Sarjaseuraaja

Suosituimmat amerikkalaiset tv-sarjat

Sarjaseuraaja > Tv-sarjat > Fantasia/scifi > Siskoni on noita > Jaksot > 5. kausi

Siskoni on noita - 5. kauden jaksot

5.1 Empivä eväkäs 1/2 (A Witch's Tail, part 1)

 • Ensiesitys Suomessa: 23.08.2004
 • Ensiesitys USA:ssa: 22.09.2002

Merenneidoksi muuttunut ihminen Mylie tulee pyytämään apua Piperilta, Phoebelta ja Paigelta, kun hänen sopimuksensa pahan noidan kanssa alkaa mennä rajusti pieleen. Hän saa mahdollisuuden palata maalle ja löytää tosirakkauden, ja jos hän onnistuu hän saa pysyä ihmisenä. Mutta jos hän epäonnistuu, hänen on annettava kuolematon elämänvoimansa pahalle noidalle.

Käsikirjoitus

5.2 Empivä eväkäs 2/2 (A Witch's Tail, part 2)

 • Ensiesitys Suomessa: 30.08.2004
 • Ensiesitys USA:ssa: 22.09.2002

Samaan aikaan Phoebe yrittää saada eronsa kuntoon, mikä on hieman vaikeaa sillä Cole ei ole allekirjoittamassa papereita. Paige saa pieleen menneen loitsun ansiosta värjättyä hiuksensa punaisiksi. Piperin on suojeltava syntymätöntä lastaan ja kohdattava vedenpelkonsa heidän äitinsä kuoleman jälkeen.

Käsikirjoitus

5.3 Sen pituinen se (Happily Ever After)

 • Ensiesitys Suomessa: 06.09.2004
 • Ensiesitys USA:ssa: 29.09.2002

Piperin syntymätön lapsi kutsuu paikalle mummin auttamaan Piperia selviämään raskaudesta. Samaan aikaan paha noita katsoo taikapeiliinsä ja näkee, ettei hän olekaan maailman voimakkain noita. Sen takia hän käyttää satujen taikaa. Lumotut tempautuvat klassisiin satuihin: Phoebe kadottaa lasikenkänsä, Paige maistaa myrkkyomenaa ja Piper ja mummi päätyvät suden vatsaan.

Käsikirjoitus

5.4 Seireenilaulu (Siren Song)

 • Ensiesitys Suomessa: 13.09.2004
 • Ensiesitys USA:ssa: 06.10.2002

Seireeni on naimisissa olevia miehiä tappava demoni ja Cole ja Leo joutuvat hänen uhreikseen. Samaan aikaan Piperin ja Leon voimat vaihtuvat heidän syntymättömän lapsensa voimasta. Piper saa tietää kuinka raskasta valontuojan työ voi olla ja Leo saa kokea ensimmäisenä miehenä maailmassa, miltä tuntuu olla raskaana.

5.5 Nuo mainiot noidat värikkäissä trikoissaan (Witches In Tights)

 • Ensiesitys Suomessa: 20.09.2004
 • Ensiesitys USA:ssa: 13.10.2002

Erään nuoren pojan piirustukset muuttuvat taianomaisesti eläviksi ja hän joutuu luomaan piirustuksen, joka muuttaa demonin superpahikseksi. Auttaakseen Lumottuja hän tekee myös piirustuksen joka muuttaa tytöt supersankarittariksi.

Käsikirjoitus

5.6 Paha silmä (The Eyes Have It)

 • Ensiesitys Suomessa: 27.09.2004
 • Ensiesitys USA:ssa: 20.10.2002

Phoebe on menettänyt voimansa saada näkyjä ja hän etsii apua selvänäkijältä. Hän saa tietää, että demoni Cree varastaa mustalaisten silmiä poistaakseen hänen isäänsä laitetun kirouksen. Kun Phoebe koskettaa mustalaisriipusta, hänen voimansa kasvavat suurimmiksi kuin koskaan.

5.7 Demoneita ja sympatiaa (Sympathy For The Demon)

 • Ensiesitys Suomessa: 04.10.2004
 • Ensiesitys USA:ssa: 03.11.2002

Pelon demoni Barbas palaa takaisin kostamaan Lumotuille karkoittamisensa 3 vuotta sitten. Hän onnistuu huijaamaan Paigen tekemään loitsun, joka antaa demonille voiman lukita Lumotut omaan taloonsa ja käyttää heidän omia pelkojaan heitä vastaan.

5.8 Kaikki ajallaan (A Witch In Time)

 • Ensiesitys Suomessa: 11.10.2004
 • Ensiesitys USA:ssa: 10.11.2002

Phoebe avaa vahingossa tunnelin ajassa pelastamalla jatkuvasti uuden poikaystävänsä, Milesin, jonka on määrä kuolla. Aikatunneli tuo paikalle Bacarra-velhon tulevaisuudesta, joka varastaa Varjojen kirjan ja tappaa kaksi sisarista. Jäljelle jääneen siskon on keksittävä, miten asian voi perua.

5.9 Samuel (Sam I Am)

 • Ensiesitys Suomessa: 18.10.2004
 • Ensiesitys USA:ssa: 17.11.2002

Kun Cole tajuaa, että hänen täytyy antaa periksi pahalle kohtalolleen, hän hyökkää Lumottujen kimppuun toivoen, että he karkoittaisivat hänet ikuisiksi ajoiksi ja päättäisivät hänen kärsimyksensä. Samaan aikaan Paige saa ensimmäisen suojattinsa valontuojana. Paige ei kuitenkaan tiedä, että rähjäinen mies, joka tarvitsee hänen apuaan on oikeasti hänen biologinen isänsä.

5.10 Kaunotar käärinliinoissa (Y Tu Mummy Tambien)

 • Ensiesitys Suomessa: 25.10.2004
 • Ensiesitys USA:ssa: 05.01.2003

Jarec-niminen mies tarvitsee noidan ruumiin saadakseen rakastajansa Isisin hengen ja hän kidnappaa Phoeben. Antaakseen ruumiin Isisikselle, Jarecin täytyy muumioida noita. Kun Cole saa tietää tästä, hän tarjoaa sopimusta Jarecille. Cole haluaa voittaa Phoeben rakkauden takaisin ennemmin tai myöhemmin, siihen asti Phoebe saa olla hänen puolestaan vaikka muumioituna.

5.11 Halpakopio (The Importance Of Being Phoebe)

 • Ensiesitys Suomessa: 01.11.2004
 • Ensiesitys USA:ssa: 12.01.2003

Phoebe Halliwell ja The Bay Mirror -lehti haastetaan oikeuteen. Haastaja on nainen, joka väittää Phoeben tuhoavan hänen avioliittonsa oman katkeran eronsa takia. Samaan aikaan Paige lavastetaan yliajon syylliseksi ja terveystarkastajat käyvät visiitillä P3:ssa ja huomaavat Rottademoneiden palanneen - kiitos Colen.

5.12 Sadas jakso jo (Centennial Charmed)

 • Ensiesitys Suomessa: 08.11.2004
 • Ensiesitys USA:ssa: 19.01.2003

Kun Halliwellit juhlivat Darrylin ylennystä luutnantiksi ja Piper tekee synnytysharjoituksia, Paige alkaa huomata vikoja voimissaan. Sen lisäksi hän kohtaa oudon toisen universumin, jossa Piper ja Phoebe eivät tunne häntä ja Belthazor ja Shax ovat vielä elossa. Paigen täytyy yrittää todistaa sisarilleen Colen olevan kaiken takana, ja että oikeassa maailmassa he ovat sisaruksia. Samaan aikaan Colekin huomaa, ettei toisessa universumissa hänellä ja Phoebella suju ollenkaan hänen suunnitelmiensa mukaan.

5.13 Kotikäynti (House Call)

 • Ensiesitys Suomessa: 15.11.2004
 • Ensiesitys USA:ssa: 02.02.2003

Glen palaa Paigen elämään ja tuo mukanaan yllätyksen - hän aikoo mennä naimisiin Jessica -nimisen tytön kanssa. Samaan aikaan tytöt kutsuvat paikalle noitatohtorin, koska he haluavat poistaa kaikki pahojen jäännökset kartanon ympäriltä. Noitatohtorilla on kuitenkin myös muita suunnitelmia tyttöjen varalle. Pian heidän pienet vikansa muuttuvat pakkomielteiksi. Miten Leo saa korjattua asian?

5.14 Nukkumatti (Sand Francisco Dreamin')

 • Ensiesitys Suomessa: 22.11.2004
 • Ensiesitys USA:ssa: 09.02.2003

Päästäkseen alamaailman valtijaksi, eräs demoni varastaa taikapölyä Nukkumatilta. Tämä on maaginen olento, joka antaa ihmisille heidän unensa. Ihmiset eivät voi siis enää nähdä unia, joten heidän täytyy selvittää asiansa päivänvalossa. Sisaret yrittävät suojella Nukkumattia, mutta demoni käyttää heihin taikapölyä ja saa heidän unensa heräämään eloon. Sisarten täytyy keksiä, mistä heidän unensa johtuvat ennen kuin on liian myöhäistä.

5.15 Päivä, jolloin taikuus katosi (The Day The Magic Died)

 • Ensiesitys Suomessa: 29.11.2004
 • Ensiesitys USA:ssa: 16.02.2003

Piper joutuu sairaalaan stressin takia ja joutuu ottamaan rennosti. Wiccasapatin, planeettojen liikkeiden ja revontulien takia kaikki taikuus häviää maailmasta. Phoebe ja Paige yrittävät pitää tämän salassa Piperilta, huolehtia ihmeellisistä vauvalahjoista ja palauttaa voimansa liittoutumalla pahan Cronyn-velhon kanssa. Myös Victor ja hänen uusi vaimonsa Doris tulevat käymään, mutta nainen ei olekaan se miltä hän näyttää. Piperin ja Leon lapsi alkaa syntyä kuusi viikkoa etuajassa ja paha haluaa voimakkaan lapsen puolelleen. Vasta syntymän jälkeen voimat palautuvat. Phoeben ja Paigen on keksittävä miten voittaa velhot ei-maagisin keinoin.

Käsikirjoitus

5.16 Vauvan ensidemoni (Baby's First Demon)

 • Ensiesitys Suomessa: 06.12.2004
 • Ensiesitys USA:ssa: 30.03.2003

Kaksi demonista loista palkkaavat palkkatappajan sieppaamaan Piperin pojan saadakseen hänen maagiset voimansa. Mutta lapsen sieppaaminen ei olekaan helppoa, sillä hän näyttää aina tajuavan pahan läheisyyden. Paige esiintyy palkkatappajana taatakseen siskonpoikansa turvallisuuden. Samaan aikaan eräs miljonääri ottaa The Bay Mirrorin haltuunsa ja ei anna mitään tietoa jatkuuko Phoeben kolumni. Leon ja Piperin täytyy työskennellä yhdessä suojellakseen lastaan pahalta.

5.17 Onnenkantamoisia (Lucky Charmed)

 • Ensiesitys Suomessa: 13.12.2004
 • Ensiesitys USA:ssa: 06.04.2003

Hyvä on kärsinyt lähiaikoina huonosta onnesta, joten vanhimmat lähettävät Leon auttamaan Lumottuja selvittämään mistä on kyse. Paige tekee hyvänonnen loitsun, joka imaisee hänet maagiseen todellisuuteen.

5.18 Kissa talossa (Cat House)

 • Ensiesitys Suomessa: 20.12.2004
 • Ensiesitys USA:ssa: 13.04.2003

Piperilla ja Leolla on vaikeuksia suhteessaan, joten Phoebe ehdottaa että he menisivät hänen psykologiystävänsä vastaanotolle. Piperilla on vaikeuksia olla avoin, joten hän tekee loitsun saadakseen muistonsa todellisiksi. Mutta loitsu lähettääkin Paigen, Phoeben ja kuolettavan velhon t akaisin ajassa elämään uudestaan Piperin ja Leon suhteen tärkeimmät tapahtumat viimeisen neljän vuoden aikana - ja kaikki väärät liikkeet saattavat repiä heidän rakkautensa kappaleiksi. Jakso on muistelujakso. Pätkät jaksoista Pikkusisko, Häävalmisteluja, Vaikeuksien kautta vihille, Rakkauden tuskaa, Totuus on tuolla ulkona, Olipa kerran, Ei haukku haavaa tee, Prinssi Peloton, Yhdeksän henkeä, Villi ilta ja Paluu arkeen.

Käsikirjoitus

5.19 Metsän neidot (Nymphs Just Want To Have Fun)

 • Ensiesitys Suomessa: 27.12.2004
 • Ensiesitys USA:ssa: 20.04.2003

Eräs demoni tappaa yhden kolmesta nymfisisaresta, jotka vartioivat Ikuisuuden lähdettä, joka pitää huolen luonnonkiertokulun jatkumisesta. Tyttöjen täytyy tehdä töitä pelastaakseen maailman pahoilta olennoilta, jotka yrittävät käyttää lähteen voimaa ikuisen elämän ja voittamattomien voimien saamiseen. Nymfisisaret haluavat kuitenkin yhden Lumotuista tapetun nymfin tilalle - ja kuka muukaan siihen sopisi paremmin kuin villi ja huoleton Paige?

5.20 Aistit ja tunteet (Sense & Sense Ability)

 • Ensiesitys Suomessa: 03.01.2005
 • Ensiesitys USA:ssa: 27.04.2003

Piper, Phoebe ja Paige joutuvat pulaan, kun jokainen heistä menettää yhden aistin. Olento, jonka he ovat kohdanneet menneisyydessä etsii lisää tietoa ennustetusta "kahdesti siunatusta" lapsesta. Mutta kuinka sisaret voivat toimia, kun Piper on sokea, Phoebe kuuro ja Paige mykkä?

Käsikirjoitus

5.21 Manaaja (Necromancing The Stone)

 • Ensiesitys Suomessa: 10.01.2005
 • Ensiesitys USA:ssa: 04.05.2003

Mummi tulee maan pinnalle osallistumaan Piperin ja Leon pojan wiccalaiseen kastejuhlaan. Sisaret eivät tiedä, että hän toi mukanaan palan menneisyyttään - entisen rakastajan, joka on nyt kostonhaluinen henki. Hän haluaa tappaa Halliwellien matriarkat ja sytyttää mummin ja hänen rakkautensa uudelleen liekkeihin.

Käsikirjoitus

5.22 Jo muinaiset kreikkalaiset, osa 1 (Oh My Goddess, part 1)

 • Ensiesitys Suomessa: 17.01.2005
 • Ensiesitys USA:ssa: 11.05.2003

Paige näkee outoja unia ja San Franciscoa koettelee epätavallinen helleaalto. Tytöt tapaavat Chris Perryn, tulevaisuuden valontuojan, joka varoittaa vanhimpia koskevasta vaarasta. Tulevaisuudessa hyvä taikuus on kuulemma kadonnut kokonaan.

Käsikirjoitus

5.23 Jo muinaiset kreikkalaiset, osa 2 (Oh My Goddess, part 2)

 • Ensiesitys Suomessa: 24.01.2005
 • Ensiesitys USA:ssa: 11.05.2003

Titaanit aikovat tappaa kaikki valontuojat, ja silloin myös Leo ja Paige ovat vaarassa. Leon on otettava ohjat käsiinsä "siellä ylhäällä" ja muutettava tytöt kreikan jumalattariksi.

KäsikirjoitusSeuraava jakso

Suomessa Päättynyt

USA:ssa Päättynyt

Charmed - Kausi 1
CDON.com
CDON.com
14.95 €
Charmed - Kausi 2
CDON.com
CDON.com
11.95 €
Charmed - Kausi 3
CDON.com
CDON.com
19.95 €
Charmed - Kausi 4
CDON.com
CDON.com
19.95 €
Charmed - Kausi 5
CDON.com
CDON.com
17.95 €
Charmed - Kausi 6
CDON.com
CDON.com
14.95 €
Charmed - Kausi 7
CDON.com
CDON.com
21.95 €
Charmed - Kausi 8
CDON.com
CDON.com
21.95 €
Charmed - Kaudet 1-8
CDON.com
CDON.com
69.95 €