3. kauden jaksot

3.0 KERTAUSJAKSO Salaisuudet paljastuvat (The Secret Is Out)

Ensiesitys Suomessa: 31.08.2014
Ensiesitys USA:ssa: 03.10.2013

Jaksossa kerrataan tähän asti sarjassa tapahtuneet asiat. Jakson juontaa David Rosenia näyttelevä Josh Malina.

3.1 Ongelma ratkaistu (It's Handled)

Ensiesitys Suomessa: 31.08.2014
Ensiesitys USA:ssa: 03.10.2013

Olivian isä kehoittaa naista lähtemään maasta uuden henkilöllisyyden turvin, mutta Cyrus saa käännettyä Olivian pään. Sally lupautuu edustamaan presidenttiä julkisuudessa toistaiseksi. Olivian yritys on vaikeuksissa, kun asiakkaat alkavat kadota ja toimiston edessä parveilee toimittajia. Olivia, Mellie ja Fitz kokoontuvat puimaan suunnitelmaa. Mellie ei kuitenkaan ole tyytyväinen lopputulokseen ja haluaa vuotaa eri naisen nimen julkisuuteen. Charlie vie Cyrusin Olivian isän luokse kuulemaan Operaatio Remingtonista.

3.2 Arvaa kuka tulee päivälliselle (Guess Who's Coming to Dinner)

Ensiesitys Suomessa: 07.09.2014
Ensiesitys USA:ssa: 10.10.2013

Olivian asiakkaana on Valkoisen talon viestintäpäällikkö Jeannine Locke, jota syytetään presidentin rakastajattareksi. Olivia yrittää kumota huhun, mutta pelissä on paljon enemmän kuin nuoren naisen maine. Olivian isä Eli ilmestyy toimistolle ja uhkailee Jaken kuolevan, jos Jeannine kertoo totuuden. Myös Mellie tarjoaa isoa rahasumma Jeanninelle valehtelusta. Olivia on vaikean valinnan edessä, mutta lopulta presidentti ratkaisee tilanteen puhumalla medialle. Quinn tutkii Olivian sähköposteja. Huck saa tietää totuuden Elin ammatista. Takaumissa kerrotaan ajasta 5 vuotta sitten, kun Olivia tapasi isäänsä säännöllisesti ja tutustui Huckiin.

3.3 Rouva Smith lähtee Washingtoniin (Mrs. Smith Goes to Washington)

Ensiesitys Suomessa: 14.09.2014
Ensiesitys USA:ssa: 17.10.2013

Asiakkaana on Mary Nesbitt, jonka poika Chris tapettiin FBI:n iskussa 15 kuukautta sitten. Mary ei usko, että hänen poikansa oli terroristi. Hän menee Valkoiseen taloon pommin kanssa ja Olivia päätyy samaan huoneeseen. Alkaa piinaava neuvottelu saada iskun salaiset tiedot Marylle. Harrison näkee videon, joka osoittaa Chrisin olleen terroristiryhmän rekrytoija. Jutussa on kuitenkin jotain mätää ja Abby pyytää Davidin apua. Huck on omilla teillään aikomuksenaan tappaa Eli Pope. Quinn tekee kaikkensa, mutta ei osaa hakkeroida FBI:hin. Valkoisessa talossa käy myös Peter Foster, joka tietää jotain Operaatio Remingtonista. Olivia ihmettelee, miksi Jake palautettiin hänelle.

3.4 Tervehdi pientä ystävääni (Say Hello to My Little Friend)

Ensiesitys Suomessa: 21.09.2014
Ensiesitys USA:ssa: 24.10.2013

Senaattori Richard Meyersia syytetään Desiree Oaksin murhasta. Mies oli lähettänyt tytölle useita seksiviestejä, mutta hänellä on vaimonsa antama alibi. Olivia mustamaalaa uhria löytääkseen uusia mahdollisia syyllisiä. Quinn saa tietää Huckin taas tappaneen. Abby ja David palaavat yhteen. Presidentti järjestää Peter Fosterille sankarihautajaiset. Mellien möläyttää ilkeitä sanoja demokraattien nousevasta kyvystä Josephine Marcusista. Cyrus lähettää Ethanin etsimään naisesta törkyä. Jake salakuuntelee Eli Popea ja kertoo asiasta Huckille. Olivia ei halua olla mukana tutkimassa taas uutta salaliittoa.

3.5 Vähemmän hevonpaskaa (More Cattle, Less Bull)

Ensiesitys Suomessa: 28.09.2014
Ensiesitys USA:ssa: 31.10.2013

Jake murtautuu Rowan Popen kotiin Huckin avulla ja lataa tietoja hänen tietokoneeltaan. Presidenttikisa alkaa käynnistyä väittelyillä ja kampanjapäälliköiden valinnalla. Olivia saa asiakkaakseen Josie Marcusin, joka kertoo antaneensa adoptioon tyttärensä 30 vuotta sitten. Olivia lähettää tiiminsä Montanaan varmistamaan, että asia pysyy salassa. Cyrus kuitenkin tietää jo ja vuotaa asian Restonille. Presidentti haluaa tuhota B-613:n. Valkoisessa talossa vietetään juhlia, jonne Olivia menee Jaken kanssa. Quinn hankkii aseen. Huck keksii, missä Fitz oikeasti oli Operaatio Remingtonin aikaan.

3.6 Ikaros (Icarus)

Ensiesitys Suomessa: 05.10.2014
Ensiesitys USA:ssa: 07.11.2013

Olivia haluaa kuulla totuuden presidentiltä, mutta joutuu pettymään. Jake lupaa hankkia Olivialle lisää todisteita, mutta joutuu itse vaaraan. Olivia päättää ryhtyä vetämään Josien kampanjaa, joka tarvitsee rahaa. Sally ja Leo aloittelevat omaa kampanjaansa salassa. Mellie uskoo Sallyn miehen olevan hänen heikko kohtansa. Quinn opettelee ampumaan ja törmää Charlieen. Adnan Salif hakee viisumia Yhdysvaltoihin, mikä on vaaraksi Harrisonille. Huck yrittää auttaa, mutta Cyrus vetää pidemmän korren.

3.7 Mellien elämä (Everything's Coming Up Mellie)

Ensiesitys Suomessa: 12.10.2014
Ensiesitys USA:ssa: 14.11.2013

Mellie yrittää puhdistaa mainettaan esittelemällä elämäänsä Valkoisessa talossa. Hän raivoaa Fitzille, joka ei ole sovitusti paikalla. Olivian tiimi selvittää hänen äitinsä Mayan kohtaloa ja saavat samalla tietää Olivian isästä. Tiimi selvittää, että lentokoneesta poistettiin viime hetkellä yksi henkilö, Omar Dresden. Charlie huijaa Quinnia. Cyrus ja Mellie yrittävät saada Daniel Douglasin tekemään virheen. Fitz saa myös tietää Rowanin olevan Olivian isä. Takaumissa kerrotaan ajasta 15 vuotta sitten, kun Fitz oli aloittamassa poliittista uraansa ja sai neuvoja isältään.

3.8 Vermont sopii rakastavaisille (Vermont is for Lovers, Too)

Ensiesitys Suomessa: 19.10.2014
Ensiesitys USA:ssa: 21.11.2013

Rowan aikoo lähettää "Omar Dresdenin" kauas pois, ettei Olivia saisi selville totuutta. Quinn on tulisilla hiilillä, kun hänen perässään on hänen oma tiiminsä. Cyrus ja Mellie työntävät Jamesia Douglasin syliin. Josien läppäri varastetaan ja FBI löytää sen Restonin kampanjatoimistolta. David kuitenkin selvittää, että murto oli todennäköisesti lavastettu. Olivia rikkoo raivoissaan "Fitz-puhelimen", mutta joutuu silti lähtemään Vermontiin. Presidentti esittelee hänelle talon, jonka rakennettu heitä varten. Mellie arvaa miehensä puuhat. Huck saa tietää Quinnin teoista. Olivia kohtaa vanhan tutun.

3.9 YOLO (YOLO)

Ensiesitys Suomessa: 26.10.2014
Ensiesitys USA:ssa: 05.12.2013

Olivia soittaa hädissään Huckille, joka neuvoo häntä viemään äitinsä turvataloon. Olivian tiimi yrittää saada Mayan turvaan ulkomaille, mutta heidän perässään on B-613. Leo vaatii Sallya hylkäämään uskonsa, sillä muuten hänellä ei ole mahdollisuutta voittaa. Mellie ihmettelee, miksi Cyrus ei paljasta Douglasin lähentelykuvia. James haluaa avioeron. Quinn on Huckin vankina, mutta Charlie löytää hänet.

3.10 Uloskäynti (A Door Marked Exit)

Ensiesitys Suomessa: 02.11.2014
Ensiesitys USA:ssa: 12.12.2013

Cyrus järkyttyy Sallyn teosta, mutta toimii nopeasti kutsumalla paikalle Charlien ja Quinnin. Presidentin miehet sieppaavat Rowanin, jota Fitz aikoo pitää vankina kunnes Mayan kone laskeutuu. Olivian tiimi kiirehtii selvittämään Marie Wallacen tietoja. Olivia on vihainen Huckille, mutta Jake rauhoittelee häntä. Quinn yrittää päättää, kenen luona hän haluaa olla. James haluaa ylennyksen. David saa syyn epäillä murhaa varapresidentin kodissa. B-613 saa uuden johtajan.

3.11 Anna palaa, Sally (Ride, Sally, Ride)

Ensiesitys Suomessa: 10.11.2014
Ensiesitys USA:ssa: 27.02.2014

Sally ilmoittautuu presidenttikisaan itsenäisenä ehdokkaana, mutta ei suostu luopumaan paikastaan varapresidenttinä. Fitz on raivoissaan ja haluaa Kalifornian kuvernööri Andrew Nicholsin uudeksi VP:ksi. Olivia aloittaa Fitzin uudelleenvalinnan kampanjapäällikkönä. David soittaa Sallyn tunnustuksen Jamesille, joka ei kuitenkaan halua sekaantua asiaan. Jake muistuttaa Charlielle, ettei Quinn ole osa B-613:ta. Olivia järkyttyy kuullessaan Rowanin uhkailuista presidenttiä kohtaan. Leo taas uhkailee Cyrusta, joka palkkaa jälleen Charlien ja Quinnin. Harrison pelkää henkensä puolesta saatuaan viestin Salifilta.

3.12 Presidentin rouvaan ei kosketa (We Do Not Touch the First Ladies)

Ensiesitys Suomessa: 16.11.2014
Ensiesitys USA:ssa: 06.03.2014

Fitz ei ole mielissään Olivian ja Jaken valesuhteesta. Mellie tekee selväksi Andrew'lle, ettei heidän välillään voi olla mitään. Salif kiristää Harrisonia. James pelkää paljastuvansa, kun toimittaja Vanessa Chandler pyörii Valkoisessa talossa. David yrittää rauhoitella häntä ja tarjoutuu esittämään Publiusta. Presidenttiehdokkaat alkavat kerätä rahaa ja Hollis Doyle pohtii valintaansa. Andrew'sta tulee esiin huumepaljastus, joten Olivian tiimi yrittää pelastaa tilanteen. Takaumissa 14 vuotta sitten Andrew pelastaa Mellien, joka kertoo synkän salaisuutensa Jerrystä. Quinn osoittaa arvonsa B-613:lle. Huck yrittää hieroa sovintoa Olivian kanssa. Jake tapaa Valkoisen talon kontaktinsa.

3.13 Ei aurinkoa horisontissa (No Sun on the Horizon)

Ensiesitys Suomessa: 23.11.2014
Ensiesitys USA:ssa: 13.03.2014

David kertoo totuuden Daniel Douglasin kohtalosta Olivian tiimille. Cyrus yrittää rauhoitella Oliviaa, joka ei halua taas joutua salailemaan. Presidenttiehdokkaat valmistautuvat ensimmäiseen väittelyyn. Jake laittaa Quinnin vastaamaan paperiyrityksen puhelimeen. Sally pohtii totuuden kertomista. Olivia haluaa presidentin mokaavan väittelyssä, jotta Sally saisi merkkinsä Jumalalta. Myös Jakella on suunnitelma Sallyn hoitamiseksi. Cyrus löytää Jamesin asentaman salakuuntelulaitteen.

3.14 Suudelmia ja surmia (Kiss Kiss Bang Bang)

Ensiesitys Suomessa: 30.11.2014
Ensiesitys USA:ssa: 20.03.2014

Valkoiseen taloon tulee suruviesti ja presidentti pysäyttää kampanjoinnin hetkeksi. Sally aikoo lupauksestaan huolimatta hakea asejärjestön tukea, joten Fitz lähettää Andrew'n ja Mellien paikalle. Olivian tiimi saa selville, että myös Vanessa Chandler ja Shelby Moss ovat kadonneet. Huck huomaa Quinnin käyneen kassakaapilla. Olivia kysyy suoraan Jakelta, oliko B-613 iskun takana. Mayan ja Adnanin suunnitelma etenee ja Harrison aavistaa jotain. Takaumissa muistellaan, miten Cyrus ja James tapasivat.

3.15 Lasten suusta (Mama Said Knock You Out)

Ensiesitys Suomessa: 07.12.2014
Ensiesitys USA:ssa: 27.03.2014

Olivian tiimi etsii B-613:n rahahanoja. Rowan varoittaa Oliviaa ja neuvoo lopettamaan tutkinnan heti. Presidenttiparin teini-ikäiset lapset Jerry ja Karen ovat lupautuneet haastatteluun suorassa lähetyksessä. Olivia aistii jonkin olevan pielessä ja pyytää tiiminsä tutkimaan lasten taustoja. Andrew'n ja Mellien suhde paljastuu. Ivanin kumppani Dmitri on Charlien ja Quinnin käsittelyssä. Adnan huijaa Harrisonia.

3.16 Kiihottaja (The Fluffer)

Ensiesitys Suomessa: 14.12.2014
Ensiesitys USA:ssa: 03.04.2014

Olivia lähettää Abbyn Valkoiseen taloon sijaisekseen. Jeannine Locke kirjoittaa presidentistä paljastuskirjan. Fitz on raivoissaan ja haluaa Andrew'n pois kampanjastaan. Olivia tarjoaa Andrew'lle valintaa: suhde Mellieen tai paikka varapresidenttinä. Fitzin ja Sallyn kampanjat liittoutuvat tuhoamaan Restonin. He lähettävät Leon kertomaan totuuden miehen teoista hänen vankilassa istuvalle vaimolleen. Huck pyytää Oliviaa viettelemään Jaken saadakseen tarvittavat tiedot B-613:sta. Clare ilmoittaa Harrisonille, että hänellä on tietoja Mayan suunnitelmasta.

3.17 Lihaa ja verta (Flesh and Blood)

Ensiesitys Suomessa: 21.12.2014
Ensiesitys USA:ssa: 10.04.2014

Vaaleihin on enää 6 päivää aikaa. Mayalla on käsissään pommi ja tarkat tiedot presidentin aikataulusta. Olivia, Cyrus, Jake ja Fitz kokoontuvat keskustelemaan tilanteesta. He päättävät kutsua paikalle Rowanin, joka tunnistaa pommin tekijäksi vanhan vihollisensa Dominic Bellin. Pian paikalle saapuvat myös Huck, Charlie ja Quinn, joten tunnelma on hyvin kireä. Olivia määrää presidentin pysymään Valkoisessa talossa. Leo saa vihiä, ettei presidentti ehkä olekaan Jerryn isä. Quinn ja Huck tunnustavat tunteensa. Jake ja David selvittävät pommin sijainnin.

3.18 Vapaiden vaalien hinta (The Price of Free and Fair Election)

Ensiesitys Suomessa: 28.12.2014
Ensiesitys USA:ssa: 17.04.2014

Rowan kiidätetään sairaalaan. Kirkko evakuoidaan ja pommi räjähtää. Leo näkee tragedian mahdollisuutena ja pian Sally on kaikilla uutiskanavilla. Olivia on varma, ettei Fitz voi enää voittaa vaaleja. Adnan päästää Harrisonin menemään. Huckin ja Quinnin suhde paljastuu, ja Charlie jättää heille lahjan. Fitz saa tietää Mellien raiskauksesta. Presidentin viimeisessä puheessa tapahtuu jotain odottamatonta, joka muuttaa vaalien asetelmaa. Olivia aikoo jättää kaiken taakseen ja lähteä, ja Jake haluaa hänen mukaansa.

Seuraava jakso

Suomessa Tauolla

USA:ssa Päättynyt

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit
2. kausi - suomenkieliset tekstit
3. kausi - suomenkieliset tekstit
4. kausi - ei suomenkielisiä tekstejä
5. kausi - ei suomenkielisiä tekstejä

Viralliset sivut

USA
Suomi

CDON.com9.95 €

Scandal

Kausi 1

CDON.com9.95 €

Scandal

Kausi 2

CDON.com9.95 €

Scandal

Kausi 3

CDON.com24.95 €

Scandal

Kausi 4

CDON.com34.95 €

Scandal

Kausi 5