6. kauden jaksot

6.1 (Omaha)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 16.04.2017

On kulunut vuosi uuden presidentin virkaanastujaisista. Selina kirjoittaa muistelmia ja elää Catherinen rahoilla. Marjorie johtaa Meyer-säätiötä, joka keskittyy aikuisten lukutaidottomuuteen ja AIDSin parantamiseen. Dan on saamassa vakipaikan CBS-kanavalta, mutta juontajapari voi tuottaa ongelmia. Jonah taistelee syöpää ja terveellisiä koululounaista vastaan apunaan Kent. Amy johtaa sulhasensa kampanjaa. Mike on koti-isä.

6.2 (Library)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 23.04.2017

Selina osallistuu presidentti Hughesin mukaan nimetyn kirjaston avajaisiin. Selina saa idean omasta kirjastosta, jolle sopiva paikka voisi löytyä Smithistä. Jonah etsii vaimoa, sillä poikamiehet eivät pärjää yhtä hyvin politiikassa. Ehdokkaita on vähän ja he poistuvat treffeiltä nopeasti. Dan joutuu tekemää typeriä uutisjuttuja Janen takia. Amy julkaisee hyökkäävän mainoksen. Kuvernööriehdokas Buddy Calhoun ajaa kännissä ja erittäin epäedullinen video poliisikamerasta leviää. Selinalle paljastuu, että Andrew on taas pettänyt. Mike saa työnsä takaisin. Catherine ja Marjorie haluavat vauvan.

6.3 (Georgia)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 30.04.2017

Selina auttaa valvomaan ensimmäisiä vapaita vaaleja Georgiassa. Paikalla on myös Jonah joukkoineen, joten vanha jengi tapaa jälleen. Selinan toimia valvoo vanha tuttu Suomesta, Minna Häkkinen. Mike ja Gary tekevät ison mokan ja piilottelevat todisteita. Selinalle tarjotaan lahjusta. Kongressiedustajat jättävät Jonahin ulkopuolelle, joten hän päätyy viettämään tapahtumarikasta iltaa yöelämässä Richardin kanssa. Catherine ja Marjorie pyytävät Dania spermanluovuttajaksi.

6.4 (Justice)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 07.05.2017

Selina tiimeineen osallistuu korkeimman oikeuden tuomarin hautajaisiin. Mike aloittaa sattumalta huhun, että Selina voisi olla ehdolla tämän korvaajaksi.,Amy etsii paikkaa Selinan kirjastolle. Selina tapaa Sherman Tanzin, joka toivoo palvelusta. Selina alkaa voida huonosti ja lääkäri epäilee sydänkohtausta, mikä taas saa aikaan Garyn sydänkohtauksen. Dan saa uutisia lisääntymiskyvystään ja yrittää pitää hyvät välit Janeen. Jonah on jatkuvasti myöhässä kesäajan takia.

6.5 (Chicklet)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 14.05.2017

Selina päättää presidentillisen kirjastonsa sijainnin. Dan joutuu juorupalstalle Janen takia. Mike pääsee viimein eteenpäin Selinan kirjassa ja muistelot saavat Selinan hyvälle tuulelle. Ristiriitaiset tarinat Selinan isästä saavat Miken ehdottamaan vierailua George-sedän luo. Jonah yrittää saada ison lahjoituksen ja päätyy sänkyyn Tanzin tyttären kanssa. Gary selvittelee kriisiä Madame Tussaudsin vahakabinetissa. Catherine ja Marjorie pyytävät luovuttajaksi Richardia.

6.6 (Qatar)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 21.05.2017

Selina vierailee Qatarissa ja päätyy sattumalta kuvaan sudanilaisen sotaherran kanssa. Vastapainoksi Selina lähtee vierailemaan kotiarestissa olevan naisten oikeuksien puolustajan luona. Furlong tarvitsee Jonahin joukkojen tukea Daytonin lentokenttää koskevassa päätöksessä, mutta vastineeksi Jonah haluaa illalliskutsun. Dan haluaa tuottajansa tekevän jotain Janen käytökselle. Henkilöstöhallinto ottaa syytökset vakavasti. Catherine ja Marjorie odottavat vauvaa.

6.7 (Blurb)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 28.05.2017

Selina tiimeineen valmistautuu muotokuvan julkistamiseen. Jonah yrittää keplotella itsensä vieraslistalle. Danilla ja uudella työparilla Briellä ei ole katsojien mielestä tarpeeksi kemiaa. Selina pohtii laittavansa kirjaan paljastuksia seksielämästään, kun kustannustoimittaja pyytää enemmän presidenttiajan tarinoita. Tapaaminen Tom Jamesin sujuu rauhallisesti, mutta pian mies on Danin ohjelmassa. Jeffersonit aiheuttavat hallinnon kaatumisen.

6.8 (Judge)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 11.06.2017

Gary juhlii 40-vuotissynttäreitään Alabamassa. Selina on lupautunut mukaan, mutta yrittää samalla löytää uutta lahjoittajaa kirjastolleen. Hänen täytyy kuitenkin esittää olevansa etelän tyttöjä. Gary raivostuu isälleen ja loukkaantuu Selinan toiminnasta. Amy ja Mike yrittävät löytää kadonnutta päiväkirjaa, joka sisältää kaikki Selinan salaisuudet. Jonah vaatii saada tavata presidentin ja saa kutsun Danin ohjelmaan. Ben saa potkut. Catherine sortuu lihaan.

6.9 (A Woman First)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 18.06.2017

Selina ja Jaffar ovat viettäneet ihanaa lomaa. Selinan kirja ilmestyy. Leon West on saanut käsiinsä Miken päiväkirjan, joten Washington Post julkaisee Selinasta kiusallisia paljastuksia. Jonahin poliittinen ura tuhoutuu. Jane saa kostonsa, kun Dan joutuu lähtemään CBS:n aamuohjelmasta. Catherine joutuu vuodelepoon. Kent saa potkut. Totuus Tiibetistä paljastuu. Shawnee jättää Jonahin.

6.10 (Groundbreaking)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 25.06.2017

Selina haluaa aloittaa kirjastonsa rakentamisen Yaleen, mutta alueella on saattanut olla orjien asuinparakki. Leon West yrittää pelastaa uransa. Ben, Kent ja Dan perustavat BKD Consulting -yrityksen. Amy haluaa selvyyttä rooliinsa. Catherine synnyttää. Selina ja Jonah päättävät uuden suunnan uralleen. Takaumissa kerrotaan väläyksiä Selinan uran varrelta. Kausi päättyy.

Seuraava jakso

Suomessa Tauolla

USA:ssa Tauolla

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit
2. kausi - suomenkieliset tekstit
3. kausi - suomenkieliset tekstit
4. kausi - suomenkieliset tekstit
5. kausi - suomenkieliset tekstit
6. kausi - suomenkieliset tekstit

Viralliset sivut

USA
Suomi

CDON.com9.95 €

Rouva varapresidentti

Kausi 1

CDON.com9.95 €

Rouva varapresidentti

Kausi 2

CDON.com9.95 €

Rouva varapresidentti

Kausi 3

CDON.com9.95 €

Rouva varapresidentti

Kausi 4

CDON.com9.95 €

Rouva varapresidentti

Kausi 5

CDON.com34.95 €

Rouva varapresidentti

Kausi 6