1. kauden jaksot

1.1 Höpönassu (Sweet Baby)

Ensiesitys Suomessa: 10.11.2013
Ensiesitys USA:ssa: 05.04.2012

Nuori asianajaja Quinn Perkins luulee menevänsä sokkotreffeille, mutta saakin työtarjouksen. Hän on haltioissaan päästessään työskentelemään Olivia Popelle. Armeijan keulakuva ja republikaani Sully St. James ilmestyy toimistoon iltamyöhällä verisessä paidassa. Muut eivät halua ottaa juttua, mutta Olivia uskoo miehen olevan syytön tyttöystävänsä murhaan. Avustaja Amanda Tanner levittää huhuja salasuhteestaan presidenttiin. Olivia uskoo presidentin olevan syytön ja yrittää hiljentää tytön ennen kuin asia kiirii medialle. Stephen aikoo kosia tyttöystäväänsä.

1.2 Likaisia salaisuuksia (Dirty Little Secrets)

Ensiesitys Suomessa: 17.11.2013
Ensiesitys USA:ssa: 12.04.2012

Asiakkaana on Washingtonin kuuluisin Madame, prostituoituja välittävä Sharon Marquette. Abbya ärsyttää, että hän on myös Stephenin vanha tuttu. Sharonin uusi tyttö joutui pidätetyksi ja paljasti hänet. Syyttäjä David Rosen etsii asiakaslistaa, mutta Olivian tiimi saa sen ensin käsiinsä. Listalla on myös Patrick Keating, jonka presidentti on juuri nimittämässä ehdokkaaksi korkeimpaan oikeuteen. Mies kuitenkin vakuuttaa, ettei ole käynyt huorissa. Olivia tarjoaa apuaan Amandalle.

1.3 Naisen raivo (Hell Hath No Fury)

Ensiesitys Suomessa: 24.11.2013
Ensiesitys USA:ssa: 19.04.2012

Miljonääri Sandra Harding pyytää Olivian apua, kun hänen poikaansa Travista syytetään raiskauksesta. Olivia uskoo pojan olevan syytön, mutta valamiehistö on häntä vastaan. Hän ehdottaakin jutun sopimista, sillä uhri on pahoissa veloissa. Uhri ei kuitenkaan suostu tähän ja Travisin menneisyydestä paljastuu jotain huolestuttavaa. Tiimi yrittää myös pitää Amandan poissa otsikoista ja innokkaan reportteri Gideon Wallacen aisoissa.

1.4 Valtion vihollinen (Enemy of the State)

Ensiesitys Suomessa: 01.12.2013
Ensiesitys USA:ssa: 26.04.2012

Valtion vihollinen, kenraali ja diktaattori Benicio Florez on saapunut kaupunkiin O.A.S. kokoukseen, kun hänen vaimonsa ja kaksi lastaan siepataan. Tiimi haastattelee silminnäkijää, vanhinta poikaa Felipea. Huck jäljittää siepatun lapsen pelikoneen sijainnin turvataloon. Vaimo kertoo paenneensa, koska ei enää rakasta miestään. Abby haluaa hänen pysyvän turvassa, mutta Stephen on toista mieltä. Olivia kertoo Cyrusille, että Amanda on raskaana. Cyrus kerää työryhmän tonkimaan likaa Oliviasta ja hänen tiimistään. Harrison neuvoo Quinnia lopettamaan reportterin tapailun.

1.5 Kovat piipussa (Crash and Burn)

Ensiesitys Suomessa: 08.12.2013
Ensiesitys USA:ssa: 03.05.2012

Amanda on kadonnut. Huck uskoo vanhan tuttunsa Charlien olleen asialla. Olivia joutuu pyytämään Huckia palaamaan vanhaan työhönsä löytääkseen Amandan. 120 uhria vaatinut lento-onnettomuus työllistää Oliviaa, joka yrittää todistaa lentäjän olevan syytön. Lentoyhtiö taas kerää todisteita naispilottia vastaan välttyäkseen korvauksilta. Tiimi huomaa, että koneen viimeisin tarkastusraportti on väärennetty. Lennolla menehtyi senaattori Sanchez, jonka puolustamaa D.R.E.A.M. lakiehdotusta Cyrus haluaa nyt tilaisuuden tullen edistää. Presidentin täytyy saada varapresidentin mieli muuttumaan.

1.6 Kampanja (The Trail)

Ensiesitys Suomessa: 15.12.2013
Ensiesitys USA:ssa: 10.05.2012

Presidentti tulee käymään Olivian luona ja pyytää häntä kuuntelemaan viikko sitten tulleen seksinauhan. Takaumissa kerrotaan 2 vuoden takaisista tapahtumista vaalikampanjassa, jonka aikana Olivia ja Fitz rakastuivat. Quinnin ja Gideonin suhde syvenee. David yrittää löytää todisteita rikoksesta Amandan tapauksessa. Myös Gideon etsii Amandan lapsen isää.

1.7 Kansan presidentti (Grant: For the People)

Ensiesitys Suomessa: 22.12.2013
Ensiesitys USA:ssa: 17.05.2012

Quinn järkyttyy saapuessaan Gideonin asunnolle ja soittaa hädissään Olivialle. Olivia ei halua sotkea poliisia asiaan, ettei Quinnin todellinen henkilöllisyys paljastuisi. Tiimi siivoaa rikospaikan ja alkaa selvittää, mitä Gideon oli löytänyt. Silmukka murhaajan ympärillä alkaa kiristyä. Seksinauha vuotaa julkisuuteen, joten Cyrus ja Olivia tekevät kaikkensa pelastaakseen tilanteen. Presidentti harkitsee virastaan eroamista. Huckilla on oma ratkaisunsa asiaan.

Seuraava jakso

Suomessa Tauolla

USA:ssa Päättynyt

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit
2. kausi - suomenkieliset tekstit
3. kausi - suomenkieliset tekstit
4. kausi - ei suomenkielisiä tekstejä
5. kausi - ei suomenkielisiä tekstejä

Viralliset sivut

USA
Suomi

CDON.com9.95 €

Scandal

Kausi 1

CDON.com9.95 €

Scandal

Kausi 2

CDON.com9.95 €

Scandal

Kausi 3

CDON.com24.95 €

Scandal

Kausi 4

CDON.com34.95 €

Scandal

Kausi 5