4. kauden jaksot

4.1 Vanha jengi koossa taas (Randy, Red, Superfreak and Julia)

Ensiesitys Suomessa: 03.08.2016
Ensiesitys USA:ssa: 25.09.2014

Olivia ja Jake ovat olleet maailmaa paossa paratiisisaarella Sansibarin lähistöllä. Ruokalähetyksen mukana tulee kirje, jossa kerrotaan ystävän kuolemasta. Pari päättää palata vain muutamaksi päiväksi Washingtoniin hautajaisiin. Olivia kuitenkin vedetään heti mukaan vanhaan työhönsä, kun Stephanie Vaughnin sihteeri ilmestyy hänen ovelleen. Nainen kertoo työntäneensä kollegansa senaattori Sterlingin pois kimpustaan, jolloin mies putosi ja loukkaantui pahasti. Presidentti pitää itsensä kiireisenä töissä ja yrittää saada läpi lakia palkkatasa-arvosta. Mellie ei jaksa huolehtia itsestään. Abby työskentelee Valkoisen talon lehdistöpäällikkönä. Huck korjaa elektroniikkaa. Jake ihmettelee, miksi David ei ole käyttänyt hyväkseen hänen antamiaan tietoja B-613:sta.

4.2 Kansakunnan tila (The State of the Union)

Ensiesitys Suomessa: 10.08.2016
Ensiesitys USA:ssa: 02.10.2014

Presidentillä on edessään tärkeä puhe, jossa hän aikoo ottaa esille asekontrollin. Sitä varten hän haluaa paikalle Elliotin pariskunnan, joka on selvinnyt sodasta ja kouluampumisesta. Cyrus pyytää Oliviaa selvittämään, miksi he eivät vastaa puhelimeen. Huck ja Quinn joutuvat vahtimaan riitelevää pariskuntaa. Jake tutkii Harrisonin ja Adnanin tapausta. Mellien mielenterveys kyseenalaistetaan mediassa, joten Abby pitää hänelle puhuttelun. Elizabeth yrittää estää Davidin valinnan oikeusministeriksi.

4.3 Sisäpiirissä (Inside the Bubble)

Ensiesitys Suomessa: 17.08.2016
Ensiesitys USA:ssa: 09.10.2014

Olivian ja Abbyn vanha koulukaveri Catherine Winslow pyytää apua, kun hänen 17-vuotias tyttärensä Caitlin katoaa. Huck ja Quinn jäljittävät tytön hotelliin. Pian selviää, että tytöllä oli hallussaan äitiään vahingoittava seksivideo. Jake kuulustelee Charlieta, joka toivoo paikalle Quinnia. Rowan kutsuu Olivian ja Jaken illalliselle. Presidentin kannattama aselain tiukennus on vastatuulessa, joten David kiristää yhtä tuomareista. Mellie innostuu selvittämään uutisissa ollutta tapausta ja kutsuu paikalle arvovaltaisen joukon. Abbyä kyllästyttää, kun hänen nimeään ei muisteta.

4.4 Isänsä tytär (Like Father, Like Daughter)

Ensiesitys Suomessa: 24.08.2016
Ensiesitys USA:ssa: 16.10.2014

Presidentin tytär soittaa Olivialle, joka Quinnin kanssa hakee hänet pois bileistä. Kännireissun seurauksena on kuitenkin tehty seksivideo, jonka leviäminen on estettävä. Fitz syyttää Mellietä huonoksi äidiksi. Olivia kertoo Fitzille olleensa saarella yhdessä Jaken kanssa. Jake tietää Tomin olevan hänen perässään ja yrittää tehdä sopimuksen. Sisäinen tutkinta alkaa epäillä Tomin sekaantuneen murhaan ja Rowan tulee kuulustelemaan häntä.

4.5 Avain (The Key)

Ensiesitys Suomessa: 31.08.2016
Ensiesitys USA:ssa: 23.10.2014

Catherine on vankilassa murhasta epäiltynä, joten Olivian tiimi yrittää löytää oikean syyllisen. He epäilevät Caitlinin isän firmassa työskentelevää vartijaa, Dan Kubiakia. Quinn ja Olivia näkevät miehen tappavan Caitlinin ystävän Faithin. Quinn saa selville, että mies etsi tyttöjen hallussa ollutta avainta. Huck vakoilee perhettään ja on murheellinen, kun Kim ei usko häntä. Olivia ihmettele, kun Jakesta ei kuulu mitään ja pyytää Huckia tutkimaan asiaa. Cyrus paljastaa Jaken olevan kuulusteltavana murhasta epäiltynä. Olivia epäilee heti isäänsä, mutta Rowan manipuloi häntä. Mellie reagoi yllättävästi Fitzin kerrottua tilanteesta. David soittelee Abbylle ja tunnustaa käyttäneensä B-613 tiedostoja oman edun tavoitteluun.

4.6 Syytön mies (An Innocent Man)

Ensiesitys Suomessa: 07.09.2016
Ensiesitys USA:ssa: 30.10.2014

Yhdysvaltojen entinen presidentti Cooper menehtyy. Hänen salamurhastaan kymmeniä vuosia vankilassa istunut Leonard Carnahan haluaa ruumiinavauksen, joka voisi todistaa hänet syyttömäksi. Olivian mielestä ainut keino on syyttää häntä ensin murhasta. Cooperin leski Bitsy tulee Valkoiseen taloon suunnittelemaan hautajaisia ja Mellie saa kuulla salaisuuksia vuosien takaa. Cyrus hemmottelee Michaelia. Abby ylittää rajansa vaatiessaan presidenttiä kertomaan tietonsa Jakesta Olivialle. Rowan haluaa Jaken omiin kuulusteluihinsa. Quinn etsii väsymättä lokeroa, mihin Faithin vatsassa ollut avain kävisi. Huck löytää keinon kommunikoida pojalleen.

4.7 Vaaville sattui vahinko (Baby Made a Mess)

Ensiesitys Suomessa: 14.09.2016
Ensiesitys USA:ssa: 06.11.2014

Fitz alkaa jälleen soitella Olivialle, koska heillä voisi olla vielä toivoa. Caitlinin isä ampuu itsensä Quinnin edessä. Huck ja Quinn selvittelevät tapausta keskenään, etteivät lisäisi Olivian stressiä. Senaattori McDonnell joutuu eroamaan seksivideon vuoksi ja presidentti tukee hänen tilalleen Charles Putneyta. Mies sattuu myös olemaan Abbyn ex, joten Olivia alkaa tukea vastaehdokasta, Susan Rossia. Cyrus asettaa ansan selvittääkseen, voiko Michaeliin luottaa. Leo Bergen liehittelee Abbya. Olivia käy tapaamassa Tomia ja yrittää saada hänet tunnustamaan. Javi jäljittää isänsä.

4.8 Viimeinen ehtoollinen (The Last Supper)

Ensiesitys Suomessa: 21.09.2016
Ensiesitys USA:ssa: 13.11.2014

Olivia, Fitz ja Jake keskustelevat, miten Rowanin suhteen pitäisi toimia. Elizabeth North pyytää Oliviaa selvittämään, vakoileeko joku hänen puhelintaan. Varapresidentti Andrew Nichols selviää täpärästi autopommista, mikä saa Mellien heittäytymään hänen syliinsä. Cyrus kertoo Olivialle Michaelista. Huckin ja Quinnin kyttäyskeikat yhdistyvät, kun Elizabeth, Kubiak ja Andrew tapaavat salaisessa asunnossa. Myös Javi joutuu näkemään, mitä hänen isänsä todella tekee työkseen. B-613:n tiedostot katoavat matkalla Pentagoniin.

4.9 Minne aurinko ei paista (Where the Sun Don't Shine)

Ensiesitys Suomessa: 28.09.2016
Ensiesitys USA:ssa: 20.11.2014

Presidentin joukot löytävät Mayan. Rowan on antanut käskyn sulkea B-613:n ja tappaa kaikki sen agentit. Jake antaa aseen Olivialle ja lähtee jahtaamaan Rowania. Quinn yrittää selvittää, mitä yritystä Caitlinin näkemä tapaaminen lakitoimistolla koski. Hän myös varoittaa Charlieta ja he päätyvät tappelemaan. Cyrusin ja Michaelin lemmenkuvat vuotavat mediaan, joten Cyrus irtisanoutuu tehtävästään. Presidentti tekee päätöksen Länsi-Angolan suhteen. Mellie saa tietää Andrew'n suhteesta Elizabethiin.

4.10 Pakene (Run)

Ensiesitys Suomessa: 05.10.2016
Ensiesitys USA:ssa: 29.01.2015

Olivia siepataan aivan Jaken nenän edestä. Hän herää betonisessa huoneessa, josta ei näe ulos. Vankina on myös toimittaja Ian McCloud, joka ei enää usko pelastuvansa. Olivia tekee kaikkensa löytääkseen tien ulos.

4.11 Kadonneen jäljillä (Where's the Black Lady?)

Ensiesitys Suomessa: 12.10.2016
Ensiesitys USA:ssa: 05.02.2015

Salainen palvelu ilmoittaa presidentille hänen olevan nyt vankina Valkoisessa talossa. Kaikki kamerat ja mikrofonit ovat heidän hallinnassaan. Andrew kiristää presidenttiä aloittamaan sodan Länsi-Angolassa. Cyrus ja Abby ihmettelevät Fitzin käytöstä. Jake, Huck ja Quinn seuraavat Olivian jättämiä vihjeitä. Huck uhkailee Elizabethia, joka kääntyy Mellien puoleen. Olivia tekee sieppaajalleen tarjouksen, josta hän ei voi kieltätytyä.

4.12 (Gladiators Don't Run)

Ensiesitys Suomessa: 19.10.2016
Ensiesitys USA:ssa: 12.02.2015

Abby tajuaa Olivian kadonneen, mutta ei saa tukea vanhoilta työtovereiltaan. Cyrus haluaa Andrew'n eroavan virastaan. Ianin tiimi ei ole samaa mieltä uudesta suunnitelmasta, jossa Olivia kaupataan eniten maksavalle. Tarjouskilpa järjestetään darknetissä, jonne voi päästä vain kutsusta. Presidentti on mukana terroristien avustuksella. Huck, Jake ja Quinn joutuvat kääntymään Mayan puoleen, jotta pääsisivät tarjoamaan Oliviasta B-613:n rahoilla.

4.13 (No More Blood)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 19.02.2015

Olivia saa vaihtokaupan peruttua kielitaidollaan ja huutokauppa on taas käynnissä. Huck, Jake ja Quinn pääsevät tällä kertaa mukaan, mutta lopussa tulee tasapeli. Andrew uhkaa Mellien tulevaisuutta, joten hän pyytää Elizabethia hoitamaan tilanteen. Cyrus neuvottelee CIA:n kanssa presidentin selän takana. Jake kääntyy viimeisenä oljenkortena Rowanin puoleen. Abby taas ottaa yhteyttä vanhaan ystävään.

4.14 (The Lawn Chair)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 05.03.2015

Jake on huolissaan, kun Olivia ei puhu kenellekään sieppauksestaan. Poliisi ampuu mustan pojan kadulla mailin päässä Valkoisesta talosta. Olivia kutsutaan paikalle, kun pojan isä Clarence Parker linnoittautuu rikospaikalle aseen kanssa. Pian paikalle alkaa kertyä iso väkijoukko, jota aktivisti Marcus Walker kannustaa huutoihin. Poliisi kertoo Olivialle pojan hyökänneen häntä kohti veitsen kanssa. Huck, Quinn ja Jake näkevät valvontakameran nauhasta, että tarina ei täsmää. Presidentti pyytää Cyrusta selvittämään, miten varapresidenttinimityksessä edetään. Mellie haluaa vaikuttaa asiaan, että etenisi tulevaisuudessa omalla urallaan.

4.15 (The Testimony of Diego Muñoz)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 12.03.2015

Leo Bergen yrittää prepata Susan Rossia kongressin kysymyksiä varten. Abbyn mielestä Leo on liian vaativa. Olivian naapurin rouvan ystävä Rose haluaa vastauksia, joten Olivia lähettää Quinnin ja Huckin etsimään ruumista. Huckin vaimo Kim kertoo B-613:sta Davidille. Jaken mielestä Huckin tulisi todistaa Kimin puheet perättömiksi. Olivia näkee painajaisia sieppauksestaan ja kulkee asunnossaan ase kädessä.

4.16 (It's Good to Be Kink)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 19.03.2015

Suzanne Thomas kirjoittaa paljastuskirjan erikoisista seksikokemuksistaan tunnettujen henkilöiden kanssa. Leo saa käsiinsä käsikirjoituksen ja tunnistaa itsensä yhdeksi miehistä. Hän palkkaa Olivian pysäyttämään kirjan julkaisun. Kirjailija on aluksi ymmärtäväinen, mutta vaatii sitten 3 miljoonaa dollaria. Tiimi varastaa kirjan ja etsii koodinimiä vastaavat miehet, joista löytyy toinenkin tuttu. Huck vaatii Davidilta vapautusta kaikista rikoksistaan, jos he aikovat edetä B-613:n paljastamisessa. Mellie aikoo hakea Virginian senaattoriksi.

4.17 (Put A Ring on It)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 26.03.2015

Cyrusin ja Michaelin häitä kiirehditään, kun Michael jää kiinni sekoilusta homobaarissa. Olivia ehdottaa juhlien pitämistä Valkoisessa talossa ja Mellien toimivan emäntänä. Cyrus muistelee aiempia liittojaan. Leo vuotaa tietoja Sallylle, joka julistaa tv:ssä antavansa 10 000 dollaria häähuijauksen paljastajalle. Olivian täytyy käyttää kaikki keinot hiljentääkseen entisen varapresidentin.

4.18 (Honor Thy Father)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 02.04.2015

David pyytää Jakea todistajaksi jutussa B-613:a vastaan. Jake ei kuitenkaan suostu, joten David pyytää Huckia, Quinnia ja Charlieta lähestymään kolmea Jaken kanssa työskennellyttä agenttia. Olivian uusi asiakas on kongressimies Nicholas Reed, jonka isä George tuomittiin murhasta 15 vuotta sitten. George on tunnustanut teon ja hänellä oli painava motiivi, joten hänen kuolemanrangaistuksensa on määrä panna täytäntöön pian. Poika kuitenkin uskoo isänsä olevan syytön. Mellie hermoilee, kun hänen sisarpuolensa Harmony tulee kaupunkiin.

4.19 (I'm Just a Bill)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 16.04.2015

Rowan ilmestyy Olivian asunnolle ja vaatii häntä pysäyttämään B-613 tutkinnan. Marcus Walker on johdossa Washingtonin pormestarikisassa, kun hän soittaa hädissään Olivialle. Hän näki naamioituneiden miesten tappavan pormestarin vaimon Natalie Verranon ollessaan itse piilossa. Huck ja Quinn siivoavat rikospaikan, koska eivät voi luottaa poliisiin. Senaatissa on menossa läpi historiallinen aselaki. Ratkaiseva ääni on Susan Rossilla, jolla on paljon kysymyksiä. Mellie julistaa ehdokkuutensa Virginian senaattoriksi.

4.20 (First Lady Sings the Blues)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 23.04.2015

Quinn löytää puukotetun Jaken ja kutsuu apua paikalle. Charlie tuntee alamaailman lääkärin, joka kuitenkin haluaa vastapalveluksen. Olivia ja Huck menevät tapaamaan pahamaineista KGB-agenttia, joka saa vuosien hiljaisuuden jälkeen uuden tappokäskyn. Rowan haluaa miehensä hoitavan Jaken lopullisesti. Mellien ehdokkuus on vastatuulessa Sallyn puheiden vuoksi, joten presidentti vaatii Cyrusta puhumaan televisiossa Mellien puolesta.

4.21 (A Few Good Women)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 07.05.2015

Susan Ross tapaa vierailullaan laivastossa viestintäupseeri Amy Martinin ja näkee hänen ranteessaan mustelman. Presidentti ei halua ottaa kantaa armeijan oikeuskäytäntöihin, joten Susan pyytää apua Olivialta. Quinn ja Huck kiduttavat miestä saadakseen tietoja Rowanin Foxtail-operaatiosta. Jake voi jo paremmin ja jututtaa häntä myös. Mellie joutuu palaamaan Springfieldiin saadakseen kerättyä tarvittavat äänet.

4.22 (You Can't Take Command)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 14.05.2015

Jake kertoo suuren valamiehistön edessä B-613:n teoista. Rowan kiristää Mellietä hankkimaan nimilistan ja pian valamiehet löytyvät kuolleina. Mellie tunnustaa tekonsa Cyrusille, joka saa käskyn Rowanilta. Olivia on raivoissaan ja haluaa tuhota B-613:n. Hän menee tapaamaan Mayaa ja saa häneltä idean mennä CIA:n johtajan puheille. Olivia ja Jake vangitaan. Mellie valitaan Virginian senaattoriksi. Quinn löytää petturin. Presidentti käskee Mellien ja Cyrusin lähtemään pois Valkoisesta talosta.

Seuraava jakso

Suomessa Liv ke 21.09.2016 klo 22.00
4.8 Viimeinen ehtoollinen

Suomessa Liv ke 28.09.2016 klo 22.00
4.9 Minne aurinko ei paista

Suomessa Liv ti 20.09.2016 klo 01.00
4. kausi (u)

USA:ssa Tauolla

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit
2. kausi - suomenkieliset tekstit
3. kausi - suomenkieliset tekstit
4. kausi - ei suomenkielisiä tekstejä

Viralliset sivut

USA
Suomi

CDON.com9.95 €

Scandal

Kausi 1

CDON.com9.95 €

Scandal

Kausi 2

CDON.com9.95 €

Scandal

Kausi 3

CDON.com39.95 €

Scandal

Kausi 4