Sarjaseuraaja

Suosituimmat amerikkalaiset tv-sarjat

Sarjaseuraaja > Tv-sarjat > Komedia > Ruma Betty > Näyttelijät

Ruma Betty - Näyttelijät

Alan Dale "Bradford Meade" IMDB

Alan Dale syntyi 6. toukokuuta 1947 Dunedinissa, Uudessa-Seelannissa. Hän on naimisissa Tracey Pearsonin kanssa ja heillä on kaksi lasta. Alanilla on kaksi lasta myös eroon päättyneestä avioliitostaan Clairen kanssa. Hänet tunnetaan parhaiten rooleistaan sarjoissa O.C. ja Neighbours (australialainen saippuasarja). Alan on näytellyt mm. elokuvissa Bow, Keikka Bahamalla (After the Sunset), Hollywood Homicide ja Star Trek: Nemesis sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Lost, 24, Yli synkän virran (Crossing Jordan), West Wing ja Salaiset kansiot (The X-Files).

America Ferrera "Betty Suarez" IMDB

America Georgine Ferrera syntyi 18. huhtikuuta 1984 Los Angelesissa, Kaliforniassa. Hänen juurensa ovat Hondurasissa. America opiskelee parhaillaan yliopistossa teatteria ja kansainvälisiä suhteita. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Neljä tyttöä ja maagiset farkut (The Sisterhood of the Traveling Pants), Lords of Dogtown jaReal Women Have Curves sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa CSI ja Enkelin kosketus (Touched by an Angel).

Ana Ortiz "Hilda Suarez" IMDB

Ana Ortiz syntyi 25. tammikuuta 1971 Manhattanilla, New Yorkissa. Hän on naimisissa Noah Lebenzonin kanssa. Anan juuret ovat Puerto Ricossa. Ana on näytellyt mm. elokuvissa Tortilla Heaven, Life on Parole, Mr. St. Nick ja Tohtori tuli kaupunkiin (Dr. Quinn Medicine Woman: The Movie) sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Edessä uusi elämä (The New Adventures of Old Christine), Rouva presidentti (Commander in Chief), Teho-osasto (ER) ja NYPD Blue.

Ashley Jensen "Christina McKinney" IMDB

Ashley Jensen syntyi 11. elokuuta 1969 Annanissa, Skotlannissa. Hän on meni naimisiin Terence Beesleyn kanssa tammikuussa 2007. Ashley on näytellyt mm. elokuvissa Tristram Shandy - herrasmiehen paljastukset ja Topsy-Turvy - mullin mallin sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Yhdestoista hetki (Eleventh Hour), Statistit (Extras) ja Sairaalaelämää (Casualty).

Becki Newton "Amanda Tanen" IMDB

Rebecca Sara Newton syntyi 4. heinäkuuta 1978 New Havenissa, Conneticutissa. Hän on naimisissa Chris Diamantopoulosin kanssa. Becki on opiskellut Euroopan historiaa ja puhuu mm. saksaa ja kreikkaa. Hän on vieraillut mm. tv-sarjoissa Siskoni on noita (Charmed), Kova laki: Erikoisyksikkö (Law & Order: Special Victims Unit) ja Todistettavasti syyllinen (Cold Case).

Christopher Gorham "Henry Grubstick" IMDB

Eric Mabius "Daniel Meade" IMDB

Eric Harry Timothy Mabius syntyi 22. huhtikuuta 1971 Harrisburgissa, Pennsylvaniassa. Hän on naimisissa Ivy Shermanin kanssa ja heillä on poika Maxwell (s. 2006). Ericin juuret ovat Irlannissa ja Puolassa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Resident Evil, Julmia aikeita (Cruel Intentions), Reeker, Voodoo Moon ja The Crow: Salvation sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa CSI Miami, L-koodi (The L Word), O.C., Suositut (Popular) ja Viiden juttu (Party of Five).

Judith Light "Claire Meade" IMDB

Mark Indelicato "Justin Suarez" IMDB

Mark Indelicato syntyi 16. heinäkuuta 1995 Philadelphiassa, Pennsylvaniassa. Hänen juurensa ovat Puerto Ricossa ja Italiassa. Mark on nuoresta iästään huolimatta jo esiintynyt teatterissa ja mainoksissa. Hän on myös intohimoinen laulaja ja on julkaissut levyn lapsille. Mark on näytellyt elokuvassa Disposal ja vieraillut mm. tv-sarjoissa Chappelle's Show ja Hack.

Michael Urie "Marc St. James" IMDB

Michael Lorenzo Urie syntyi 8. elokuuta 1980 Dallasissa, Teksasissa. Hän opiskeli näyttelemistä arvostetussa Juilliardissa. Michael on näytellyt mm. elokuvissa Uptown Girls, Kat Plus One ja WTC View sekä vieraillut mm. tv-sarjassa MTV Undressed.

Rebecca Romijn "Alexis Meade" IMDB

Tony Plana "Ignacio Suarez" IMDB

Tony Plana syntyi 19. huhtikuuta 1954 Havannassa, Kuubassa. Hän on naimisissa Ada Marisin kanssa ja heillä on kaksi lasta. Tony on näytellyt mm. elokuvissa The Lost City, Fidel, Vegas, City of Dreams ja Let the Devil Wear Black sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa 24, Ally McBeal, Rouva presidentti (Commander in Chief), CSI, Dragnet, Monk ja West Wing.

Vanessa L. Williams "Wilhelmina Slater" IMDB

Vanessa Lynn Williams syntyi 18. maaliskuuta 1963 Bronxissa, New Yorkissa. Hän on eroamassa aviomiehestään Rick Foxista, jonka kanssa hänellä on tytär Sasha (s. 2000). Vanessalla on myös kolme lasta liitostaan Ramon Herveyn kanssa: Melanie (s. 1987), Jillian (s. 1989) ja Devin (s. 1993). Vanessa luopui Miss Amerikan kruunustaan 1984 lehteen livahtaneiden kuvien takia. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Shaft, Pähkähullu perheloma (Johnsons Family Vacation) ja Dance with Me sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Boomtown, Ally McBeal ja South Beach.Seuraava jakso

Suomessa Päättynyt

USA:ssa Päättynyt

Ruma Betty - Kausi 1
CDON.com
CDON.com
14.95 €
Ruma Betty - Kausi 2
CDON.com
CDON.com
9.95 €
Ruma Betty - Kaudet 1-4
CDON.com
CDON.com
54.95 €