Sarjaseuraaja

Suosituimmat amerikkalaiset tv-sarjat

Sarjaseuraaja > Tv-sarjat > Draama > Samaa sukua > Henkilöt

Samaa sukua - Henkilöt

Adam Braverman

Adam Braverman on Zeekin ja Camillen esikoispoika. Hän on naimisissa Kristinan kanssa ja heillä on lapset Haddie ja Max. Adam työskentelee lenkkaribisneksessä. Häntä pidetään perheessä järjen äänenä, joka tasoittelee usein muiden sisarusten välejä ja kuuntelee heidän huoliaan.

Amber Holt

Amber Holt on Sarahin ja Sethin tytär. Hänellä on pikkuveli Drew. Amber ei ole iloinen muutosta isovanhempiensa luokse, mutta tottuu tilanteeseen. Hänellä on paha tapa rakastua vääriin miehiin. Hän on läheinen Haddien kanssa. Amber ei pääse opiskelemaan vaan päätyy tarjoilijaksi kahvilaan. 4. kaudella hän alkaa seurustella Ryanin kanssa.

Camille Braverman

Camille "Millie" Braverman on Zeekin vaimo ja heillä on neljä lasta: Adam, Julia, Sarah ja Crosby. Hän tukee aina lapsiaan, mutta kertoo myös mielipiteensä avoimesti. Camille meni naimisiin nuorena ja hoiti lapsensa kotona, joten hänellä ei ole ollut ammatillista uraa.

Crosby Braverman

Crosby Braverman on Zeekin ja Camillen toinen poika. Häntä pidetään usein vastuuttomana hulivilipoikana, joka pääsee elämässä eteenpäin charmillaan ja huumorintajulla. Sarjan aluss Crosbyn elämään tulee iso muutos, kun hän saa tietää olevansa Jabbarin isä. Crosby päätyy lopulta naimisiin Jabbarin äidin Jasminen kanssa. Hän työskentelee levytuottajana ja rakastaa musiikkia, kuten Adamkin.

Jasmine Trussell

Jasmine Trussell tulee mukaan Bravermanien elämään, kun hän kertoo Crosbylle 5-vuotiaasta Jabbarista. Jasmine haluaa antaa Crosbylle mahdollisuuden olla isä, mutta on varuillaan heidän suhteessaan muuten. Pari kuitenkin päätyy yhteen ja naimisiin 3. kaudella. 5. kauden alussa he saavat tyttären, Aidan. Jasmine on ammatiltaan tanssija.

Joel Graham

Joel Graham on naimisissa Julian kanssa ja Sydneyn isä. Hän on sarjan alussa koti-isänä, koska menetti työnsä rakennusalalla. Joelin on välillä vaikea hyväksyä, että Julia on heidän perheensä elättäjä.

Julia Braverman-Graham

Julia Braverman-Graham on Zeekin ja Camillen tytär. Hän on naimisissa Joelin kanssa ja heillä on tytär Sydney. Julia on ammatiltaan asianajaja ja tuo leivän pöytään. Hän kadehtii Joelia, joka saa viettää aikaa heidän tyttärensä kanssa.

Kristina Braverman

Kristina Braverman on naimisissa Adamin kanssa. He ovat olleet yhdessä kouluajoista saakka. Heillä on lapset Haddie ja Max. Kristina on kotiäiti ja omistautunut pitämään yllä kotia. Hän on kärsivällinen luonteeltaan, mutta sortuu välillä huolehtimaan liikaa.

Sarah Braverman

Sarah Tracey Braverman on Zeekin ja Camillen esikoislapsi. Hänen lapsensa ovat Amber and Drew Holt. Sarah on yksinhuoltaja, joka sarjan alussa Sarah muuttaa takaisin kotiin saadakseen lapsilleen paremman kasvuympäristön. Sarah etsii töitä ja aloittaa baarimikkona 1. kaudella. Sarah on joutunut pettymään rakkaudessa monta kertaa, mutta se ei estä häntä yrittämästä aina uudelleen.

Zeek Braverman

Zeek Braverman on perheen pää eli Sarahin, Julian, Adamin ja Crosbyn isä. Hän on naimisissa Camillen kanssa. Zeek soti Vietnamissa ja teki uraa liikemiehenä. Hän on myös ollut rauhanaktivisti ja näyttelijä. Lapset kääntyvät helposti hänen puoleensa.Seuraava jakso

Suomessa Tauolla

USA:ssa Päättynyt

Viralliset sivut

Samaa sukua - Kausi 1
CDON.com
Discshop.fi
9.95 €