7. kauden jaksot

7.1 (Watch Me)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 05.10.2017

Uusi presidentti on ollut vallassa 100 päivää. Olivia on todistanut, että hän voi hallita vaikka koko maailmaa. Kansainvälisen selkkauksen vaara saa Olivian tekemään ehkä elämänsä vaikeimman päätöksen. Quinn Perkins & Associates yrittävät löytää ensimmäisen asiakkaansa.

7.2 (Pressing the Flesh)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 12.10.2017

Presidentti järjestää illallisen Bashranin presidentti Rashadille ja toivoo sen myötä ottavansa askelia kohti Lähi-idän rauhaa. Olivia laittaa salaa Jaken töihin, jotta mukana on myös varasuunnitelma. Quinn Perkins & Associates osallistuu juhliin ja toivoo löytävänsä korkean profiilin asiakkaita.

7.3 (Day 101)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 19.10.2017

Presidenttikauden ensimmäisenä 100 päivänä Fitz on pysytellyt poissa parrasvaloista Vermontissa. Hän on elänyt tavallisen kansalaisen elämää ensimmäistä kertaa vuosiin. Marcus tulee hänen seuraukseen ja aloittaa työn presidentillisen kirjaston rakentajana.

7.4 (Lost Girls)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 26.10.2017

Livillä on kiireitä vapaan maailman johdossa. Quinnin firma ottaa erikoisen asiakkaan selvittääkseen tärkeän tapauksen. Valkoisessa talossa Mellie valmistautuu ydinasekonferessiin presidentti Rashadin ja pääministeri Nazarin kanssa.

7.5 (Adventures in Babysitting)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 02.11.2017

Olivia ja Mellie käyttävät valtaansa ennenkuulumattomalla tavalla. Cyrus työstää kongressin hyväksyntää saadakseen aikaan sodan Bashrania vastaan. Quinnin firma vahtii tarkkaan presidentti Rashadin sukulaistyttöä.

7.6 (Vampires and Bloodsuckers)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 09.11.2017

Gladiaattorit palaavat yhteen juhliakseen Quinnin ja Charlien suurta päivää. Valkoisessa talossa Cyrus, Mellie ja Jake yrittävät selvitellä uutta kriisiä Lähi-idässä.

7.7 (Something Borrowed)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 16.11.2017

Rowan paljastaa Olivialle, että hänellä on Quinn hallussaan. Hön haluaa tehdä vaihtokaupan saadakseen vapautensa ja dinosauruksen luut. Marcusyrittää vakuuttaa Mellien työskentelemään Fitzin perustamassa järjestössä. Laukaukset jättävät arvoitukseksi, ovatko kaikki kunnossa.

7.8 (Robin)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 18.01.2018

Rowanin epätoivoisella teolla on suuria vaikutuksia. Olivia potee syyllisyyttä.

7.9 (Good People)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 25.01.2018

Vihdoin selviää, mitä Rowanin kellarissa tapahtui ja miten pala palalta päädyttiin ampumisvälikohtaukseen, joka järkytti Olivian ja muiden elämää.

7.10 (The People v. Olivia Pope)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 01.02.2018

Olivia suostuu lähtemään Fitzin kanssa Vermontiin ja odottaa rentouttavaa lomaa. Todellisuudessa ystävät ovat järjestäneet väliintulon. Washingtonissa Cyrus kertoo viimein epäilyksistään Mellielle.

7.11 (Army of One)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 08.02.2018

Mellien suunnitelma antaa työpaikka Jakelle saa Olivian ryhtymään vastatoimiin. Abby, Huck ja Charlie päättävät hankkia uusia asiakkaita ja uusi juttu tuo heille yllättävää tietoa.

7.12 (Allow Me to Reintroduce Myself)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 01.03.2018

Olivia on jättämässä Valkoisen talon taakseen, kun hän saa yllättäen vieraakseen puolustusasianajaja Annalise Keatingin. Annalise pyytää apua joukkokanteen kanssa. Jatkuu How to Get Away With Murderin jaksossa 4.13.

7.13 (Air Force Two)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 08.03.2018

Cyrus ja David lähtevät Lissaboniin digitaalisen piratismin huippukokoukseen. Heidän lentokoneensa joutuu hakkeroinnin uhriksi, joten ystävien täytyy löytää pelastuskeino nopeasti.

7.14 (The List)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 15.03.2018

Lentokoneen hämmästyttävän laskeutumisen jälkeen Cyrus saa osakseen huomiota tapauksen sankarina. Mellie vaatii, että oikeuden täytyy toteutua. Olivia yrittää paikata gladiaattoreiden välejä kertomalla teoriansa kaappauksen takana.

7.15 (The Noise)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 29.03.2018

Charlie pidätetään epäiltynä lentokoneen kaappauksesta, joten Quinnin on tehtävä tärkeä päätös. Cyrus vetelee naruista suljettujen ovien takana ja aikoo hankkia Jaken avukseen Valkoisen talon valloituksessa.

7.16 (People Like Me)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 05.04.2018

Olivia on lähellä toteuttaa aikeensa uuden elämän aloittamisesta, mutta henkilökohtainen kriisi muuttaa taas kaiken. Mellie haluaa lopullisesti eroon Cyrusista.

7.17 (Standing in the Sun)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 12.04.2018

Cyrusin ja Jaken missio Valkoisessa talossa saa uuden käänteen. Olivia kutsutaan todistamaan Mellietä vastaan.

7.18 (Over a Cliff)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 19.04.2018

B613:n olemassaolo on paljastunut, joten Olivia tapaa Lonnie Menckenin. Senaatin kuuleminen järjestyy, jos Mellie tekee asevalvonnasta ykkösasiansa. Kuulemisen jälkeen paljastuksia alkaa nousta esiin murhista ja petoksista. Kaikki alkavat valmistautua vankilatuomioon. Quinn haluaa ehtiä mennä naimisiin Charlien kanssa. Jake ei enää halua käskyjä Cyrusilta. Tuomion julistaminen siirtyy, kun uusi todistaja astuu esiin. Sarja päättyy.

Seuraava jakso

Suomessa Tauolla

USA:ssa Päättynyt

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit
2. kausi - suomenkieliset tekstit
3. kausi - suomenkieliset tekstit
4. kausi - ei suomenkielisiä tekstejä
5. kausi - ei suomenkielisiä tekstejä

Viralliset sivut

USA
Suomi

CDON.com9.95 €

Scandal

Kausi 1

CDON.com9.95 €

Scandal

Kausi 2

CDON.com9.95 €

Scandal

Kausi 3

CDON.com24.95 €

Scandal

Kausi 4

CDON.com34.95 €

Scandal

Kausi 5