Näyttelijät

Bebe Neuwirth "Nadine Tolliver"
Erich Bergen "Blake Moran"
Evan Roe "Jason McCord"
Geoffrey Arend "Matt Mahoney"
Kathrine Herzer "Alison McCord"
Keith Carradine "Conrad Dalton"
Patina Miller "Daisy Grant"
Sebastian Arcelus "Jay Whitman"
Téa Leoni "Elizabeth McCord"
Tim Daly "Henry McCord"
Wallis Currie-Wood "Stevie McCord"
Zeljko Ivanek "Russell Jackson"

Bebe Neuwirth "Nadine Tolliver" IMDb

Beatrice J. Neuwirth syntyi 31. joulukuuta 1958 Princetonissa, New Jerseyssä. Hän on naimisissa Chris Calkinsin kanssa. Bebe on ollut naimisissa Paul Dormanin kanssa. Hän on voittanut musikaaliurallaan kaksi Tony-palkintoa. Bebe näytteli vakituisesti tv-sarjoissa Terveydeksi (Cheers) ja Deadline. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Kuinka hukata kundi 10 päivässä, Minä ja aikuiset naiset, Green Card, Le Divorce - Avioero ranskalaisittain, Jumanji ja Fame sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Frasier, Blue Bloods, Good Wife ja Bored to Death.

Erich Bergen "Blake Moran" IMDb

Erich Bergen syntyi 31. joulukuuta 1985 New Yorkissa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Jersey Boys, How Sweet It Is ja Joey Dakota sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Gossip Girl, Täydelliset naiset, Kohde ja Franklin & Bash.

Evan Roe "Jason McCord" IMDb

Evan Roe syntyi 9. helmikuuta 2000 Seattlessa. Hän on vieraillut mm. tv-sarjoissa Saint George, Sam & Cat ja Jessie.

Geoffrey Arend "Matt Mahoney" IMDb

Geoffrey R. Arend syntyi 28. helmikuuta 1978 Manhattanilla, New Yorkissa. Hän on naimisissa näyttelijä Christina Hendricksin kanssa. Geoffrey näytteli vakituisesti tv-sarjassa Totuuden anatomia. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Worst Friends, Beach Pillows, Save the Date, (500) Days of Summer, Garden State, Vannomatta Paris (Pledge This!) ja Älyvapaa veto sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Ratkaisija, Näkijä, Rakkauden anatomia, Greyn anatomia ja Luota minuun.

Kathrine Herzer "Alison McCord" IMDb

Kathrine Herzer syntyi 17. tammikuuta 1997. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Barely Lethal, Men, Women & Children, Mr. & Mrs. Smith ja A Lot Like Love sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa American Horror Story, Three Rivers, Ilman johtolankaa, NCIS Rikostutkijat ja Mentalist.

Keith Carradine "Conrad Dalton" IMDb

Keith Ian Carradine syntyi 8. elokuuta 1949 San Mateossa, Kaliforniassa. Hän on naimisissa Hayley DuMondin kanssa. Keith oli aiemmin naimisissa Sandra Willin kanssa ja heillä on kaksi lasta. Hän näytteli vakituisesti tv-sarjoissa Kuusi miestä ja kaaos, Fargo ja Fast Track. Keith on näytellyt mm. elokuvissa Bobby Z, Sydänmailla, Verisiteet, Pienet piirit, Bereave ja Terroir. Hän on vieraillut mm. tv-sarjoissa Dexter, Damages, Criminal Minds, Dollhouse, Rillit huurussa, NCIS Rikostutkijat, Isän tyttö, Missing ja Pahan jäljillä.

Patina Miller "Daisy Grant" IMDb

Patina Miller syntyi 6. marraskuuta 1984 Pagelandissa, Etelä-Carolinassa. Hän on näytellyt mm. elokuvassa Nälkäpeli - Matkijanärhi, osa 1 ja 2 sekä tv-sarjassa All My Children.

Sebastian Arcelus "Jay Whitman" IMDb

Sebastian Carlos Arcelus syntyi 5. marraskuuta 1976 New Yorkissa. Hän on naimisissa Stephanie J. Blockin kanssa ja heillä on yksi lapsi. Sebastian on näytellyt mm. elokuvissa Ted 2, The Best of Me, The Last Day of August, iChannel ja Temptation sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa House of Cards, The Leftovers ja Kohde. Hän on tehnyt myös ääninäyttelijän töitä mm. Shaman Kingussa.

Téa Leoni "Elizabeth McCord" IMDb

Elizabeth Téa Pantaleoni syntyi 25. helmikuuta New Yorkissa. Hän seurustelee vastanäyttelijänsä Tim Dalyn kanssa. Téa on ollut naimisissa David Duchovnyn kanssa ja heillä on lapset Madelaine (s. 1999) ja Kyd (s. 2002). Hän oli naimisissa myös Neil Joseph Tardio Jr.:n kanssa. Téa on näytellyt mm. elokuvissa Tower Heist, Ghost Town, Taalat taskuun, Dick & Jane, Spanglish - käännöskukkasia, Jurassic Park III ja Deep Impact sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Sokkolentoa ja Santa Barbara.

Tim Daly "Henry McCord" IMDb

James Timothy Daly syntyi 1. maaliskuuta 1956 New Yorkissa. Hän on naimisissa Amy Van Nostrandin kanssa ja heillä on lapset Sam (s. 1984) ja Emelyn (s. 1989). Tim on näytellyt vakituisesti tv-sarjoissa Rakkauden anatomia, Wings, Yhdeksän yhteyttä (The Nine), Eyes ja Takaa ajettu (The Fugitive). Hän on näytellyt mm. elokuvissa Kahdeksan (Basic), Seven Girlfriends ja Hellyyteni kohde (The Object of My Affection) sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Sopranos, Kova laki: Erikoisyksikkö, Rouva presidentti (Commander in Chief) ja Amyn lailla (Judging Amy).

Wallis Currie-Wood "Stevie McCord" IMDb

Wallis Currie-Wood syntyi 12. elokuuta 1991 Teksasissa. Wallis opiskeli arvostetussa Juilliard Schoolissa. Hän on näytellyt mm. elokuvassa Harjoittelija.

Zeljko Ivanek "Russell Jackson" IMDb

Zeljko Ivanek syntyi 15. elokuuta 1957 Ljubljanassa, Sloveniassa. Hän opiskeli näyttelemistä Lontoon Academy of Music and Dramatic Art -koulussa. Zeljko on voittanut paljon palkintoja urallaan teatterissa ja televisiossa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Kukkoilijat (In Bruges), Die Hard 4.0, Vedätys (The Hoax), Mantsurian kandidaatti ja Dogville sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Damages, House, Num3rot, Shark, Lost, Todistettavasti syyllinen (Cold Case) ja 24.

Seuraava jakso

Suomessa Tauolla

USA:ssa Tauolla

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit
2. kausi - ei suomenkielisiä tekstejä
3. kausi - ei suomenkielisiä tekstejä

Viralliset sivut

USA
Suomi

CDON.com9.95 €

Rouva Ministeri

Kausi 1

CDON.com24.95 €

Rouva Ministeri

Kausi 2

CDON.com34.95 €

Rouva Ministeri

Kausi 3