Sarjaseuraaja

Suosituimmat amerikkalaiset tv-sarjat

Sarjaseuraaja > Tv-sarjat > Komedia > Ruma Betty > Jaksot > 2. kausi

Ruma Betty - 2. kauden jaksot

2.1 Suru puserossa (How Betty Got Her Grieve Back)

 • Ensiesitys Suomessa: 14.04.2008
 • Ensiesitys USA:ssa: 27.09.2007

On kulunut 3 viikkoa 1. kauden lopun tapahtumista. Betty näkee kamalaa telenovela-painajaista Henrystä ja Charliesta. Suarezien kodinhoito on hieman rempallaan Ignacion poissaollessa. Hilda ei suostu tulemaan pois huoneestaan. Koomassa oleva Alexis ja hyvää vauhtia toipuva Daniel ovat yhä sairaalassa kolarin takia. Claire piileskelee yhä vankikarkurikaverinsa kanssa. Amanda ahmii suklaata ja lihoo, joten hänen on aika ottaa selville totuus vanhemmistaan. Wilhelmina suunnittelee lokakuun MODE:a ja on huolissaan suunnitelmansa onnistumisesta. Christina toivoisi Bettyn soittavan Henrylle. Justin saa harjoittelupaikan MODE:sta.

2.2 Perheitä ja suhteita (Family/Affair)

 • Ensiesitys Suomessa: 21.04.2008
 • Ensiesitys USA:ssa: 04.10.2007

Wilhelminalla on uusi upea henkivartija, joka häiritsee Bettyä. Henry palaa kaupunkiin työn takia, mikä saa Bettyn pohtimaan heidän melkein alkanutta suhdettaan. Bradford haluaa käyttää Alexisin muistinmenetystä hyväkseen. Hilda alkaa viimein toipua viimeaikojen tapahtumista. Amanda saa yllätysperinnön. Betty joutuu murtautumaan Wilhelminan asuntoon saadakseen Kirjan. Justin loistaa harjoittelijana MODE:ssa.

2.3 Kohtalokas patonki (Betty's Wait Problem)

 • Ensiesitys Suomessa: 28.04.2008
 • Ensiesitys USA:ssa: 11.10.2007

Henry sammuu Bettyn syliin. Betty lupaa odottaa tietoa vauvan isän henkilöllisyydestä ennen kuin he syöksyvät suhteeseen. Amanda innostuu oman isyystestinsä tuloksesta. MODE järjestää hyväntekeväisyysjuhlan, jossa annetaan iso shekki lastensairaalalle. Mark kannustaa Wilhelminaa pitämään kiinni hääsuunnitelmasta. Bettylla on ongelmia uuden patongintekijän kanssa. Ignacio näkee haamun menneisyydestä. Justin opettelee koripallon pelaamista.

2.4 Karhuja ja kapinallisia (Grin and Bear It)

 • Ensiesitys Suomessa: 05.05.2008
 • Ensiesitys USA:ssa: 18.10.2007

Betty joutuu silmätikuksi kirjoitelmakurssillaan ja vahingossa lukee erään toisen naisen kirjoitelman. Justin omaksuu outoja uusia tapoja eikä ole enää kiinnostunut koulunkäynnistä. Henry yrittää auttaa poikaa Bettyn pyynnöstä. Huonomuistinen Alexis palaa MODE:n ja yrittää selviytyä uudessa ruumiissaan. Daniel saa ikävän asiakkaan. Wilhelmina aikoo Markin kanssa löytää uuden lehden johdettavakseen. Amanda etsii johtolankoja isästään, mutta paljastaa erään henkilön salaisuuden.

2.5 Eri sarjassa (A League of Their Own)

 • Ensiesitys Suomessa: 12.05.2008
 • Ensiesitys USA:ssa: 25.10.2007

Betty ja Henry sopivat välttelevänsä toisiaan, kunnes Charlie-sotku selviää. Justin jatkaa murkkuilua uusien kavereidensa kanssa. Wilhelmina ilmoittaa salaisen tyytyväisenä, että 52% MODE:n mainostajista on vetäytynyt. Cristina haluaa piristää Bettyä laittamalla internetiin treffi-ilmoituksen. Hilda löytää uusia ystäviä hautausmaalta. Marc tapaa mukavan valokuvaaja Cliffin, mutta on kiinnostuneempi typerästä miesmallista Gusista. Claire ryyppää rankasti ja päättää tehdä jotain typerää. Alexis alkaa nähdä välähdyksiä menneestä.

2.6 Betty Broadwaylla (Something Wicked This Way Comes)

 • Ensiesitys Suomessa: 19.05.2008
 • Ensiesitys USA:ssa: 01.11.2007

Hilda aloittaa työt, mutta ei kauneussalongissa. Betty yrittää salailla suhdettaan Henryyn, mutta Christina arvaa totuuden. Justin on takaisin entisellään. Gio aikoo viimein avata oman sandwich-paikan. Bradford haluaa Alexisin pelastavan MODE:n, mutta Danielkin yrittää parhaansa. Wilhelminan täytyy lihoa hääpukuaan varten. Marc häpeää Cliffiä. Betty ja Henry haluavat mennä ensimmäisillä treffeillään Wicked-musikaaliin.

2.7 Häät kaikilla mausteilla (A Nice Day For A Posh Wedding)

 • Ensiesitys Suomessa: 26.05.2008
 • Ensiesitys USA:ssa: 08.11.2007

Wilhelminan ja Bradfordin häät lähestyvät uhkaavasti ja valmistelut ovat loppusuoralla. Hilda yrittää pitää Bettyn salaisuuden turvassa Ignaciolta huonolla menestyksellä. Riitely hermostuttaa Bettyn niin, että hän pakkaa laukkunsa ja häipyy kotoa. Daniel tuntee olonsa taas ikuiseksi kakkoseksi Alexisin rinnalla. Wilhelmina pettyy jäätyään morsiusneitonsa Victoria Beckhamin varjoon. Christinan aviomies Stuart saapuu MODE:n. Marc esittelee Cliffiä poikaystävänään, mutta on mustasukkainen. Amanda yrittää saada julkisuutta. Ignaciolla on kansalaisuusseremonia. Daniel arvaa totuuden Wilhelmiinan petturuudesta ja Betty joutuu paljastamaan tietonsa.

2.8 Sokkihoitoa (I See Me, I.C.U.)

 • Ensiesitys Suomessa: 02.06.2008
 • Ensiesitys USA:ssa: 15.11.2007

Bradford on sairaalassa sydänkohtauksen jälkeen. Betty tajuaa todella saaneensa potkut ja tyhjentää pöytänsä. Betty tapaa menneen minänsä siltä päivältä, kun hän aloitti työt MODE:ssa. Claire Meade pyytää Bettyä tarkistamaan Bradfordin testamentin. Wilhelminaa kiinnostaa sen sisältö myös. Hilda auttaa Clairea muuttumaan uuden minänsä näköiseksi. Daniel saa tietää Bettyn salailun syyn ja pyytää häntä palaamaan. Betty tajuaa muuttuneensa viimeisen vuoden aikana liikaa.

2.9 Huutia haamulle (Giving Up the Ghost)

 • Ensiesitys Suomessa: 09.06.2008
 • Ensiesitys USA:ssa: 22.11.2007

Betty tuntee syyllisyyttä ja näkee Bradfordin haamun. Claire pääsee myös miehensä hautajaisiin. Wilhelmina saa potkut, mutta haluaa kaikkien MODE:ssa muistavan hänet laittamalla ilkeän suunnitelman täytäntöön. Henry huomaa ensimmäisenä Medusa X -viruksen vaikutuksen. Suarezit valmistautuvat jouluun perinteisesti. Betty palaa töihin yhdeksi illaksi. Wilhelmina varastaa MODE:n työntekijät uuteen Slater -lehteensä. Loput joutuvat tekemään koko illan ja yön töitä saadakseen lehden painoon.

2.10 Banaanina Bettyyn (Bananas for Betty)

 • Ensiesitys Suomessa: 16.06.2008
 • Ensiesitys USA:ssa: 06.12.2007

Bradford jättää Alexisisille ja Danielille videon, jossa hän kertoo päätöksestään MODE:n johtajuudesta. Video kuitenkin katkeaa kriittisessä kohdassa ja sisarusten täytyy selvittää toive värikuulasodalla. Hilda saa kampaamonsa avaamiseen apua MODE:sta. Wilhelminan työntekijät ovat tyytymättömiä rahanpuutteen takia. Gio antaa romantiikkavinkkejä ja Hilda pyytää häntä treffeille. Henry tuntee olonsa mustasukkaiseksi.

2.11 Mullistava muotinäytös (Zero Worship)

 • Ensiesitys Suomessa: 23.06.2008
 • Ensiesitys USA:ssa: 03.01.2008

On muotiviikko, mikä tarkoittaa hullunmyllyä MODE:ssa. Daniel haluaisi keksiä upean teeman. Mark antaa Wilhelminalle hormonipiikkejä, jotta hedelmöitys onnistuisi. Betty esittelee työpaikkaansa Justinin koulukavereille, jotka ovat kiinnostuneita julkkisjuoruista ja laihduttamisesta. Christina kuhertelee Stuartin kanssa. Mark vie Amandan ennustajan luokse. Betty haluaa näytökseen normaalikokoisia malleja. Hän juuttuu hissiin Bow Wow'n kanssa. Wilhelmina tarvitsee sijaiskohdun.

2.12 Oikeuden tuoksu (Odor in the Court)

 • Ensiesitys Suomessa: 30.06.2008
 • Ensiesitys USA:ssa: 10.01.2008

Betty herää Gion voileipäbaarista käsiraudoissa. Poliisin mukaan hän on murtautunut sisään. Mitä ihmettä tapahtui? Kolme päivää aiemmin Clairen oikeudenkäynti on meneillään. Daniel ja Alexis joutuvat myös todistajiksi. Wilhelmina tekee ehdotuksen Christinalle. Amanda löytää äitinsä päiväkirjan. Betty pitää huolta Clairen hajuvedestä, jossa on myrkkyä. Hän alkaa käyttäytyä todella omituisesti. Henry lähtee Tucsoniin.

2.13 Tuhat sanaa perjantaiksi (A Thousand Words By Friday)

 • Ensiesitys Suomessa: 07.07.2008
 • Ensiesitys USA:ssa: 17.01.2008

Hilda harjoittelee Bettyn hiuksilla. Henryn manageroima bändi IRS soittaa ensimmäisen keikkansa. Wilhelmina pitää huolta ehkä raskaana olevasta Christinasta. Amanda yrittää saada yhteyden Gene Simmonsiin laulun avulla. Daniel tutustuu upeaan Renee'hen, joka onkin Wilhelminan sisko. Betty saa vihdoin kirjoitushomman MODE:ssa. Haastateltava on naisten iskemisestä kirjoittanut Phil Roth. Betty päättää Gion ja Henryn avulla testata miehen sikamaisia oppeja.

2.14 24 kynttilää (Twenty-four Candles)

 • Ensiesitys Suomessa: 14.07.2008
 • Ensiesitys USA:ssa: 24.04.2008

Bettyllä on syntymäpäivä ja hän ottaa vapaata töistä ollakseen Henryn kanssa koko viikonlopun. Valitettavasti myös raskaana oleva Charlie on kuvioissa. Suunnitelmia joudutaan muuttamaan ja bileet pidetäänkin New Yorkissa. Amanda on muuttunut täysin Kiss-henkiseksi. Ignacio haluaisi juhlia perheen kesken. Wilhelmina varoittaa Danielia Reneestä. Christina salakuuntelee. Gio haluaa Bettyn viettävän unelmiensa syntymäpäivän. Alexis yrittää rauhoitella äitiään Hot Flash -lehden kanssa.

2.15 Liekehtivä intohimo (Burning Questions)

 • Ensiesitys Suomessa: 21.07.2008
 • Ensiesitys USA:ssa: 01.05.2008

Bettyä ärsyttää, kun hän joutuu toimimaan viestinviejänä Danielin ja Reneen välillä. Hän on hukkua töihin ja valvoo myöhään. Hildaa kiinnostaa, miten Gion ja Bettyn suhde kehittyy. Justin hankkii Hildalle ensimmäisen asiakkaan. Wilhelmina neuvottelee psykologin kanssa Reneen tilanteesta. Charlie jää asumaan Henryn luokse lapsen syntymään asti. Daniel alkaa kuvitella Bettyn olevan ihastunut häneen. Christina selvittää Bettyn kanssa Stony Brook -mysteeriä.

2.16 Maha pömpöllä (Betty's Baby Bump)

 • Ensiesitys Suomessa: 28.07.2008
 • Ensiesitys USA:ssa: 08.05.2008

Charlie koettelee Bettyn hermoja, joten hän päättää kokeilla uutta taktiikkaa. Liikkamaikka aikoo hylätä Justinin, mutta Hildalla on sanansa sanottavana. Alexis ja Claire haluavat Danielin menevän ammattiauttajan puheille. Christina saa viimein tietää, kenen lasta hän kantaa. Betty järjestää Charlielle vauvajuhlat. Henry ehdottaa Bettylle kaukosuhdetta. Charlien synnytys alkaa. Wilhelmina kertoo vaatimuksensa Meadeille.

2.17 Nuorison näkökulma (The Kids Are Alright)

 • Ensiesitys Suomessa: 04.08.2008
 • Ensiesitys USA:ssa: 15.05.2008

Betty on maannut jo kaksi viikkoa sängyn pohjalla murehtien eroaan Henrystä. Ignacio on kipeä. Hilda osallistuu koulun toimintaan ihastuksensa takia. Meadet keskustelevat asianajajien kanssa selvittääkseen, onko Wilhelminan lapsella oikeuksia omaisuuteen. Wilhelmina palaa MODE:n töihin ja Daniel on kauhuissaan. Betty saa Clairelta kirjoitustehtävän ja etsii inspiraatiota koulutanssiaisista. Amanda pääsee tosi-tv-sarjaan isänsä kanssa ja Marc haluaa mukaan myös. Gio tekee viimein siirtonsa Bettyä kohti. Alexis tekee päätöksiä ilman muiden suostumusta.

2.18 Hyppää! (Jump)

 • Ensiesitys Suomessa: 11.08.2008
 • Ensiesitys USA:ssa: 22.05.2008

MODE ja ELLE taistelevat softball-hyväntekeväisyysottelussa. Betty ja Gio yrittävät päättää, mikä heidän suhteensa tila on. Bettyn artikkeli on liian turvallinen ja nyt on aika ottaa riskejä. Hilda etenee rauhallisesti Tonyn kanssa. Gio aikoo lähteä Roomaan ja pyytää Bettyä mukaansa. Toimistolle ilmestyy ranskalainen Daniel, joka uskoo olevansa Danielin poika. Henry kosii Bettyä ja pyytää häntä muuttamaan Tucsoniin. Ignacion on vaikea päästää irti tyttärestään. Wilhelmina tekee Danielia koskevan ehdotuksen Alexisille.Seuraava jakso

Suomessa Päättynyt

USA:ssa Päättynyt

Ruma Betty - Kausi 1
CDON.com
CDON.com
14.95 €
Ruma Betty - Kausi 2
CDON.com
CDON.com
9.95 €
Ruma Betty - Kaudet 1-4
CDON.com
CDON.com
54.95 €