Henkilöt

Bebe Stevens
Butters
Chef
Eric Cartman
Herbert Garrison
Herra Mackey
Kenny McCormick
Kyle Broflovski
Sheila Broflovski
Stan Marsh
Tweek Tweak
Wendy Testaburger

Bebe Stevens

Bebe Stevens on Wendyn paras ystävä ja viettää usein aikaan koulukavereiden kanssa. Hänellä on vaaleat kiharat hiukset ja punainen takki. Bebe ihastuu Kyleen. Hän uskoo olevansa South Parkin kaunein ja suosituin tyttö. Ulkonäkö aiheuttaa Bebelle myös ongelmia.

Butters

Leopold "Butters" Stotch on 9-vuotias poika. Hänen vanhempansa ovat Stephen ja Linda, jotka puhuvat saksalaisella aksentilla. Perhe on hyvin vahvasti katolinen. Vanhemmat pahoinpitelevät psyykkisesti Buttersia, jonka mieli ei ole hyvässä tilassa. Butters on kiltti, mukava, viaton eikä juuri kiroile. Butters menee joskus sekaisin, mutta palautuu nopeasti. 5. kaudella Butters otetaan Kennyn tilalle poikanelikkoon. Hänellä on paha alter ego professori Kaaos.

Chef

Jerome 'Chef' McElroy on koulun kokki. Pojat kysyvät häneltä usein apua, sillä Chef on yksi kaupungin täysipäisimmistä aikuisista. Hän ottaa usein kantaa kaupungissa tapahtuviin hulluihin tapahtumiin. Kokkaamisen lisäksi Chef on innokas laulaja ja lauluntekijä. Chefin juuret ovat Skotlannissa. Chef kuoli 10. kaudella, sillä ääninäyttelijä Isaac Hayes halusi pois sarjasta. Hänen mukaansa eri uskontojen loukkaaminen oli tunteetonta.

Eric Cartman

Eric Theodore Cartman on 9-vuotias poika. Hänellä on vaaleanruskeat hiukset. Cartmanin huoltaja on hermafrodiitti Liane, joka hemmottelee poikaansa. Hän ei tiedä, kuka hänen toinen vanhempansa on. Cartman kärsii paino-ongelmasta, josta häntä haukutaan usein. Hän on itsekeskeinen, suvaitsematon, juonitteleva, sosiopaattinen ja erittäin paha suustaan.

Herbert Garrison

Herbert Garrison on South Parkin ala-asteen opettaja. Hän puhuu etelän aksentilla. Garrisonilla on käsinukke herra Hattu, jolle hän antaa äänen vatsasta puhumalla. Garrison on kyyninen ja hyvin epävarma seksuaalisesta suuntautumisestaan. Hän ei millään suostu myöntämään olevansa homo, vaikka kirjoittaa jopa hyvin homoeroottisen romaanin. 9. kaudella Garrison tekee sukupuolenvaihdoksen ja tunnetaan siitä eteenpäin nimellä Janet.

Herra Mackey

Herra Mackey on koulun kuraattori. Hänellä on tapana lisätä lauseisiin 'm'kay'. Hän opettaa joskus koulussa mm. seksuaalivalistusta. Hänellä on ollut suhde neiti Choksondikiin. Mackey toi huumevalistustunnilla marihuanaa näytille ja sai potkut. Tämä sai hänet kokeilemaan huumeita itsekin.

Kenny McCormick

Kenneth 'Kenny' McCormick on 9-vuotias poika. Hänellä on vaaleat hiukset. Kennyn vanhemmat ovat Stuart ja Carol ja hänellä on veli Kevin ja sisko. Perhe on hyvin köyhä, mistä Kennyä kiusataan. Kennyn suu on lähes aina hupun peittämä, joten hänen puheensa tulee vaimennettuna. Hän pystyy siis helposti puhumaan mitä törkeimpiä asioita. Kenny kuoli melkein joka jaksossa 5. kauteen asti, jolloin hän kuoli lopullisesti. Hahmo palasi sarjaan 6. kaudella. Kennyä harmittaa, ettei hänen kuolemaansa juuri surra.

Kyle Broflovski

Kyle Broflovski on 9-vuotias poika. Hänellä on kiharat punaiset hiukset. Kylen vanhemmat ovat ylisuojeleva Sheila ja asianajaja Gerald ja hänellä on myös Kanadasta adoptoitu pikkuveli Ike. Perhe on juutalainen, josta Kylea haukutaan. Kylella on diabetes ja harvinainen veriryhmä AB-. Hänellä on korkeammat moraaliset arvot kuin muilla pojilla ja hän on parempi koulussa. Hän ei juuri ole kiinnostunut tytöistä, vaikka onkin suudellut Bebeä kerran.

Sheila Broflovski

Sheila Broflovski on Kylen ja Iken äiti. Hän on naimisissa Geraldin kanssa. Perhe on juutalainen ja melko yläluokkainen. Sheilalla on punaiset hiukset ja usein tummansininen jakkupuku. Hän puhuu New Jerseyn aksentilla. Sheila ottaa usein esiin asioita, jotka ovat haitallisia lapsille tai yhteisölle.

Stan Marsh

Stanley 'Stan' Marsh on 9-vuotias poika. Hänellä on mustat hiukset. Stanin vanhemmat ovat geologi-Randy ja Sharon ja hänellä on kiusaava isosisko Shelley. Stan on rehellinen, hyväätarkoittava, aikuismainen, empaattinen ja jopa romanttinen. Hän on ollut kauan ihastunut Wendyyn. Hän johtaa usein joukkoa hyökkäämään vääryyttä vastaan. Stanilla on Jimbo-setä, joka on metsästäjä.

Tweek Tweak

Tweek Tweak on 9-vuotias poika. Hänestä tulee osaa poikanelikkoa, kun Butters potkitaan pois. Tweek on yliaktiivinen ja kärsii jatkuvista tahattomista liikkeistä. Hänen vanhempansa omistavat kahvilan, joten hänellä sanotaan olevan kofeiiniongelma. Hänellä on vainoharhoja ja hän on jatkuvasti hermostunut.

Wendy Testaburger

Wendy Testaburger on 9-vuotias tyttö. Hän oli monta kautta Stanin tyttöystävä, mutta alkoi sitten seurustella Tokenin kanssa. Hän on suorasanainen, feministinen ja liberaali. Hänen paras ystävänsä on samanikäinen Barbara 'Bebe' Stevens, joka ei halua olla tyhmä blondi.

Seuraava jakso

Suomessa Tauolla

USA:ssa Tauolla

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit
2. kausi - suomenkieliset tekstit
3. kausi - suomenkieliset tekstit
4. kausi - suomenkieliset tekstit
5. kausi - suomenkieliset tekstit
6. kausi - suomenkieliset tekstit
7. kausi - suomenkieliset tekstit
8. kausi - suomenkieliset tekstit
9. kausi - suomenkieliset tekstit
10. kausi - suomenkieliset tekstit
11. kausi - suomenkieliset tekstit
12. kausi - suomenkieliset tekstit
13. kausi - suomenkieliset tekstit
14. kausi - ei suomenkielisiä tekstejä
15. kausi - ei suomenkielisiä tekstejä
16. kausi - ei suomenkielisiä tekstejä
17. kausi - ei suomenkielisiä tekstejä
18. kausi - ei suomenkielisiä tekstejä
19. kausi - ei suomenkielisiä tekstejä
20. kausi - ei suomenkielisiä tekstejä

Viralliset sivut

USA
Suomi

CDON.com39.95 €

South Park

Kausi 1-5

CDON.com39.95 €

South Park

Kausi 6-10

CDON.com39.95 €

South Park

Kausi 11-15

CDON.com44.95 €

South Park

Kausi 16-20