Henkilöt

Abby Whelan
Charlie
Cyrus Beene
David Rosen
Eli Pope / Rowan
Fitzgerald Grant
Harrison Wright
Huck
Jake Ballard
James Novak
Mellie Grant
Olivia Pope
Quinn Perkins
Sally Langston

Abby Whelan

Abby Whelan on yksi Olivian firman työntekijöistä. Olivia pelasti Abbyn pahoinpitelevältä aviomieheltään ja auttoi häntä avioerossa. Hän on taitava murtautuja. Abby on 1. kaudella ihastunut kollegaansa Stepheniin. 2. kaudella hän seurustelee David Rosenin kanssa.

Charlie

Charlie on salaisen B-613 osaston agentti, joka opetti Huckille kaiken ammatistaan. Hänen oikea nimensä ei ole tiedossa. Charlie on taitava murtautuja ja kylmäverinen tappaja ja tekee mitä tahansa rahasta. Cyrus palkkaa hänet hoitamaan vaikeuksia aiheuttavia ihmisiä pois päiviltä jo 1. kaudella. 3. kaudella Charlie houkuttelee Quinnin mukaan B-613:n toimintaan. Charlien heikkous on makeat leivonnaiset.

Cyrus Beene

Cyrus Beene työskentelee Valkoisessa talossa presidentin alaisuudessa. Hän on naimisissa Jamesin kanssa ja heillä on adoptiotytär Ella. Cyrus on Olivian hyvä ystävä ja he viettävät usein iltoja viinin ja popcornin äärellä. Cyrus on Defiancea ja menettää presidentin luottamuksen 2. kaudella. Cyrus tekee kaikkensa, jos maan johto on vaarassa ja käyttää useamman kerran palkkatappaja Charlieta.

David Rosen

David Rosen työskentelee sarjan alussa apulaispiirisyyttäjänä. Hän ilmestyy usein Olivian toimistolle etsintäluvan kanssa ja vie hänen asiakkaitaan vankilaan. Lindsay Dwyer -tapauksen epäonnistuminen vie Davidilta työpaikan ja hän päätyy opettajaksi. Abby ja David aloittavat suhteen 2. kaudella. David tekee yhteistyötä Cyrusin aviomiehen Jamesin kanssa selvitellessään vaalivilppiä. Hän saa maineensa puhdistettua ja viran piirisyyttäjänä 2. kauden lopussa.

Eli Pope / Rowan

Tulee mukaan 2. kaudella. Rowan tunnetaan myös nimellä Eli Pope. Hän on Olivian isä ja työskenteli pitkään B-613:n johtajana. Olivia sai tietää totuuden isänsä ammatista samoihin aikoihin, kun hän tutustui Huckiin. He tekevät sopimuksen eivätkä puhuneet vuosiin. 2. kauden lopussa Rowan ottaa kuitenkin yhteyttä tyttäreensä. Hän on vuosikaudet salannut, että Olivian äiti Maya on elossa ja vankilassa. 3. kaudella hän saa potkut työstään.

Fitzgerald Grant

Fitzgerald Grant on Yhdysvaltojen presidentti ja Olivian entinen pomo. Hän on naimisissa Mellien kanssa ja heillä on kolme lasta. Fitz rakastui vaalikampanjansa aikana Oliviaan. Olivia jätti työnsä Valkoisessa talossa antaakseen Grantin pariskunnalle mahdollisuuden rakentaa liittoaan. Fitz kantaa kaunaa vaimolleen monestakin asiasta, mutta Defiance tuntuu olevan viimeinen niitti. Hän ei kuitenkaan halua vaalivilpin tulevan ilmi ja tappaa sen vuoksi. Fitz on läheinen Cyrusin ja myöhemmin 2. kaudella Jaken kanssa.

Harrison Wright

Kaudet 1-3. Harrison Wright on yksi Olivian alaisista. Hän oli joutua vankilaan ja Olivia pelasti hänet. Harrison on sulavapuheinen ja saa usein ihmiset vakuutettua. Harrison käyttää myös viehätysvoimaansa hyväkseen saadakseen tietoja naisilta. Hän pitää Abbya sisarenaan ja on Olivian oikea käsi. Jos Olivialle tapahtuisi jotain, Harrison ottaisin firman hallintaan.

Huck

Huck on entinen CIA:n salaisen B-613 osaston tappaja. Huckilla on suuria traumoja entisestä elämästään ja käy AA-kokouksissa, ettei sortuisi taas tappamaan. Huck on myös tekniikkanero ja pystyy hakkeroimaan melkein minne tahansa. 2. kaudella Huck ihastuu AA-kerhossa tapaamaansa Beckyyn, mutta joutuu huijatuksi. Huckilla oli ennen agentin uraansa vaimo Kim ja poika Javi.

Jake Ballard

Tulee mukaan 2. kaudella. Kapteeni Jacob "Jake" Ballard on presidentin vanha tuttu armeija-ajoilta. Kun Valkoisessa talossa epäillään myyrää, Fitz pyytää Jakea pitämään Oliviaa silmällä. Jake aloittaa salaa suhteen Olivian kanssa ja rakastuu häneen. 2. kauden lopulla paljastuu, että Jake kuuluu B613-agentteihin. Hän toimii vastoin määräyksiä ja pelastaa Olivian. 3. kaudella Jake nousee B-613:n johtajaksi.

James Novak

Kaudet 1-3. James Novak on Cyrusin aviomies. Hän halusi pitkään lapsia ja Cyrus viimein suostuu adoptoimaan heille Ella-tyttären. James on ammatiltaan toimittaja ja on työskennellyt Valkoisessa talossa. Hän saa selville vaalivilpin ja tekee yhteistyötä Davidin kanssa. Jamesin ja Cyrusin liitto on rakoillut aiemminkin, mutta 3. kaudella James haluaa jo avioeroa Cyruksen tempauksen vuoksi. Hän päättää kuitenkin jäädä ja saa vastineeksi Valkoisen talon lehdistöpäällikön paikan.

Mellie Grant

Melody "Mellie" Grant on naimisissa Fitzin kanssa ja heillä on lapset Jerry, Karen ja Teddy. Hän valmistui huippuarvosanoin Harvardista, mutta jätti uransa lakimiehenä auttaakseen miehensä poliittista uraa. Mellie tietää miehensä suhteesta Oliviaan. Hän ei malta pysyä taustalla vaan tuo usein mielipiteensä julkisesti esiin. Mellielle ei tuota vaikuksia myöskään valehdella, jos se edistää Fitzin uraa. 2. kaudella Mellie saa kolmannen lapsensa. 3. kaudella Mellie aloittaa salasuhteen varapresidenttiehdokas Andrew Nicholsin kanssa.

Olivia Pope

Olivia Pope on asianajaja ja omistaa oman firman. Hänen alaisiaan ovat Harrison, Quinn, Huck ja Abby. Olivia tunnetaan "fiksaajana", hän muuttaa pahat tilanteet asiakkaidensa voitoksi. Olivia työskenteli aiemmin Fitzin kampanjassa ja myöhemmin Valkoisessa talossa. Hän jätti tehtävänsä, koska oli rakastunut presidenttiin. Olivia on osa Defiance-salaliittoa. Hän seurustelee 2. kaudella Edison Davisin kanssa.

Quinn Perkins

Quinn Perkins saa töitä Olivialta sarjan alussa. Hän on nuori asianajaja eikä aluksi ymmärrä, mitä firma oikein puuhaa. Quinn vaihtoi henkilöllisyyttään vuonna 2008, kun häntä epäiltiin 7 ihmistä tappaneen pommin lähettämisestä. 2. kauden alussa Olivia saa syytteet nurin ja Quinn pääsee palaamaan töihin. Myöhemmin koko juttu ja oikeat syylliset selviävät. Quinn vannoo kostoa, mutta Huck saa hänet päästämään irti. Huck opettaa Quinnille ammattinsa karmein seurauksin.

Sally Langston

Sally Langston on varapresidentti. Hän on naimisissa Daniel Douglasin kanssa ja heillä on tytär. Sally on syvästi uskonnollinen ja konservatiivinen. Sally ei pidä vaatimattomasta roolistaan Fitzin ollessa presidenttinä ja päättää 3. kaudella hakea paikkaa itsenäisenä ehdokkaana. Hänen tukenaan kampanjassa on Leo Bergen. Jo alkutaipaleella tulee ongelmia, kun Sally tekee raivoissaan murhan.

Seuraava jakso

Suomessa Tauolla

USA:ssa Päättynyt

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit
2. kausi - suomenkieliset tekstit
3. kausi - suomenkieliset tekstit
4. kausi - ei suomenkielisiä tekstejä
5. kausi - ei suomenkielisiä tekstejä

Viralliset sivut

USA
Suomi

CDON.com9.95 €

Scandal

Kausi 1

CDON.com9.95 €

Scandal

Kausi 2

CDON.com9.95 €

Scandal

Kausi 3

CDON.com24.95 €

Scandal

Kausi 4

CDON.com34.95 €

Scandal

Kausi 5