Sarjaseuraaja

Suosituimmat amerikkalaiset tv-sarjat

Sarjaseuraaja > Tv-sarjat > Fantasia/scifi > Siskoni on noita > Jaksot > 3. kausi

Siskoni on noita - 3. kauden jaksot

3.1 Paluu arkeen (Honeymoon's Over)

 • Ensiesitys Suomessa: 10.12.2001
 • Ensiesitys USA:ssa: 05.10.2000

Prue ja Phoebe saapuvat pelastamaan Darrylin, juuri ennen kuin hänet murhataan. Kuolevaista murhaajaa suojelee Vartija-demoni. Vaikka he onnistuvat karkoittamaan Vartijan, tyttöjen täytyy valehdella Cole Turnerille, asianajajalle, pitääkseen perheen salaisuuden, ja tappaja pääsee vapaaksi. Samaan aikaan Prue ja Phoebe ovat myös huolissaan Piperista, joka on ollut poissa kuukauden Leon kanssa. He eivät ole kuulleet hänestä sanaakaan, ja he ihmettelevät mitä hänelle on tapahtunut.

Käsikirjoitus

3.2 Oikea hetki (Magic Hour)

 • Ensiesitys Suomessa: 17.12.2001
 • Ensiesitys USA:ssa: 12.10.2000

Piper saa tietää Leolta, että heillä on n. 24 tuntia aikaa mennä salassa naimisiin ennen kuin hänen esimiehensä tulevat estämään sen. Sisarukset löytävät rituaalin, joka saattaisi olla ratkaisu. Prue tukee heitä, kun Phoebe taas uskoo, että rituaalin tekemisestä on tulevaisuudessa seuraamuksia. Kun Halliwellit etsivät vastausta Piperin ongelmaan, he kohtaavat nuoren parin, Christopherin ja Brooken, jotka ovat mustasukkaisen velhon kiroamia. Christopher on kirottu olemaan pöllö päivisin ja Brooke susi öisin.

3.3 Olipa kerran (Once Upon a Time)

 • Ensiesitys Suomessa: 24.12.2001
 • Ensiesitys USA:ssa: 19.10.2000

Phoebe kohtaa nuoren tytön, Katen, joka suojelee keijua peikoilta. Vaikka Prue ja Phoebe uskovat että tyttö tarvitsee Lumottujen sisarten apua, Piper menee viattomienauttamis-lakkoon siihen asti, että valtaapitävät antavat hänen ja Leon olla yhdessä jälleen. Samalla Prue ja Phoebe yrittävät pelastaa Katen ja keijun peikoilta, Cole yrittää päästä Halliwellien taloon saadakseen Varjojen kirjan.

3.4 Pyhäinpäivä (All Halliwells' Eve)

 • Ensiesitys Suomessa: 31.12.2001
 • Ensiesitys USA:ssa: 26.10.2000

Sisarukset valmistautuvat viettämään Halloweenia, mutta juhla saa myös Krimlokit palaamaan kuolleista etsimään kostoa. Kun Krimlokit aloittavat hyökkäyksensä, tytöt lähetetään aikapyörteen kautta Virginiaan, vuoteen 1670. Leo ja Darryl jäävät taistelemaan Krimlokkeja vastaan siihen asti kun Halliwellit palaavat. Menneisyydessä sisarukset saavat tietää, että ryhmä hyviä noitia kutsui heidät pelastamaan nuoren naisen, joka on synnyttämäisillään taianomaisen lapsen. Mutta äitiä pidetään ilkeän noidan kotona, jota Cole saapuu auttamaan.

3.5 Näkymätön mies (Sight Unseen)

 • Ensiesitys Suomessa: 07.01.2002
 • Ensiesitys USA:ssa: 02.11.2000

Piper ja Phoebe ovat huolissaan, että Pruelle on tullut pakkomielle Triadista. Kun Prue tulee kotiin ja huomaa, että joku on murtautunut sinne, hän automaattisesti uskoo, että se on jokin Triadin lähettämä yliluonnollinen olento. Samaan aikaan hänen sisarensa uskovat, että syyllinen saattaa olla ihminen. Cole suuttuu, kun hän saa tietää, että Triadi on lähettänyt toisen agentin tuhoamaan Halliwellit. Piperista tuntuu siltä, että hänen kykenemättömyytensä viettää romanttinen ilta Leon kanssa johtuu Leon pomoista.

3.6 Tunteiden ruusutarha (Primrose Empath)

 • Ensiesitys Suomessa: 14.01.2002
 • Ensiesitys USA:ssa: 09.11.2000

Cole käyttää taikaa näyttääkseen Pruelle, miltä tuntuu tunnistaa toisten ihmisten tunteet ympärillään. Prue tekee taian poistaakseen tämän voiman tapaamaltaan mieheltä Vinceltä, mutta tietämättään auttaa demonia ja saa itse tunnevoiman. Kun Prue yrittää kontrolloida uutta voimaansa, Vincerus etsii pappia, joka kirosi hänet. Piper ilmaisee tunteensa, että hänen ja Leon suhde ei ole tarpeeksi normaali, kun taas Phoebe ja Cole eivät voi olla rakastumatta toisiinsa.

3.7 Riidankylväjä (Power Outage)

 • Ensiesitys Suomessa: 21.01.2002
 • Ensiesitys USA:ssa: 16.11.2000

Eräs Triadin jäsen muistuttaa Colea, että hänen täytyy tuhota Lumotut sisaret eikä kosiskella Phoebea tai he tappavat hänet. Cole päättää käyttää sisarusten mitättömiä riitoja heitä vastaan Andrasin, raivon hengen avulla. Hän saa siskosten normaalit erimielisyydet nousemaan kontrolloimattomiksi. Kun sisarukset alkavat vihoissaan käyttää voimiaan toisiaan vastaan, Kolmen voima katoaa jättäen Halliwellit voimattomiksi ja puolustuskyvyttömiksi.

3.8 Rakas vihollinen (Sleuthing with the Enemy)

 • Ensiesitys Suomessa: 28.01.2002
 • Ensiesitys USA:ssa: 14.12.2000

Kärsien vakavasta loukkaantumisesta Cole katoaa ja Phoebe huolestuu. Sisarukset valmistavat rohdon tuhotakseen Colen demonisen muodon, Belthazorin. He kohtaavat demonisen palkkionmetsästäjä Krellin, joka on lähetetty tappamaan hänet. Piper ja Prue suostuvat yhdistämään voimansa Krellin kanssa löytääkseen ja karkoittaakseen Belthazorin, kun Phoebe etsii tietoa Colen nykyisestä olinpaikasta.

3.9 Villi ilta (Coyote Piper)

 • Ensiesitys Suomessa: 04.02.2002
 • Ensiesitys USA:ssa: 11.01.2001

Alkemisti Kierkan luo omasta verestään Terran, hengen, joka voi vallata ja kontrolloida ihmisiä. Terra haluaa karata Kierkanin hoivista ja hän siirtyy toiseen isäntäruumiiseen kunnes hän kohtaa yhden Lumotuista sisarista. Piper, joka on sekavin tuntein menossa luokkakokoukseen, joutuu Terran uhriksi. Piper huomaa, että hänellä on vain rajoitettu määrä aikaa ennen kuin henki tappaa hänen sielunsa kokonaan. Samaan aikaan Phoebe etsii tietoja Colen suvusta ja Prue yrittää auttaa Piperia pääsemään luokkakokouksestaan kunnialla.

3.10 Jäätelöauto (We All Scream For Ice Cream)

 • Ensiesitys Suomessa: 11.02.2002
 • Ensiesitys USA:ssa: 18.01.2001

Piper etsii isäänsä, kuultuaan, että hänet on nähty kaupungissa ja Prue saa tietää päässään pyörivän laulun nimen. Hän tajuaa, että sen lähde on jäätelöauto, joka näyttää sieppaavan lapsia. Kun Prue ja Phoebe yrittävät estää jäätelömiestä sieppaamasta pientä tyttöä, he huomaavat joutuneensä talviseen maailmaan. Siellä on Tyhjyys - voima, joka työntää uhrinsa pois olemassaolosta. Luullen, että lapset tarvitsevat heidän apuaan, Prue ja Phoebe vapauttavat heidät, vain huomatakseen, että se oli virhe. He tarvitsevat isänsä apua saadakseen asiat takaisin niin kuin ne olivat.

Käsikirjoitus

3.11 Varjeluksen vaaroja (Blinded By The Whitelighter)

 • Ensiesitys Suomessa: 18.02.2002
 • Ensiesitys USA:ssa: 25.01.2001

Halliwellit kohtaavat Natalien, Valontuojan, joka on juuri menettänyt voimakkaimman suojattinsa Aames -nimiselle velholle. Natalie tiedottaa tytöille, että velholla on nyt voima, jota voidaan käyttää kumoamaan tyttöjen voimat jättäen heidät haavoittuviksi hyökkäykselle. Sisarukset eivät kuuntele häntä vaan ryntäävät karkoittamaan Aamesin, ja eivätkä vain epäonnistu vaan saavat tietää, että hän suunnittelee eliminoivansa kaikki Valontuojat ja noidat ja he vain auttoivat häntä pääsemään eteenpäin suunnitelmassaan.

3.12 Painimatsi pahan kanssa (Wrestling With Demons)

 • Ensiesitys Suomessa: 25.02.2002
 • Ensiesitys USA:ssa: 02.02.2001

Phoebe saa näyn ja tytöt yrittävät saada Morrisin apua suojellakseen viatonta mahdolliselta demoni-hyökkäykseltä. Prue estää tapon, mutta päästää demonin, Tomin, karkuun. Tytöt saavat tietää, että ihmisen voi muuttaa demoniksi pitkän prosessin kautta, mutta ennen sitä hänen täytyy tappaa viaton. Pruesta Tomin ihmisyyden palauttaminen on mahdollista, mutta hänen sisarensa ajattelevat, että hänet olisi parempi karkoittaa.

3.13 Häävalmisteluja (Bride And Gloom)

 • Ensiesitys Suomessa: 04.03.2002
 • Ensiesitys USA:ssa: 08.02.2001

Piper ja Leo suunnittelevat häitään ja Cole palaa ja yrittää selvittää asiat Phoeben kanssa. Samaan aikaan velho kidnappaa Pruen ja Phoebe joutuu pyytämään Colen apua. Cole lupaa auttaa, vaikka hänen täytyy riskeerata oma elämänsä. Samalla Prueta naitetaan velholle, jolloin hän, hänen sisarensa ja heidän voimansa muuttuisivat pahoiksi.

3.14 Hyvät, pahat ja ne muut (The Good, The Bad And The Cursed)

 • Ensiesitys Suomessa: 11.03.2002
 • Ensiesitys USA:ssa: 15.02.2001

Kun Phoebe matkustaa isänsä kanssa aavekaupunkiin, hän saa maagisen yhteyden kaupungin entisen asukkaan Bo'n kanssa, ja alkaa kokea hänen tekojensa seurauksia. Piper ja Prue yrittävät miettiä, kuinka auttaa Phoebea ja Leo saa tietää ettei Piper ole kertonut isälleen hänen olevan Valontuoja. Phoebe saa ampumahaavan ja Pruen ja Colen täytyy lähteä kirottuun kaupunkiin estämään Bon ja samalla Phoeben kuolema.

3.15 Vaikeuksien kautta vihille (Just Harried)

 • Ensiesitys Suomessa: 18.03.2002
 • Ensiesitys USA:ssa: 22.02.2001

Piperin ja Leon hääpäivä lähestyy ja Piper tarvitsee sisariltaan varmistuksen, ettei mikään pilaa hänen päiväänsä. Prue huomaa olevansa väsynyt viimeaikaisten uniensa takia ja ei tajua, että hän on öisin projisoinut astraalikehonsa paikalliseen baariin, jossa hänet on nähty kanta-asiakkaana. Häitä edeltävänä yönä astraali-Prue joutuu tappeluun erään asiakkaan kanssa, joka myöhemmin löytyy kuolleena ja Pruesta tulee pääepäilty murhaan.

3.16 Kuolema käy kylässä (Death Takes a Halliwell)

 • Ensiesitys Suomessa: 25.03.2002
 • Ensiesitys USA:ssa: 15.03.2001

Kun Prue on Phoeben kanssa rannalla, hän huomaa että heitä vakoilevalla naisella on mysteerinen varjo perässään. He saavat pian tietää, että nainen on mukana tarkastaja Davidsonin tutkimuksissa, joissa Colen epäillään tappaneen vuokraemäntänsä. Prue seuraa naista ja saa tietää, että hänen takanaan oleva varjo onkin Kuoleman enkeli. Prue yrittää pakkomielteen omaisesti estää häntä ottamasta viattoman henkeä. Samaan aikaan sisarukset saavat tietää kuolemista olivatkin vastuussa demonit.

3.17 Yhdeksän henkeä (Pre-Witched)

 • Ensiesitys Suomessa: 01.04.2002
 • Ensiesitys USA:ssa: 22.03.2001

Yksityisyyden puutteessa Piper päättää, että hänen ja Leon pitäisi muuttaa omaan asuntoon. Prue ja Phoebe sanovat vastaväitteensä peläten Kolmen voiman hajoamista. Samalla kun tytöt selvittävät perheongelmaansa, erään noidan seuralainen kääntyy häntä vastaan. Seuralainen, nyt ihmismuodossa, kohtaa jokaisen sisaren, ja kaikki karkoittavat hänet. Mutta tytöt saavat pian tietää, että velho tulee takaisin ja jos se karkoitetaan 9 kertaa, siitä tulee kuolematon. Jaksossa nähdään myös otteita menneistä jaksoista.

Käsikirjoitus

3.18 Seitsemän kuolemansyntiä (Sin Francisco)

 • Ensiesitys Suomessa: 08.04.2002
 • Ensiesitys USA:ssa: 19.04.2001

Sisarukset kohtaavat demonin, joka tartuttaa uhreihinsa jonkin seitsemästä synnistä (ahneus, ylpeys, kateus, viha, mässäily, haureus, laiskuus) saadakseen heidän sielunsa. Tyttöihin ja Leoon tartutetaan jokaiseen yksi synti, ja heidän täytyy taistella demonia vastaan sekä yrittää olla antamatta periksi syntiensä voimille.

Käsikirjoitus

3.19 Veljeskunta (The Demon Who Came In From The Cold) 26.4.2001

 • Ensiesitys Suomessa: 15.04.2002
 • Ensiesitys USA:ssa: ei tietoa

Phoebe tappaa demonin, joka oli juuri murhannut viattoman ennustajan. Hän saa pian tietää, että demoni oli yksi Colen veljistä. Cole selittää, että Lähde valitsi hänet summassa demonieliittiin, Veljeskuntaan. Ennustaja luultavasti murhattiin, etteivät heidän nykyisen operaationsa suunnitelmat paljastuisi. Phoeben toiveita vastaan, Cole päättää palata Veljeskuntaan saadakseen selville heidän suunnitelmansa, että sisarukset voisivat estää sen toteumista.

3.20 Pakosuunnitelma (Exit Strategy)

 • Ensiesitys Suomessa: 22.04.2002
 • Ensiesitys USA:ssa: 03.05.2001

Cole suostuu varastamaan noidan amuletin vakuuttaakseen Veljeskunnan pääpomolle olevansa edelleen paha. Hän suorittaa tehtävänsä satuttamatta noitaa, mutta toinen demoni tappaa hänet toivoen, että Colea syytettäisiin murhasta. Samaan aikaan Piperin voimat kasvavat ja hän tahtomattaan räjäyttää kaiken mihin hän osoittaa.

3.21 Ei haukku haavaa tee (Look Who's Barking)

 • Ensiesitys Suomessa: 29.04.2002
 • Ensiesitys USA:ssa: 10.05.2001

Sisarukset jahtaavat demonia, joka hyökkää syvän surun murtamiin ihmisiin. He tekevät jäljitystaian ja tahattomasti muuttavat Pruen siperian huskyksi. Samaan aikaan Cole etsii alkemistin apua vähentääkseen sielunsa ihmispuolta.

Käsikirjoitus

3.22 Katastrofi (All Hell Breaks Loose)

 • Ensiesitys Suomessa: 06.05.2002
 • Ensiesitys USA:ssa: 17.05.2001

Paikallinen uutisryhmä näkee, kun Prue ja Piper käyttävät voimiaan Shax-demonia vastaan. Näin koko maailma saa tietää, että he ovat noitia. Prue uskoo, että he eivät karkoittaneetkaan Shaxia ja jatkaa hänen etsimistään. Hän ei tiedä että heidän salaisuutensa on paljastunut. Phoebe yrittää saada Colen muuttumaan takaisin hyväksi. Kun yleisön kiinnostus tyttöjen voimia kohtaan kasvaa, Kartanon ympärillä alkaa tungeksimaan lehdistöä ja ihmisiä, ja tytöt tajuavat että heidän on tehtävä jotain. On ainoastaan yksi keino ratkaista ongelma. Tyttöjen on saatava Tempus kääntämään aikaa. Tämä johtaa siihen, että Phoeben täytyy vakavasti harkita sopimuksen tekemistä Lähteen kanssa pelastaakseen sisarensa.

KäsikirjoitusSeuraava jakso

Suomessa Päättynyt

USA:ssa Päättynyt

Charmed - Kausi 1
CDON.com
CDON.com
14.95 €
Charmed - Kausi 2
CDON.com
CDON.com
11.95 €
Charmed - Kausi 3
CDON.com
CDON.com
19.95 €
Charmed - Kausi 4
CDON.com
CDON.com
19.95 €
Charmed - Kausi 5
CDON.com
CDON.com
17.95 €
Charmed - Kausi 6
CDON.com
CDON.com
14.95 €
Charmed - Kausi 7
CDON.com
CDON.com
21.95 €
Charmed - Kausi 8
CDON.com
CDON.com
21.95 €
Charmed - Kaudet 1-8
CDON.com
CDON.com
69.95 €