18. kauden jaksot

18.1 (Go Fund Yourself)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 24.09.2014

Pojat päättävät perustaa start-up firman ja kerätä rahaa joukkorahoituksella, jotta heidän ei tarvitsisi tehdä töitä tai käydä koulua. Firman nimeä pohtiessaan heille selviää, että Washington Redskins -joukkue on menettänyt nimensä tavaramerkin. Pojat päättävät varastaa nimen ja rahaa alkaa virrata. Joukkueen johtaja on syystäkin raivoissaan.

18.2 (Gluten Free Ebola)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 01.10.2014

Herra Mackey ryhtyy gluteenittomalle ruokavaliolle ja julistaa kaikille hyvää oloaan. Muut ovat aluksi ärsyyntyneitä hehkutuksesta. Nähtyään gluteenin karmeat seuraukset, koko South Park päättää ensimmäisenä kaupunkina Yhdysvalloissa ryhtyä kokonaan gluteenittomaksi. Tämä sotkee poikien suunnitelmat upeista bileistä, joilla oli tarkoitus voittaa koulukaverit takaisin heidän puolelleen.

18.3 (The Cissy)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 08.10.2014

Cartman ei kestä enää varattuja vessoja poikien puolella, joten hän tekeytyy transsukupuoliseksi "Ericaksi" mennäkseen tyttöjen vessaan. Tytöt eivät kuitenkaan pidä tästä, joten talonmiehen huoneeseen rakennetaan vessa "muita" varten. Pian myös muita koululaisia alkaa mietityttää oma sukupuolensa. Laulaja Lorden todellinen henkilöllisyys paljastuu.

18.4 (Handicar)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 15.10.2014

Timmy haluaa kerätä rahaa kehitysvammaisten kesäleiriä varten ja alkaa kuskaamaan ihmisiä Handicarilla. Kaupunkilaiset innostuvat uudesta kulkuneuvosta ja pian alkaa ilmestyä myös uusia Handicap-kuskeja. Nathan on asiasta raivoissaan, koska ei halua mennä koko leirille. Hän haastaa kuljetuskisaan Timmyn, Teslan Elon Muskin, Zipcarin Matthew McConaugheyn, Neve Campbellin pieruauton, japanilaisen itseohjautuvan auton, Lyft-auton, Hummer-automyyjän ja venäläisen taksikuskin. Mukana ovat myös Wacky Racers -hahmot Dick Dastardly ja Muttley.

18.5 (The Magic Bush)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 29.10.2014

Cartman saa selville, että Buttersin isällä on lennokki. Hän haluaa lennättää sitä South Parkin yllä ja vakoilla kaupunkilaisia. Hän saakin kuvattua intiimiä materiaalia Craigin äidistä. Peitelläkseen tekoaan, Cartman laittaa videon nettiin. Yksityisyydestä huolestuneet kaupunkilaiset lähettävät ilmaan kotirauhaa valvovat lennokit. Vakoilu kuitenkin kiinnostaa, joten poliisi ja armeija joutuvat puuttumaan peliin. Kaupungin ilmatila alkaa olla täynnä lennokkeja ja on vain yksi keino houkutella ne pois.

18.6 (Freemium Isn't Free)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 05.11.2014

Timmy suosittelee koululaisille Terrance ja Phillip freemium-mobiilipeliä. Varsinkin Stan jää typerään peliin aivan koukkuun ja alkaa ostella kanadalaisia kolikoita pelin sisällä. Vanhemmat hermostuvat nähdessään hirmuisen puhelinlaskun. Randy alkaa epäillä, että Stan on perinyt isoisältään peliriippuvuuden. Samaan aikaan hän itse juo mielestään ihan vastuullisesti. Kanadassa Terrance ja Phillip eivät ole tyytyväisiä imagonsa hyväksikäyttöön ja vaativat selityksiä nettipeliministeriltä.

18.7 (Grounded Vindaloop)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 12.11.2014

Cartman uskottelee Buttersille, että hän pääsee Oculus-kypärän avulla virtuaalitodellisuuteen. Oikeasti hänellä on päässään kuulokkeet ja Cartmanin kyhäämä kypärä. Butters alkaa kuitenkin riehua ja joutuu sairaalaan. Pelastaakseen nahkansa, Cartman uskottelee hänen olevan jumissa virtuaalimaailmassa. Kyle, Kenny ja Stan löytävät kuitenkin koomassa olevan Cartmanin huoneestaan Oculus-kypärä päässä. Pian kaikilla on vaikeuksia erottaa, mikä on totta ja mikä ei. Virtuaalitodellisuudessa on kolme kiellettyä asiaa: kuoleminen, arestiin jääminen ja Oculus-asiakaspalveluun soittaminen.

18.8 (Cock Magic)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 19.11.2014

Tyttöjen lentopallojoukkue menestyy, mutta ei saa katsojia. Poikia kiinnostaa enemmän Magic: The Gathering korttipelin seuraaminen ja Kenny onkin pelissä voitokas. Vahtimestari kertoo kuitenkin pojille alamaailman peleistä, joissa kukot pelaavat Magicia toisiaan vastaan. Pojat päättävät hankkia oman kukon ja nimeävät sen McNuggetsiksi. Randy kuulee villityksestä ja väärinkäsityksen vuoksi aloittaa uudelleen collegeaikaisen harrastuksensa, mikä aiheuttaa pahennusta.

18.9 (#Rehash)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 03.12.2014

Kyle on ihmeissään, kun huomaa Iken katsovan PewDiePien nettivideoita pelaamisesta sen sijaan, että pelaisi itse. Cartman saa tästä idean ja alkaa viedä nettiin kuvaamiaan videoita Kylesta ja Stanista. Randy joutuu pulaan, kun Lorde kutsutaan esiintymään hyväntekeväisyyskonserttiin.

18.10 (#HappyHolograms)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 10.12.2014

Jatkoa edelliselle jaksolle. Kyle yrittää saada ihmiset palaamaan vanhanaikaiseen ajanviettoon käyttämällä Twitterissä tunnistetta #savethelivingroom. Bill Cosby tulee vierailulle ja kertoo tulevasta jouluohjelmastaan. Käy kuitenkin ilmi, että kyseessä oli vain hologrammi. Randy pelkää huomatessaan tuottajansa haluavan korvata kaikki julkkikset hologrammeilla. CartmanBrah saa tehtäväkseen houkutella nuorta yleisöä. Kauden päätösjakso.

Seuraava jakso

Suomessa MTV pe 29.04.2016 klo 23.30
19. kausi (u)

USA:ssa Tauolla

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit
2. kausi - suomenkieliset tekstit
3. kausi - suomenkieliset tekstit
4. kausi - suomenkieliset tekstit
5. kausi - suomenkieliset tekstit
6. kausi - suomenkieliset tekstit
7. kausi - suomenkieliset tekstit
8. kausi - suomenkieliset tekstit
9. kausi - suomenkieliset tekstit
10. kausi - suomenkieliset tekstit
11. kausi - suomenkieliset tekstit
12. kausi - suomenkieliset tekstit
13. kausi - suomenkieliset tekstit
14. kausi - ei suomenkielisiä tekstejä
15. kausi - ei suomenkielisiä tekstejä

Viralliset sivut

USA
Suomi

CDON.com14.95 €

South Park Imaginationland