Sarjaseuraaja

Suosituimmat amerikkalaiset tv-sarjat

Sarjaseuraaja > Tv-sarjat > Fantasia/scifi > Siskoni on noita > Näyttelijät

Siskoni on noita - Näyttelijät

Alyssa Milano "Phoebe Halliwell" IMDB

Alyssa Jayne Milano syntyi 19. joulukuuta 1972 Brooklynissa, New Yorkissa.Hän on naimisissa Dave Bugliarin kanssa ja heillä on poika Milo (s. 2011). Alyssa oli lyhyen aikaa aviossa indie-muusikko Cinjun August Taten kanssa ja kihloissa näyttelijä Scott Wolfin kanssa. Hän on myös deittaillut Siskoni on noidan Brian Krausea. Hän sai roolin Siskoni on noidasta, koska Phoeben roolin alkuperäinen esittäjä Lori Rom lähti sarjasta vain yhden kuvatun jakson jälkeen (jaksoa ei ole näytetty tv:ssä). Alyssalla on useita tatuointeja. Hänen mottonsa on "On mukavaa olla tärkeä, mutta on tärkeämpää olla aina mukava." Alyssa kasvoi kirjaimellisesti koko maailman edessä komediasarjassa Who's The Boss. Hän näytteli Samantha Micelliä kahdeksan vuoden ajan. Sarjan päätyttyä 1992, Alyssa jatkoi uraansa tv:ssä ja valkokankaalla. Näyteltyään kaksi kautta hurjan suosion saaneessa Melrose Placessa, Alyssa siirtyi Spelling Televisionin Siskoni on noita-sarjaan (Charmed). Alyssa on näytellyt mm. elokuvissa Rakkautta uima-altaalla (Hugo Pool), Hiipivää kauhua (Fear), Parhaassa iässä (Glory Daze) sekä mm. tv-sarjoissa Timantti-imperiumi (Diamond Hunters), Melrose Place (5. kauden lopusta 7. kauden alkuun), Spin City ja Seikkailujen saari (Fantasy Island).

Brian Krause "Leo Wyatt" IMDB

Brian Krause syntyi 1. helmikuuta 1972 El Torossa, Kaliforniassa. Hän hautoi mielessään ajatusta näyttelemisestä olessaan lukiossa. 16-vuotiaana hän ilmoittautui ensimmäiselle näytelmäkurssille ja alkoi työskennellä televisiossa. Aluksi hän oli kiinnostunut urasta lääkkeiden parissa, mutta kun hän pääsi päärooliin isoon elokuvaan, hän luopui siitä. Hän nousi suosioon näyteltyään Milla Jovovichin vastanäyttelijänä elokuvassa Paluu siniselle laguunille (The Return to the Blue Lagoon). Pian sen jälkeen hän sai pääroolin trillerissä Unissakävelijät (Sleepwalkers). Hän on näytellyt myös elokuvissa Breaking Free Jeremy Londonin ja Christine Taylorin kanssa, Naked Souls Pamela Anderson Leen kanssa, The Liars' Club Wil Wheatonin kanssa ja December Balthazar Gettyn ja Jason Londonin kanssa. Lisäksi Krause on myös vieraillut useissa sarjoissa kuten Walker, Teksasista (Walker, Texas Ranger) ja Kauhua kryptasta (Tales From the Crypt). Hän näytteli myös 6 kuukautta Matthew Corya draamasarjassa Another World. Brian oli naimisissa Beth -nimisen naisen kanssa 1996 - 2000. 1996 heille syntyi lapsi, Jamen. Brian on seurustellut mm. Alyssa Milanon kanssa.

Dorian Gregory "Darryl Morris" IMDB

Dorian Gregory syntyi 26. tammikuuta 1971 Washingtonissa. Dorian sairastaan 1. tyypin diabetesta. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Show Stoppers, The Apocalypse ja Just Write sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Ilman johtolankaa, Las Vegas, Kolmas kivi auringosta, Moesha ja Beverly Hills 90210.

Drew Fuller "Chris Halliwell" IMDB

Andrew Alan Fuller syntyi 19.5.1980 Los Angelesissa, Kaliforniassa. Hän soittaa pianoa ja pitää Dan Brownin kirjoista. Hän on vieraillut mm. tv-sarjoissa Huff - Terapian tarpeessa, O.C. ja Black Sash sekä näytellyt mm. elokuvissa Close Call, Voodoo academy, Angels Don't Sleep Here ja Vampire Clan.

Finola Hughes "Patty Halliwell" IMDB

Finola Hughes syntyi 29.10.1960 Lontoossa. Hän on naimisissa Russell Youngin kanssa ja heillä on poika Dylan (s. 2000) sekä adoptiolapset Cash ja Sadie. Finola on puoliksi italialainen, puoliksi irlantilainen. 20-vuotiaana hän esitti yhden vuoden valkoista Victoria-kissaa kuuluisassa The Cats -musikaalissa. Tämän ansiosta Sylvester Stallone palkkasi Finolan elokuvaansa Staying Alive, jossa näytteli myös John Travolta. Tästä alkoi Finolan tie kuuluisuuteen. Finola on näytellyt mm. elokuvissa Disarmed , Intrepid, Rockin' Good Times, Jekyll Island, Huuto menneisyydestä (The Crying Child). Hän on vieraillut mm. tv-sarjoissa All My Children, Lemmenlaiva - uudet tuulet, Melissa & Joey, C.S.I. New York, General Hospital. Finola on myös juontanut sarjaa E! Hyvältä näyttää.

Holly Marie Combs "Piper Halliwell" IMDB

Holly Marie Combs syntyi 3. joulukuuta 1973 San Diegossa, Kaliforniassa. Hän on naimisissa David Donohon kanssa ja heillä pojat Finley (s. 2004), Riley (s. 2006) ja Kelley (s. 2009). Hän on ollut naimisissa myös Bryan Travis Smithin kanssa. Holly päätyi Siskoni on noita -sarjaan, kun hänen ystävänsä Shannen Doherty pyysi hänet koekuvauksiin. Hollyn uran alkoi tv- ja lehtimainoksissa hänen ollessaan 10-vuotias. Hänen ensimmäinen elokuvaesiintymisensä tapahtui vuonna 1985 leffassa Walls Of Glass eli Flanagan. Lauralei esiintyi siinä myös. 13-vuotiaana Hollylla oli pieni rooli leffassa Sweet Hearts Dance. Hollyn murto tapahtui kun hän pääsi Kimberly Brockin rooliin Rooman seriffi-sarjaan. Sarja voitti 14 Emmya neljän vuoden aikana. Holly on esiintynyt useissa teatteri- ja tv-elokuvissa. Holly käyttää sekä pelkkää Holly-nimeä että Holly Marieta. Holly on näytellyt mm. elokuvissa Korkeat panokset (Ocean's Eleven), See Jane Date ja Daughters.

James Read "Victor Bennett" IMDB

James Christopher Read syntyi 31. heinäkuuta 1953 Buffalossa, New Yorkissa. Hän on naimisissa Wendy Kilbournen kanssa ja heillä on lapset Jackson ja Sydney. James on ollut naimisissa myös Lora Leen kanssa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Fame, A Lot Like Love, Blondin kosto, Not Another Teen Movie sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Castle, Persons Unknown, Aina vaarassa, Todistettavasti syyllinen, Wildfire ja Yli synkän virran.

Jennifer Rhodes "Penny Halliwell" IMDB

Jennifer Rhodes syntyi 17. elokuuta 1947 Rosiclaressa, Illinoisissa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Dispatch, Class, Let the Game Begin, Heathers ja Chasing Tchaikovsky. Jennifer on vieraillut mm. tv-sarjoissa C.S.I., Viiden tähden merielämää, Tunteita ja tuoksuja, Todistettavasti syyllinen, Gilmoren tytöt, Käytäväpeliä, Ally McBeal, Kolmas kivi auringosta ja Frendit.

Julian McMahon "Cole Turner" IMDB

Julian Dana William McMahon syntyi 27.4.1968 Sydneyssä, New South Walesissa, Australiassa. Julian on Sir William McMahonin, Australian 1970-luvun pääministerin, poika. Hän kasvoi julkisuuden valokiilassa, kunnes hän pakeni Sydneyn yliopistoon lukemaan lakia. Kuitenkin ensimmäisen vuotensa aikana parrasvalot viittoivat häntä lähemmäksi ja hän voitti pääroolin sarjaan The Power, The Passion. Lain lukeminen jäi haaveeksi, kun hän siirtyi näyttelemään toiseen menestyssarjaan, Home and Away'hin. McMahon muutti Yhdysvaltoihin jatkaakseen uraansa ja avasi tiensä Amerikan televisioon näytellen Ian Rainia Another World draamassa. Hän näytteli myös elokuvassa In Quiet Night ja vieraili Will & Gracessa. Valkokankaalla McMahon oli toisessa pääosassa Elliot Gouldin kanssa elokuvassa Wet and Wild Summer, esiintyi Magentassa ja näytteli toista pääosaa Jeff Danielsin kanssa elokuvassa Chasing Sleep. Julian on ollut naimisissa Dannii Minoguen (Kylien sisko) ja Brooke Burnsin kanssa. Brooken kanssa hänellä on tytär Madison (s. 2000). McMahon asuu tällä hetkellä Los Angelesissa. Hän puhuu sujuvasti espanjaa. Tällä hetkellä hän näyttelee toista pääosaa sarjassa Muodon vuoksi (Nip/Tuck).

Kaley Cuoco "Billie Jenkins" IMDB

Kaley Christine Cuoco syntyi 30. marraskuuta 1985 Camarillossa, Kaliforniassa. Hän on naimisissa Ryan Sweetingin kanssa. Hänet tunnetaan parhaiten roolistaan tv-sarjassa Teinitytön kasvatusopas. Kaley aloitti uransa mallina. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Muotikuningatar (Boss Girl), Killer Movie, Cougar Club ja Wasted sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Gossip Girl, Eureka, Siskoni on noita (Charmed) ja Pako. Kaley on myös Bratz -elokuvien Kristee.

Kristopher ja Jason Simmons "Wyatt Halliwell" IMDB

Kaksoset Kristopher Robert ja Jason Patrick Simmons syntyivät 19. syyskuuta 2002. He ovat näytelleet Siskoni on noidan lisäksi Pushing Daisies -sarjan yhdessä jaksossa.

Rose McGowan "Paige Matthews" IMDB

Rose Arianna McGowan syntyi 5. syyskuuta 1973 Firenzessä, Italiassa. Hän on naimisissa Davey Detailin kanssa. Perhe muutti Yhdysvaltoihin, kun Rose oli 9-vuotias. Säästettyään rahaa töistään (hän on lapsena työskennellyt mm. mallina), Rose karkasi Los Angelesiin ja toivoi pääsevänsä näyttelijäksi. Elämä ei tuolloin kuitenkaan aina ollut helppoa. Rose päätyi joskus nukkumaan kadulle. Rose sai pienen osan Encino Man komediasta, jossa näytteli Brendan Fraser. Vuonna 1994 kykyjenetsijä bongasi Rosen Losin kaduilta ja hän pääsi näyttelemään Gregg Arakin Tuomion sukupolveen. Elokuvan myötä Rose tuli tunnetuksi suuremmalle yleisölle, mutta vasta Screamin ansiosta hänet todella huomattiin. Tumma kaunotar oli matkalla kuuluisuuteen, juuri niin kuin hän oli toivonut. Vuosien aikana Rose on deittaillut useita kanssanäyttelijöitään, mm. Ryan Philippea ja Matthew Lillardia. Hän oli myös kihloissa rokkari Marilyn Mansonin kanssa, mutta he erosivat 2001. Hän on kertonut, että Mansonin kanssa seurustellessaan he käyttivät huumeita. Hän on lähiaikoina näytellyt mm. elokuvissa Grindhouse ja Musta Dahlia (The Black Dahlia). Rose on kihloissa ohjaaja Robert Rodriguezin kanssa.

Shannen Doherty "Prue Halliwell" IMDB

Shannen Maria Doherty syntyi 12. huhtikuuta 1971 Memphisissä, Tenneseessä. Shannen muutti perheensä kanssa Los Angelesiin 7-vuotiaana. Siellä Shannen alkoi enemmän kiinnostua näyttelemisestä. Hän oli Pieni talo preerialla sarjan suuri fani ja pian hän työskentelikin Pieni talo preerialla - uusi alku sarjassa. Hän näytteli muissakin tv-sarjoissa kuten Our housessa ja monissa tv-elokuvissa. 17-vuotiaana hän sai Heather Duken roolin elokuvassa Heathers ja n. vuotta myöhemmin hän sai Brandonin kaksoissiskon, Brenda Walshin, roolin Aaron Spellingin teinisarjassa Beverly Hills 90210. Shannen päätti lähteä sarjasta 4. kauden jälkeen, koska media teki hänen elämästään helvettiä, verraten häntä hänen roolihahmoonsa. Lähdettyään Beverly Hills 90210:sta, Doherty näytteli monissa elokuvissa kuten Mallrats - Häiriköt Ben Affleckin ja ohjaaja Kevin Smithin kanssa, Miespaholaisessa ja Friends Till The End. 1998 hänelle tarjottiin roolia Aaron Spellingin Siskoni on noita sarjassa. Hän jätti sarjan 3. kauden jälkeen. Shannen rakastaa eläimiä. Hänellä on hevosia ja koiria ja hän viettää suurimman osan vapaa-ajastaan huolehtimalla niistä. Shannen on deittaillut useita miehiä menneisyydessään mm. Judd Nelson (näyttelijä, tapasivat 1994 Blindfoldin kuvauksissa), Chris Foufas (sijoittaja, vaihtoivat lupaussormuksia 1991, erosivat 1992) , Dean Factor (omistaa kuvausstudion, tapasivat 1990, olivat lyhyen aikaa kihloissa, erosivat 1991), Rob Weiss (näyttelijä, ohjaaja, tapasivat 1994, julkaisivat kihlauksensa joulukuussa 1995, erosivat huhtikuussa 1996) ja Ashley Hamilton (menivät naimisiin kahden viikon seurustelun jälkeen 24.9.1993, mutta erosivat 5 kk myöhemmin). Shannen meni salassa naimisiin Rick Solomonin kanssa Las Vegasissa 24.1.2002, mutta avioliitto mitätöitiin 2003. Hän on vieraillut mm. tv-sarjoissa Aloha Havaiji (North Shore) ja Oy Rakkaus Ab:n (Love, Inc.).Seuraava jakso

Suomessa Päättynyt

USA:ssa Päättynyt

Charmed - Kausi 1
CDON.com
CDON.com
14.95 €
Charmed - Kausi 2
CDON.com
CDON.com
11.95 €
Charmed - Kausi 3
CDON.com
CDON.com
19.95 €
Charmed - Kausi 4
CDON.com
CDON.com
19.95 €
Charmed - Kausi 5
CDON.com
CDON.com
17.95 €
Charmed - Kausi 6
CDON.com
CDON.com
14.95 €
Charmed - Kausi 7
CDON.com
CDON.com
21.95 €
Charmed - Kausi 8
CDON.com
CDON.com
21.95 €
Charmed - Kaudet 1-8
CDON.com
CDON.com
69.95 €