Sarjaseuraaja

Suosituimmat amerikkalaiset tv-sarjat

Sarjaseuraaja > Tv-sarjat > Fantasia/scifi > Siskoni on noita > Henkilöt

Siskoni on noita - Henkilöt

Billie Jenkins

Billie Jenkins on noita, joka tulee Lumottujen oppilaaksi 8. kaudella. Billie hoitaa Lumottujen hommia tarpeen tullen, kun näiden oletetaan kuolleen. Billie haluaa hallita voimansa hyvin, sillä hän menetti pikkusiskonsa Christyn demoneille nuorena. Hän haluaa pelastaa siskon, jos hän on vielä elossa. Billien voimat ovat telekinesia ja projektio.

Chris Halliwell

Christopher 'Chris' Perry eli Chris Halliwell on Leon ja Piperin poika. Chris tulee mukaan sarjaan 5. kauden lopussa. Hän tulee varoittamaan Lumottuja heitä uhkaavisti Titaaneista. Hän sanoo olevansa valontuoja tulevaisuudesta. Hän on tullut pitämään huolen siitä, ettei hänen isoveljestään Wyattista tule pahaa. Aikuinen Chris poistuu sarjasta 7. kaudella, mutta palaa takaisin 8. kauden viimeisessä jaksossa. Chrisin voimat ovat telekinesia ja siirtyminen.

Cole Turner

Cole Turner tulee mukaan 3. kaudella. Hän esittää syyttäjää, mutta on oikeasti puoliksi ihminen ja puoliksi demoni, Belthazor. Hän rakastuu Phoebeen, eikä pysty tuhoamaan Lumottuja sisaria. Siksi hän saa Lähteen vihat päälleen. Belthazor tappoi Triadin ja yhdessä Phoeben kanssa lavasti kuolemansa. Nyt muut luulivat hänen kuolleen, ja Phoeben oli vaikeaa pitää totuutta sisällään. Pian saavat muut sisaret ja Leo tietää, että Cole on vielä elossa. Varsinkin Pruen on vaikeaa hyväksyä hänet, eikä hän millään suostu uskomaan, että Cole on muuttunut hyväksi. Cole joutuu palaamaan takaisin vanhan Veljeskuntansa luokse. Vaikka hän onnistuu tappamaan sen pomon, Raynorin, Belthazor on palannut. Cole ei pysty vastustamaan demonista muotoaan, vaikka hän edelleen rakastaa Phoebea. Tytöt onnistuvat kuitenkin poistamaan hänen voimansa joten Colesta tulee tavallinen kuolevainen...ainakin vähäksi aikaa.

Darryl Morris

Darryl Morris oli Andy Trudeaun pari, eli hän on poliisi. Hän on Andyn tavoin antanut sisaruksille paljon tietoa kaupungissa tapahtuneista rikoksista. Darryl on nähnyt pari demonia, Succubuksen ja Krimlokit. Hän ei halua tietää yhtään enempää mitä on tekeillä, kun hän sai tietää jaksossa Neiti Helvetinkone, että sisarukset ovat noitia. Darryl on naimisissa ja hänellä on lapsiakin. Hän yrittää huolehtia siitä, ettei Halliwellien todellinen henkilöllisyys paljastuisi ulkomaailmalle.

Leo Wyatt

Leo Wyatt on sisarusten valontuoja, eli hän suojelee heitä, antaa neuvoja ja ilmoittaa "vanhimpien" antamista tehtävistä. Hänestä tuli valontuoja 2. maailmansodassa. Leo ei olisi saanut paljastaa henkilöllisyyttään sisaruksille, mutta kun Phoebe näki hänet leijumassa ilmassa jaksossa Salaisuuksia, hänen oli pakko kertoa totuus. Muut sisarukset saivat tietää sen vasta Rakkauden tuskaa jaksossa, jossa Leoon oli ammuttu valonviejän nuoli. Leo yrittää aina toimia tyttöjen omanatuntona ja neuvoa heitä vaikeisaa tilanteissa. Hän on myös heidän yhteytensä Vanhimpiin. Vaikka noita ja valontuoja eivät saisi rakastua, Piperille ja Leolle kävi näin. He ovat naimisissa ja heillä on kaksi poikaa, Wyatt ja Chris. Leon voimat ovat siirtyminen, leijuminen, suojatin verhoaminen ja aistiminen.

Paige Matthews

Paige Matthews on Lumottujen sisarten äidin ja hänen valontuojansa Samin lapsi. Kun Paige syntyi nämä veivät hänet kirkkoon, että hänelle etsittäisiin uusi koti, sillä siihen aikaan valontuoja ja noita eivät saaneet rakastua saati sitten saada lasta. Pattyn ehto oli vain, että lapsen nimen pitäisi alkaa P-kirjaimella Paige sai hyvät ottovanhemmat, mutta heidän kuoltuaan alkoi etsiä oikeita sukulaisiaan. Hän sai tietää olevansa sukua Halliwelleille, muttei ottanut heihin yhteyttä ennen kuin näki Pruen hautajaisilmoituksen. Pian tytöt saivat tietää totuuden, että Paige olikin heidän sisarpuolensa ja kaiken lisäksi noita. Kolmen voima on jälleen koossa. Paige työskentelee sosiaalitoimistossa ja hänellä oli 4. kauden alussa poikaystävä Shane. Paige kävi usein P3:ssa sen jälkeen kun hän sai tietää Halliwelleista. Hänellä on ollut alkoholiongelma, joten hän ei juo enää. Paigen paras ystävä on Glen. Hänen voimansa ovat siirtämistelekinesia, siirtyminen ja parantaminen.

Patty Halliwell

Patricia "Patty" Halliwell on Lumottujen sisarten äiti. Vesidemoni tappoi hänet, joten sisarukset eivät oppineet tuntemaan häntä (ainakaan Phoebe) kovin hyvin. Voimiensa myötä he ovat kuitenkin nähneet äitinsä menneisyydessä ja viimeksi Piperin häissä. Hänen muistonsa elää tietysti jokaisen siskoksen sydämessä, vaikka he eivät häntä aina näkisikään. Patty meni naimisiin Victorin kanssa, mutta vaikka heille syntyi 3 lasta, he eivät pysyneet yhdessä. Patty rakastui Valontuojaansa Samiin, ja heille syntyi yksi lapsi, Paige, joka tulee sarjaan 4. kaudella. Pattyn voima oli ajan pysäyttäminen.

Penny Halliwell

Penelope "Penny" Halliwell on sisarusten mummi ja oli aikanaan erittäin mahtava noita. Hän opetti Pruelle ja Piperille taikojaan, mutta joutui Phoeben synnyttyä poistamaan heidän voimansa Nicholasin takia, joten tytöt eivät muista noista ajoista mitään. Penny kuitenkin opetti lapsille esim. Hiiwiön karkotuksen ja on ollut apuna mm. vihkimässä Piperin ja Leon. Penny oli naimisissa 6 kertaa, mutta hänellä ei ole kuin yksi lapsi, Patty.

Phoebe Halliwell

Phoebe Halliwell on perheen rasavilli. Häntä eivät pahemmin huolet paina, olkoon kyse sitten raha-asioista tai pahojen noitien tappamisesta. Prue ja Piper ovat hyviä noitia, mutta Phoebessa on myös pimeä puoli. Hän on ainoa kolmikosta, joka on syntynyt perintökartanossa. Phoeben erikoistaitoihin kuuluvat kyky nähdä tulevaisuuteen, levitaatio ja empatia. Phoebe oli kauan työnhaussa, kokeillen vaikka mitä, mutta nyt hän ottanut itseään niskasta kiinni ja palannut takaisin kouluun. Hän on myös saanut lukulasit. Phoebe on rakastunut Coleen, Belthazorin ihmismuotoon.

Piper Halliwell

Piper Halliwell ei ole perheensä keskimmäinen ainoastaan ikänsä puolesta. Usein hän asettuu myös rauhoittavaksi tekijäksi, kun Prue ja Phoebe nakkelevat niskojaan. Älykkään oloinen surusilmä osaa kuitenkin olla myös jännittynyt ja neuroottinen. Paniikkikin iskee satunnaisesti. Piperin intohimoihin kuuluu mm. kokkaus. Hänellä on myös kätevä taito pysäyttää aika ja räjäyttää esineita tai asioita. Piper seurustelee sisarten valontuojan Leon kanssa. Tämä kovia kokenut, mutta tällä hetkellä onnellinen pari meni vihdoinkin naimisiin ja he saivat kaksi poikaa, Wyattin ja Chrisin.

Prue Halliwell

Prudence "Prue" Halliwell oli sisarusparven vanhin, vastuuntuntoisin ja selväjärkisin. Näiden avujensa vuoksi hän otti välillä vähän turhankin äitimäisen asenteen siskojaan kohtaan. Prue huolehti myös siitä, että muut sisaret eivät käyttäneet uusia voimiaan väärin. Erikoiskykynä Pruella oli taito siirtää esineitä pelkän ajatuksen voimalla ja astraaliprojektio. Romantiikkaakin Pruen elämästä löytyi, sillä heti avausjaksossa hän törmäsi entiseen heilaansa, Andy Trudeau'hon. Andyn kuoleman jälkeen hän seurusteli vähän aikaa työtoverinsa Jackin kanssa. Prue työskenteli pitkään huutokauppakamari Bucklands'illa, mutta innostui sitten valokuvaamisesta. Prue menehtyi Shax-demonin iskuun 3. kauden lopussa.

Victor Bennett

Victor Bennett on sisarusten isä ja oli kadoksissa 20 vuotta, ennen kuin palasi takaisin tyttöjen elämään. Victor ei tiennyt mennessään naimisiin Pattyn kanssa, että hän on noita. Lopulta, kun mummi ei antanut periksi siinä, että voimat otettaisiin tytöiltä pois, Victor lähti. Hän on jonkin sortin bisnesmies, joten hän matkustelee paljon, mutta hänen pääpaikkansa on San Franciscossa. Sisarukset saivat siis isänsä takaisin. Victor tietää tyttäriensä voimista. Hän ei meinannut hyväksyä Piperin ja Leon avioliittoa, koska Leo on Valontuoja (sellaisen matkaan Victorin vaimokin lähti). Hän yrittää olla mukana tyttäriensä elämässä.

Wyatt Halliwell

Wyatt Halliwell on Piperin ja Leon esikoinen. Wyatt syntyy jaksossa 5.15 Päivä, jolloin taikuus katosi. Hänet nähdään myös 25-vuoden ikäisenä neljässä jaksossa. Hän on kahdesti siunattu, joten hänellä on monia voimia, kuten parantaminen, suojatin aistiminen, näkymättömyys, siirtyminen, siirtämistelekinesia, voimakentän luominen, ajatusprojektio, telekineesi, energiapallot, lentäminen ja levitaatio. Paha halusi kasvattaa Wyattin ja tehdä hänestä alamaailman johtajan.Seuraava jakso

Suomessa Päättynyt

USA:ssa Päättynyt

Charmed - Kausi 1
CDON.com
CDON.com
14.95 €
Charmed - Kausi 2
CDON.com
CDON.com
11.95 €
Charmed - Kausi 3
CDON.com
CDON.com
19.95 €
Charmed - Kausi 4
CDON.com
CDON.com
19.95 €
Charmed - Kausi 5
CDON.com
CDON.com
17.95 €
Charmed - Kausi 6
CDON.com
CDON.com
14.95 €
Charmed - Kausi 7
CDON.com
CDON.com
21.95 €
Charmed - Kausi 8
CDON.com
CDON.com
21.95 €
Charmed - Kaudet 1-8
CDON.com
CDON.com
69.95 €