Näyttelijät

Anna Chlumsky "Amy Brookheimer"
Gary Cole "Kent Davison"
Julia Louis-Dreyfus "Selina Meyer"
Kevin Dunn "Ben Cafferty"
Matt Walsh "Mike McLintock"
Reid Scott "Dan Egan"
Sufe Bradshaw "Sue Wilson"
Timothy Simons "Jonah Ryan"
Tony Hale "Gary Walsh"

Anna Chlumsky "Amy Brookheimer" IMDb

Anna Chlumsky syntyi 3. joulukuuta 1980 Chicagossa, Illinoisissa. Hän on naimisissa Shaun Son kanssa ja heillä on tytär Penelope (s. 2013). Anna on näytellyt mm. elokuvissa Tyttöni mun, The End of the Tour, Bert and Arnie's Guide to Friendship, The Pill ja My Sweet Misery sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Hannibal, Kovat kaulassa, Kasarmin naiset, 30 Rock ja Kova laki.

Gary Cole "Kent Davison" IMDb

Gary Michael Cole syntyi 20. syyskuuta 1956 Park Ridgessa, Illinoisissa. Hän on naimisissa Teddi Siddallin kanssa ja heillä on tytär Mary. Gary on näytellyt mm. elokuvissa Konttorirotat, Tulilinjalla, Pineapple Express, Talladega Nights, The Bronze ja Jonesin perhe sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Good Wife, Pukumiehet, Ratkaisija, Num3rot, Audrey ja 30 Rock.

Julia Louis-Dreyfus "Selina Meyer" IMDb

Julia Elizabeth Scarlett Louis-Dreyfus syntyi 13. tammikuuta 1961 New Yorkissa. Hän on naimisissa Brad Hallin kanssa ja heillä on kaksi lasta, Henry (s. 1992) ja Charles (s. 1997). Julia näytteli vakituisesti tv-sarjoissa Seinfeld ja Edessä uusi elämä. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Geppetto, Harry pala palalta (Deconstructing Harry), Yllätysisät (Father's Day) ja Vanhemmat vaihtoon (North) sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Saturday Night Live, Sukuvika (Arrested Development), 30 Rock, Web Therapy ja Simpsonit.

Kevin Dunn "Ben Cafferty" IMDb

Kevin Dunn syntyi 24. elokuuta 1956 Chicagossa, Illinoisissa. Hän on naimisissa Katina Alexanderin kanssa ja heillä on yksi lapsi. Kevin näytteli vakituisesti tv-sarjoissa Luck ja Samantha Who? Hän on näytellyt mm. elokuvissa Warrior, Transformers, Vicky Cristina Barcelona, Slow Learners, Kaikki kuninkaan miehet ja Pienissä häissä sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa True Detective, Boston Legal ja Pako.

Matt Walsh "Mike McLintock" IMDb

Matt Walsh syntyi 13. lokakuuta 1964 Chicagossa, Illinoisissa. Hän on naimisissa Morganin kanssa ja heillä on kolme lasta. Matt on näytellyt mm. elokuvissa Ted, Kauhea kankkunen, Laskettu aika, Old School, Bad Night ja Myrskyn silmässä sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Drunk History, Brooklyn 99, Ensisilmäyksellä, Hung ja Addicts Anonymous.

Reid Scott "Dan Egan" IMDb

Reid Scott syntyi 19. marraskuuta 1977 Albanyssa, New Yorkissa. Hän on naimisissa Elspeth Kellerin kanssa ja on ollut aiemmin naimisissa Lisa Petrazzolon kanssa. Reid näytteli vakituisesti tv-sarjoissa My Boys ja Kaikki on suhteellista (It's All Relative). Hän on näytellyt mm. elokuvissa Slow Learners, I'll See You in My Dreams ja Missing William sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Zoo, Kolme miestä ja tyttö, Salattu teinielämä, American Dreams, Kerran lapsi, aina lapsi ja Viimeistä päivää.

Sufe Bradshaw "Sue Wilson" IMDb

Sufe Bradshaw syntyi 16. huhtikuuta 1986 Chicagossa, Illinoisissa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Crossroads, Star Trek, Dance Movie ja Imperial Dreams sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Pako, Mind of Mencia, Southland, Rizzoli & Isles, Todistettavasti syyllinen ja FlashForward.

Timothy Simons "Jonah Ryan" IMDb

Timothy Simons syntyi 12. kesäkuuta 1978 Readfieldissa, Mainessa. Hän on naimisissa Annien kanssa ja heillä on kaksoset. Timothy on näytellyt mm. elokuvissa Goosebumps, Flock of Dudes, The Interview, Inherent Vice ja Beneath the Harvest Sky sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Best Friends Forever ja The Craft Store.

Tony Hale "Gary Walsh" IMDb

Anthony R. Hale syntyi 30. syyskuuta 1970 West Pointissa, New Yorkissa. Hän on naimisissa Martel Thompsonin kanssa ja heillä on tytär Loy (s. 2006). Hän näytteli vakituisesti tv-sarjassa Sukuvika. Tony on näytellyt mm. elokuvissa American Ultra, Night Owls, The Heat ja Aidosti outoa sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Drunk History, Vihjeet hukassa, Kallista kipua, Tulilinjalla, Näkijä ja Num3rot.

Seuraava jakso

Suomessa Yle TV2 ma 15.10.2018 klo 22.55
5.10 Inauguration

USA:ssa Tauolla

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit
2. kausi - suomenkieliset tekstit
3. kausi - suomenkieliset tekstit
4. kausi - suomenkieliset tekstit
5. kausi - suomenkieliset tekstit
6. kausi - suomenkieliset tekstit

Viralliset sivut

USA
Suomi

CDON.com9.95 €

Rouva varapresidentti

Kausi 1

CDON.com9.95 €

Rouva varapresidentti

Kausi 2

CDON.com9.95 €

Rouva varapresidentti

Kausi 3

CDON.com9.95 €

Rouva varapresidentti

Kausi 4

CDON.com9.95 €

Rouva varapresidentti

Kausi 5

CDON.com34.95 €

Rouva varapresidentti

Kausi 6