Sarjaseuraaja

Suosituimmat amerikkalaiset tv-sarjat

Sarjaseuraaja > Tv-sarjat > Komedia > Ruma Betty > Henkilöt

Ruma Betty - Henkilöt

Amanda Tanen

Amanda toimii MODE:ssa vastaanottovirkailijana. Hän on kaunis ja kiinnostuu heti uudesta pomostaan Danielista. Hän on kuitenkin hyvä ystävä Marcin kanssa. Hän inhoaa Bettyä ja tekee kaikkensa savustaakseen tytön ulos MODE:sta. Kun Amanda hermostuu, hän alkaa ahmia.

Betty Suarez

Betty Suarez on hyväsydäminen nuori nainen, joka on valmistunut Queensin Collegesta ja haluaa työskennellä media-alalla. Hän saa sattumalta työpaikan Daniel Meaden assistenttina MODE-lehdessä. Hän huomaa pian, ettei oikein sovi joukkoon. Betty joutuu usein pilojen kohteeksi ulkonäkönsä takia. Hän on pullea, pukeutuu huonosti ja joutuu pitämään hammasrautoja. Kukaan ei kuitenkaan pysty tappaamaan Bettyn innostunutta asennetta. Hän seurustelee Walterin kanssa.

Bradford Meade

Bradford Meade on Danielin ja edesmenneen Alexin isä. Hän on naimisissa Clairen kanssa. Bradford omistaa Meade Publicationsin, jolla on monta menetyvää lehteä, mukaan lukien MODE. Bradford hankkii Bettyn töihin poikansa assistentiksi. Hän haluaa MODE:n muutoksia, mihin Wilhelmina ei ole tyytyväinen. Bradfordilla on myös salaisuus, jota hän ei halua Danielin tietävän.

Christina McKinney

Christina McKinney työskentelee ompelijana MODE:ssa ja on Bettyn ensimmäinen ystävä. Hänkään ei tunne kuuluvansa joukkoon, kun ei ole vaatekokoa 32. Christina muutti Yhdysvaltoihin Skotlannista 10-lapsisesta perheestä. Christina haluaisi olla muotisuunnittelija.

Daniel Meade

Daniel Meade on Bradford ja Claire Meaden poika. Hän sai paikan MODE-lehden johdossa Fey Sommersin mysteerisen kuoleman jälkeen. Hänestä ei aluksi pidetä ollenkaan ja varsinkin Wilhelmina on hänen vihamiehensä. Daniel on aikamoinen naistenmies ja onkin melkein joka ilta eri naisen kanssa. Tämä aiheuttaa totta kai ongelmia, jos joku ihastuu häneen tosissaan. Bettyn kanssa hän tulee alun jälkeen hyvin toimeen ja he ovat tiimi. Daniel on lapsuudesta asti kärsinyt huonosta itsetunnosta, kun hänen isänsä suosi veli Alexia.

Hilda Suarez

Hilda Suarez on Bettyn isosisko. Hänellä on poika Justin, jonka isä on peliveloissa kierivä Santos. Mies ei juuri näe poikaansa. Hilda työskentelee Herbaluxin tuote-esittelijänä. Hän ei pidä Bettyn työstä MODE:ssa. Hilda on suorasanainen nainen, joka pistää vastaan kaikille perhettään vahingoittaville.

Ignacio Suarez

Ignacio Suarez on Bettyn ja Hildan isä sekä Justinin isoisä. Hän työskenteli Meksikossa kokkina ja on toiminut myös amatöörinyrkkeilijänä. Hän rakastui tyttöjen äitiin, kun tämä oli vielä naimisissa rikkaan pankkiirin kanssa. Myöhemmin selviää, että Ignaciolla on salaisuus. Ignaciolla on sydänvika, joten hän ei saisi nauttia kofeiinia. Hän kuitenkin luistaa tästä usein Bettyn näkemättä.

Justin Suarez

Justin Suarez on Hildan ja Santosin poika. Hän on erittäin innoissaan Bettyn uudesta työstä, koska pitää itsekin muodista. Hän seuraa säännöllisestä Muoti-tv:tä ja pukeutuu merkkivaatteisiin jos mahdollista. Hän pärjää koulussa kiitettävästi. Joskus hän näyttää suosivan Bettyä jopa äitinsä yli. Justin erottuu muista samanikäisistä, mihin Marc antaa hyvän neuvon.

Marc St. James

Marc St. James on Wilhelminan assistentti. Hän auttaa Wilhelminaa kaikin tavoin, ilkeistä suunnitelmista Danielia vastaan Botox-ruiskeiden laittoon.

Wilhelmina Slater

Wilhelmina Slater on entinen malli ja nykyinen MODE:n luova johtaja, joka kantaa kaunaa Bradfordille. Hän oli itse halunnut MODE:n johtoon, mutta joutuukin kestämään epäpätevää Danielia. Yhdessä mysteerisen ystävänsä kanssa hän yrittää tuhota Bradfordin suunnitelmat. Wilhelminalla on pakkomielle nuoren näköisenä pysymisestä, mikä vaatii tiukkaa ruokavaliota ja Botox-ruiskeita. Hänen isänsä Senaattori ei koskaan ole ollut tyytyväinen Wilhelminaan. Hänellä on myös tytär Nico.Seuraava jakso

Suomessa Päättynyt

USA:ssa Päättynyt

Ruma Betty - Kausi 1
CDON.com
CDON.com
14.95 €
Ruma Betty - Kausi 2
CDON.com
CDON.com
9.95 €
Ruma Betty - Kaudet 1-4
CDON.com
CDON.com
54.95 €