Näyttelijät

Bellamy Young "Mellie Grant"
Columbus Short "Harrison Wright"
Dan Bucatinsky "James Novak"
Darby Stanchfield "Abby Whelan"
George Newbern "Charlie"
Guillermo Díaz "Huck"
Jeff Perry "Cyrus Beene"
Joe Morton "Eli Pope / Rowan"
Joshua Malina "David Rosen"
Kate Burton "Sally Langston"
Katie Lowes "Quinn Perkins"
Kerry Washington "Olivia Pope"
Scott Foley "Jake Ballard"
Tony Goldwyn "Fitzgerald Grant"

Bellamy Young "Mellie Grant" IMDb

Amy Young syntyi 19. helmikuuta 1970 Ashevillessa, Pohjois-Carolinassa. Hän näytteli vakituisesti tv-sarjassa Peacemakers. Bellamy on näytellyt mm. elokuvissa Last Day on Earth, The Cottage, Pound of Flesh, M:i:III, Olimme sotilaita ja This Is Not a Test. Hän on vieraillut mm. tv-sarjoissa Criminal Minds - FBI-tutkijat, Tuho-osasto, Dirty Sexy Money, Taran monta elämää, Aavekuiskaaja, Greyn anatomia, C.S.I Miami, Näkijä, Mentalist, NCIS, Supernatural ja Miehen puolikkaat.

Columbus Short "Harrison Wright" IMDb

Columbus Keith Short Jr. syntyi 19. syyskuuta 1982 Kansas Cityssä, Missourissa. Hän on naimisissa Tanee McCallin kanssa ja heillä on yksi lapsi. Columbuksella on myös poika toisesta suhteesta. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Stomp the Yard 1 ja 2, The Losers, Accepted, Hullut hautajaiset, Armored, Karanteeni ja Whiteout - Kuolema jäätiköllä sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Studio 60, Teho-osasto ja Amyn lailla.

Dan Bucatinsky "James Novak" IMDb

Dan Bucatinsky syntyi 22. syyskuuta 1965 New York Cityssä. Hän on naimisissa Don Roos ja heillä on lapset Eliza ja Jonah. Dan tunnetaan käsikirjoittajana ja tuottajana. Hän tekee paljon yhteistyötä myös Scandal-sarjassa vierailleen Lisa Kudrow'n kanssa. Dan on näytellyt vakituisesti tv-sarjoissa Marry Me, The Comeback ja Web Therapy. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Toscanan auringon alla, I Love Your Work, Pasmat sekaisin ja Taivas putoaa sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Weeds, NYPD Blue, Frendit ja Frasier.

Darby Stanchfield "Abby Whelan" IMDb

Darby Stanchfield syntyi 29. huhtikuuta 1971 Kodiakissa, Alaskassa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Finding Hope, Serving Up Richard, The Square Root of 2 ja Unelmien resepti. Darby on vieraillut mm. tv-sarjoissa NCIS Rikostutkijat, Jericho, Mad Men, Aavekuiskaaja, Mentalist, Exes & Ohs, Castle, C.S.I. Miami, Muodon vuoksi, 24, Ilman johtolankaa ja Ensisilmäyksellä.

George Newbern "Charlie" IMDb

George Young Newbern syntyi 30. joulukuuta 1964 Little Rockissa, Arkansasissa. Hän on naimisissa Marietta DePriman kanssa ja heillä on lapset Emma (s. 1995), Mae (s. 1998) ja Ben (s. 2003). George näytteli vakituisesti tv-sarjoissa Wall Streetin pörssihait, Working Girl ja The Boys Are Back. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Morsiamen isä 1 ja 2, Brahmin Bulls, Joulukoira 2 - Suuri jouluhulina, Unstable ja Saw VI. George on vieraillut mm. tv-sarjoissa Vain yksi elämä, Granite Flats, Frendit, Chicagon lääkärit, NCIS Rikostutkijat, Muodon vuoksi, Mentalist, Castle, Aavekuiskaaja, Näkijä, Criminal Minds, Num3rot ja Rakkauden anatomia. George on tehnyt myös ääninäyttelijän töitä mm. Teräsmiehenä sarjoissa Oikeuden puolustajat ja The Batman.

Guillermo Díaz "Huck" IMDb

Guillermo Díaz syntyi 22. maaliskuuta 1975 New Jerseyssä. Hänen juurensa ovat Kuubassa. Guillermo näytteli vakituisesti tv-sarjoissa Weeds ja Mercyn sairaala. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Bilet na Vegas, 2nd Serve ja Peep World sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Kova laki: Erikoisyksikkö, Lemmenkipeät, Harryn laki ja No Ordinary Family.

Jeff Perry "Cyrus Beene" IMDb

Jeff Perry syntyi 16. elokuuta 1955 Highland Parkissa, Illinoisissa. Hän on naimisissa Linda Lowyn kanssa ja heillä on tytär Leah. Hänellä on myös tytär Zoe (s. 1984) aiemmasta liitostaan Laurie Metcalfin kanssa. Jeff näytteli vakituisesti tv-sarjassa Nash Bridges. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Ihmisen tahra, Villit kuviot, Huijarit, Muistot ovat kortilla ja Playmaker sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Greyn anatomia, Chicagon lääkärit, C.S.I., Fringe, Pako, Num3rot ja Todistettavasti syyllinen.

Joe Morton "Eli Pope / Rowan" IMDb

Joseph Thomas Morton Jr. syntyi 18. lokakuuta 1947 New York Cityssä. Hän on ollut naimisissa Nora Chavooshianin kanssa ja heillä on kolme lasta. Joe näytteli vakituisesti tv-sarjoissa Eureka ja Proof. Hän on näytellyt mm. elokuvissa American Gangster, The Mulberry Tree, Kartelli, Terminator 2, Paycheck ja Ali sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Good Wife, Kovat kaulassa, Pentagon, Perhesiteet, Num3rot, House, Kova laki ja C.S.I. New York.

Joshua Malina "David Rosen" IMDb

Joshua Charles Malina syntyi 17. tammikuuta 1966 New York Cityssä. Hän on naimisissa Melissa Merwinin kanssa ja heillä on lapset Isabel ja Avi. Joshua näytteli vakituisesti tv-sarjoissa West Wing, Sports Night, Naistenmiehet, Imagine That ja Backwash. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Kunnian miehiä, Amerikan presidentti, The Young Kieslowski, Knights of Badassdom, The First Time ja Huippunäkymät. Joshua on vieraillut mm. tv-sarjoissa Rillit huurussa, Aina vaarassa, Bones, House, Näkijä, Greyn anatomia, Extant, Leap Year ja American Horror Story.

Kate Burton "Sally Langston" IMDb

Kate Burton syntyi 10. syyskuuta 1957 Genevessä, Sveitsissä. Hän on naimisissa Michael Ritchien kanssa ja heillä on lapset Morgan (s. 1988) ja Charlotte. Kate muistetaan tv-sarjasta Greyn anatomia. Hän on näytellyt mm. elokuvissa 127 tuntia, Bleeding Heart ja Barefoot sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Extant, Full Circle, Revolution, Good Wife ja Rouva varapresidentti.

Katie Lowes "Quinn Perkins" IMDb

Katie Quinn Lowes syntyi 22. syyskuuta 1982 Queensissa, New Yorkissa. Hän on naimisissa Scandalissa Jesse Tyleria esittäneen Adam Shapiron kanssa. Katie on näytellyt mm. elokuvissa Side Effects, Ghost Phone: Phone Calls from the Dead ja Super 8 sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Kallista kipua, Ratkaisija, Greyn anatomia ja Rakkauden anatomia. Hän on tehnyt myös ääninäyttelijän töitä mm. Räyhä-Ralfissa ja Frozenissa.

Kerry Washington "Olivia Pope" IMDb

Kerry Marisa Washington syntyi 31. tammikuuta 1977 New Yorkissa. Hän on naimisissa Nnamdi Asomughan kanssa ja heillä on tytär Isabelle (s. 2014). Kerry on näytellyt mm. elokuvissa Peeples, Django Unchained, A Thousand Words, Lakeview Terrace - tarkkailun alla, Mr. & Mrs. Smith, Ray ja Sin. Hän on vieraillut mm. tv-sarjoissa Boston Legal, 100 Centre Street, Kova laki ja NYPD Blue.

Scott Foley "Jake Ballard" IMDb

Scott Kellerman Foley syntyi 15. heinäkuuta 1972 Kansas Cityssä, Kansasissa. Hän on naimisissa Marika Dominczykin kanssa ja heillä on 3 lasta. Scott oli aiemmin naimisissa Jennifer Garnerin kanssa. Hän on näytellyt vakituisesti tv-sarjoissa Felicity, Kasvottomat sotilaat, A.U.S.A. ja The Goodwin Games. Scott on näytellyt mm. elokuvissa Scream 3, Let's Kill Ward's Wife ja Kirotut sielut sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Greyn anatomia, Tuho-osasto, Puumanainen, True Blood, House ja Dawson's Creek.

Tony Goldwyn "Fitzgerald Grant" IMDb

Anthony Howard Goldwyn syntyi 20. toukokuuta 1960 Los Angelesissa, Kaliforniassa. Hän on naimisissa Jane Muskyn kanssa ja heillä on tyttäret Anna ja Tess. Tony on näytellyt mm. elokuvissa Outolintu, The Mechanic, Viimeinen talo vasemmalla, American Gun, Nixon, Pelikaanimuistio ja Ghost - näkymätöm rakkaus sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Drop Dead Diva, Good Wife, Kova laki: Rikollinen mieli, Dexter ja Ilman johtolankaa.

Seuraava jakso

Suomessa Tauolla

USA:ssa Päättynyt

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit
2. kausi - suomenkieliset tekstit
3. kausi - suomenkieliset tekstit
4. kausi - ei suomenkielisiä tekstejä
5. kausi - ei suomenkielisiä tekstejä

Viralliset sivut

USA
Suomi

CDON.com9.95 €

Scandal

Kausi 1

CDON.com9.95 €

Scandal

Kausi 2

CDON.com9.95 €

Scandal

Kausi 3

CDON.com24.95 €

Scandal

Kausi 4

CDON.com34.95 €

Scandal

Kausi 5