Sarjaseuraaja

Suosituimmat amerikkalaiset tv-sarjat

Sarjaseuraaja > Tv-sarjat > Draama > Samaa sukua > Näyttelijät

Samaa sukua - Näyttelijät

Bonnie Bedelia "Camille Braverman" IMDB

Bonnie Bedelia Culkin syntyi 25. maaliskuuta 1948 New York Cityssä. Hän on naimisissa Michael MacRaen kanssa. Bonnie on ollut naimisissa myös James Telferin ja Ken Luberin kanssa. Liitostaan Kenin kanssa hänellä on lapset Uri (s. 1970) ja Jonah (s. 1976). Bonnie on näytellyt mm. elokuvissa Die Hard, Die Hard 2, Kunnes toisin todistetaan, Berkeley, Miehen mitta, Anywhere But Here ja Tarpeellista tavaraa.

Craig T. Nelson "Zeek Braverman" IMDB

Craig Theodore Nelson syntyi 4. huhtikuuta 1944 Spokanessa, Washingtonissa. Hän on naimisissa Doria Cook-Nelsonin kanssa. Craigilla on kolme lasta entisestä liitostaan Robin Nelsonin kanssa. Hän näytteli pääosaa tv-sarjoissa Coach ja Poliisipäällikkö Mannion. Craig on näytellyt mm. elokuvissa Soul Surfer, Odottamaton ehdotus, Hokkarihemmot, Perheen jalokivi ja Paholaisen asianajaja sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Monk, Havaiji 5-0, C.S.I. New York ja Kovan onnen kundi.

Dax Shepard "Crosby Braverman" IMDB

Dax Randall Shepard syntyi 2. tammikuuta 1975 Milfordissa, Michiganissa. Hän on naimisissa näyttelijä Kristen Bellin kanssa ja heillä on tytär Lincoln (s. 2013). Dax on näytellyt mm. elokuvissa Hit & Run, When in Rome, Baby Mama, Superäiti, Let's Go to Prison, Villi tusina, Kuukauden koheltajat ja Idioluutio sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Kovan onnen kundi ja Good Vibes.

Erika Christensen "Julia Braverman-Graham" IMDB

Erika Jane Christensen syntyi 19. elokuuta 1982 Seattlessa, Washingtonissa. Hän on kihloissa Cole Manessin kanssa. Erika on näytellyt mm. elokuvissa How Sweet It Is, The Tortured, Veronika päättää kuolla, Flightplan, Kiukun parempi puoli ja Swimfan. Hän näytteli vakituisesti tv-sarjoissa Kuuden ketju ja Thanks.

Joy Bryant "Jasmine Trussell" IMDB

Joy Bryant syntyi 18. lokakuuta 1974 Bronxissa, New Yorkissa. Hän on naimisissa Dave Popen kanssa. Joy on näytellyt mm. elokuvissa About Last Night, Hit & Run, The Hunting Party, The Skeleton Key, Bobby ja Welcome Home, Roscoe Jenkins.

Lauren Graham "Sarah Braverman" IMDB

Lauren Helen Graham syntyi 16. maaliskuuta 1967 Honolulussa, Havaijilla. Lauren on nähty Gilmoren tyttöjen lisäksi vierailijana mm. Kova laki (Law & Order) ja Kolmas kivi auringosta (3rd Rock from the Sun) sarjoissa sekä Suloinen marraskuu (Sweet November, 2001) ja Paha pukki (Bad Santa, 2003) elokuvissa. Laurenin vanhemmat erosivat kun hän oli 5-vuotias ja Lauren jäi isänsä hoiviin. Lauren on tapaillut mm. Frendeistä tuttua Matthew Perryä ja Justin Timberlakea. Lauren on saanut Teen Choice Award: Choice TV Parental Units (2005) ja Family Television Award: Paras näyttelijätär (2001) palkinnot.

Mae Whitman "Amber Holt" IMDB

Mae Margaret Whitman syntyi 9. kesäkuuta 1988 Los Angelesissa, Kaliforniassa. Mae on näytellyt mm. elokuvissa Elämäni seinäruusuna, Scott Pilgrim vastaan maailma, Barry Munday, Spring Breakdown ja Love's Abiding Joy. Hän on vieraillut mm. tv-sarjoissa Lähiöunelmia, Masters of Sex, Web Therapy, Sukuvika ja Terapiassa. Mae on tehnyt myös ääninäyttelijän töitä mm. sarjoissa Teenage Mutant Ninja Turtles, Young Justice ja Family Guy.

Monica Potter "Kristina Braverman" IMDB

Monica Gregg Brokaw syntyi 30. kesäkuuta 1971 Clevelandissa, Ohiossa. Hän on naimisissa Daniel Christopher Allisonin kanssa ja heillä on tytär Molly (s. 2005). Monica on ollut naimisissa myös Tom Potterin kanssa ja heillä on pojat Daniel (s. 1990) ja Liam (s. 1994). Monica on näytellyt mm. elokuvissa Patch Adams, Tappava seitti, Saw, Viimeinen talo vasemmalla, Con Air ja Kämppikset. Hän näytteli vakituisesti tv-sarjassa Luota minuun ja on vieraillut mm. tv-sarjassa Boston Legal.

Peter Krause "Adam Braverman" IMDB

Peter William Krause syntyi 12. elokuuta 1965 Alexandriassa, Minnesotassa. Hänellä on poika Roman (s. 2001). Peter näytteli vakituisesti tv-sarjoissa Sports Night, Dirty Sexy Money ja Mullan alla (Six Feet Under). Hän on näytellyt mm. elokuvissa We Don't Live Here Anymore, The Truman Show, Tappajan kahdet kasvot (Double Edge) ja Lovelife sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Spin City, Kolmas kivi auringosta (3rd Rock from the Sun), Viiden juttu, Caroline ja Cybill.

Sam Jaeger "Joel Graham" IMDB

Samuel Heath Jaeger syntyi 29. tammikuuta 1977 Perrysburgissa, Ohiossa. Hän on naimisissa Amber Mellottin kanssa. Sam on näytellyt mm. elokuvissa American Sniper, Lucky Number Slevin, Vihollisen keskellä, Catch and Release, Miss Dial ja Take Me Home. Hän näytteli vakituisesti tv-sarjoissa Eli Stone ja Girls Club.Seuraava jakso

Suomessa Tauolla

USA:ssa Päättynyt

Viralliset sivut

Samaa sukua - Kausi 1
CDON.com
Discshop.fi
9.95 €