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 02.12.2015

Rehtori PK, Jimmy ja Leslie ovat kadonneet, joten pojat alkavat selvittää mysteeriä. Heidän keskittymisensä kuitenkin herpaantuu nettimainosten takia. Uutismiehet toivovat, että Jimmy saa Leslien puhumaan. Rehtori Victoria, herra Garrison ja Caitlyn Jenner palaavat South Parkiin. Randyn mielestä kaupunki on liian kallis elää ja hän ehdottaa perheelleen muuttoa.

19.10 (PC Principal Final Justice)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 09.12.2015

Kyle kertoo ystävilleen suojelevansa Leslietä ja epäilevänsä Randyn auttaneen rehtoria poliittisissa yrityksissään. Samaan aikaan Randy, herra Garrison, rehtori Victoria ja Caitlyn Jenner tutkivat rehtori PK:n tietokonetta selvittääkseen totuuden. PK:lla on oma missionsa keskiluokkaistuneilla alueilla. Mainokset yrittävät houkutella PK:n takaisin ja aikovat iskeä asemessuilla. Jimmy pääsee pakoon Nathanin loftista ja lähtee varoittamaan kaupunkilaisia.

Seuraava jakso

Suomessa Tauolla

USA:ssa Tauolla

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit
2. kausi - suomenkieliset tekstit
3. kausi - suomenkieliset tekstit
4. kausi - suomenkieliset tekstit
5. kausi - suomenkieliset tekstit
6. kausi - suomenkieliset tekstit
7. kausi - suomenkieliset tekstit
8. kausi - suomenkieliset tekstit
9. kausi - suomenkieliset tekstit
10. kausi - suomenkieliset tekstit
11. kausi - suomenkieliset tekstit
12. kausi - suomenkieliset tekstit
13. kausi - suomenkieliset tekstit
14. kausi - ei suomenkielisiä tekstejä
15. kausi - ei suomenkielisiä tekstejä
16. kausi - ei suomenkielisiä tekstejä
17. kausi - ei suomenkielisiä tekstejä
18. kausi - ei suomenkielisiä tekstejä
19. kausi - ei suomenkielisiä tekstejä
20. kausi - ei suomenkielisiä tekstejä

Viralliset sivut

USA
Suomi

CDON.com39.95 €

South Park

Kausi 1-5

CDON.com39.95 €

South Park

Kausi 6-10

CDON.com39.95 €

South Park

Kausi 11-15

CDON.com44.95 €

South Park

Kausi 16-20