Henkilöt

Amy Brookheimer
Ben Cafferty
Dan Egan
Gary Walsh
Jonah Ryan
Kent Davison
Mike McLintock
Selina Meyer
Sue Wilson

Amy Brookheimer

Amy Brookheimer on varapresidentin kansliapäällikkö. Hän ratkaisee ongelmia ja saa asioita eteenpäin. Pitämällä huolta varapresidentin julkisuuskuivasta Amy saattaa vaaraan oman uskottavuutensa ja maineensa. Amy on uraorientoitunut eikä halua perustaa perhettä. Hänellä on ollut suhde Jonahin ja Danin kanssa. Presidenttikisassa Amysta tulee Selinan kampanjapäällikkö.

Ben Cafferty

Tulee sarjaan 2. kaudella. Ben Cafferty on Valkoisen talon kansliapäällikkö. Hän on masentunut, pessimistinen ja onneton, mutta yllättävän tarkkanäköinen ja kunnioitettu työntekijä. Häntä jopa pelätään Washingtonissa. Ben ei tunnu välittävät alaisistaan tai työstään. Hän rakastaa termospulloaan yli kaiken. Selinan mielestä mies on burn-outin partaalla oleva luuseri, mutta Ben silti auttaa häntä vaalikampanjassa.

Dan Egan

Dan Egan on Selinan apulaisviestintäpäällikkö, joka aloittaa työt sarjan alussa. Hän on erittäin kunnianhimoinen ja ylpeä kontakteistaan ja verkostoitumiskyvyistään. Danilla on tapana seurustella poliittikkojen tytärten kanssa päästäkseen urallaan eteenpäin. Hän on seurustellut myös Amyn kanssa ja nyt he ottavat usein yhteen. Kun Selinalla menee huonosti, Dan on avoin vaihtamaan työpaikkaa. Hän on hetken kampanjapäällikkönä, mutta saa hermoromahduksen.

Gary Walsh

Gary Walsh on varapresidentin henkilökohtainen avustaja. Hän on ollut Selinan uskottu ja avustaja jo pitkään, joten hän on äärimmäisen lojaali ja valmis tekemään mitä tahansa naisen puolesta. Gary tunnetaan laukkumiehenä, jonka olkalaukusta löytyy melkeinpä mitä vain Selina voi tarvita. Garylla on tyttöystävä Dana.

Jonah Ryan

Jonah Ryan on varapresidentin kontakti Valkoisessa talossa. Hän on ylpeä työstään itse presidentin, ei varapresidentin alaisuudessa. 3. kaudella hän saa potkut kirjoitettuaan blogia. Hän päättää perustaa oman uutissivuston Ryantologyn, mikä ottaa nopeasti tulta alleen. Jonah ottaa usein yhteen Selinan alaisten kanssa, erityisesti Amyn. Hänestä ei myöskään pidetä presidentin henkilökunnan sisällä. Jonah tukeutuu urallaan välillä vaikutusvaltaiseen enoonsa. Pitkänhuiskealle Jonahille on useita pilkkanimiä, kuten Jonad ja Jimpanzee.

Kent Davison

Tulee sarjaan 2. kaudella. Kent Davison on presidentin alaisuudessa työskentelevä strategi. Häntä pidetään kylmänä ja robottimaisena. Kent yrittää iskeä kiilaa Selinan ja presidentin välille. Hänellä on säpinää Suen kanssa.

Mike McLintock

Mike McLintock on varapresidentin viestintäpäällikkö. Hän on työskennellyt Selinalle jo pitkään. Hänen omistautumisensa työlleen on usein kyseenalaistettuna. Mikella on rahaongelmia ja hän yrittää epätoivoisesti myydä venettään. Mike menee 3. kaudella naimisiin reportteri Wendy Keeganin kanssa.

Selina Meyer

Selina Meyerista tulee sarjan alussa epäonnistuneen kampanjan jälkeen Yhdysvaltojen varapresidentti. Hän oli aiemmin Marylandin senaattori. Selina on ollut naimisissa Andrew'n kanssa ja heillä on tytär Catherine. Selinan lähimmät alaiset ovat Amy, Gary, Dan ja Mike. Työssään Selinalla ei ole juuri valtaa, mutta yrittää esittää toisin. Hän suuttuu helposti ja käyttää aikaa epäolennaisiin asioihin, kuten tuolillaan pyörimiseen. Selinan assistentit joutuvat usein paikkaamaan naisen sanomisista johtuvia kohuja. 3. kauden lopulla Selinasta tulee presidentti ainakin hetkeksi.

Sue Wilson

Sue Wilson on varapresidentin sihteeri. Hän on suorasanainen ja pitää itseään maailman kolmanneksi tärkeimpänä ihmisenä. Hän järjestää kaikki tapaamiset Selinan kanssa. Sue hymyilee harvoin ja hätistelee häiriötekijät nopeasti pois.

Seuraava jakso

Suomessa Yle TV2 ma 01.10.2018 klo 22.55
5.8 Camp David

Suomessa Yle TV2 ma 08.10.2018 klo 22.55
5.9 Suudelmia, suudelmia

USA:ssa Tauolla

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit
2. kausi - suomenkieliset tekstit
3. kausi - suomenkieliset tekstit
4. kausi - suomenkieliset tekstit
5. kausi - suomenkieliset tekstit
6. kausi - suomenkieliset tekstit

Viralliset sivut

USA
Suomi

CDON.com9.95 €

Rouva varapresidentti

Kausi 1

CDON.com9.95 €

Rouva varapresidentti

Kausi 2

CDON.com9.95 €

Rouva varapresidentti

Kausi 3

CDON.com9.95 €

Rouva varapresidentti

Kausi 4

CDON.com9.95 €

Rouva varapresidentti

Kausi 5

CDON.com34.95 €

Rouva varapresidentti

Kausi 6