Henkilöt

Alison McCord
Blake Moran
Conrad Dalton
Daisy Grant
Elizabeth McCord
Henry McCord
Jason McCord
Jay Whitman
Matt Mahoney
Nadine Tolliver
Russell Jackson
Stevie McCord

Alison McCord

Alison McCord on Elizabethin ja Henryn tytär ja lapsista keskimmäinen. Hänen oli vaikea sopeutua, kun perhe muutti Washingtoniin, kun hän joutui poikaystävänsä jättämäksi. Alison tapaili James Montgomerya. Alison pyytää usein neuvoa isosiskoltaan Stevielta.

Blake Moran

Blake Moran on Elizabethin henkilökohtainen avustaja. Hän on ainut tiimistä, jonka Elizabeth palkkasi henkilökohtaisesti.

Conrad Dalton

Conrad Dalton on Yhdysvaltojen presidentti. Hänellä on vaimo Lydia ja poika Harrison. Hän työskenteli aiemmin CIA:n johtajana. Hän rekrytoi ja koulutti Elizabethin ja pyytää häntä nyt ulkoministeriksi. Hän toimi myös Andrew Munseyn mentorina. Conrad palveli Vietnamin sodassa. Hänet tunnetaan erikoisesta rusettikokoelmastaan.

Daisy Grant

Daisy Grant työskentelee Elizabethin lehdistösihteerinä. Hän työskenteli aiemmin ulkoministeri Vincent Marshin alaisuudessa. Daisy jakaa toimistonsa Matt Mahoneyn kanssa ja heillä on vaikeasti määriteltävä suhde. Daisy on ollut kihloissa lobbaaja Winthrop Baringtonin kanssa.

Elizabeth McCord

Elizabeth "Bess" Adams McCord on entinen CIA-analyytikko, joka työskentelee sarjan alussa valtio-opin opettajana Virginian yliopistossa. Yhdysvaltojen ulkoministeri menehtyy lento-onnettomuudesta, joten Elizabeth saa presidentiltä kutsun ryhtyä hänen seuraajakseen. Hän on naimisissa Henryn kanssa ja heillä on lapset Alison, Stevia ja Jason. Elizabethilla on veli Will. Hän puhuu sujuvasti englantia, ranskaa, saksaa, arabiaa ja farsia.

Henry McCord

Henry McCord on Elizabethin aviomies, ja Stevien, Alisonin ja Jasonin isä. Pari tapasi Virginian yliopistossa ja on ollut naimisissa 25 vuotta. Henryllä on iso suku Pittsburghin alueella, mm. sisar Maureen. Henry toimii teologian opettajana Georgetownissa ja NSA:n agenttina.

Jason McCord

Jason McCord on Elizabethin ja Henryn poika ja lapsista nuorin. Hän pitää itseään anarkistina. Jasonin lempiharrastuksiin kuuluu pelaaminen. Hän sai potkut yksityiskoulusta löytyään koulutoveriaan.

Jay Whitman

Jay Whitman on Elizabethin neuvonantaja ja oli aiemmin Vincent Marshin alainen. Hänellä on vaimo Abby ja tytär Chloe. Jay työskenteli kuvernööri Lockwoodille tämän ensimmäisen kampanjan aikana. Jay oli lähellä saada potkut, kun hänen kirjoittamansa ilkeä sähköposti Ranskan ulkoministeristä paljastui.

Matt Mahoney

Matthew "Matt" Mahoney työskentelee ulkoministeriössä puheenkirjoittajana. Hän toimi aiemmin Vincent Marshin alaisuudessa ja siirtyy sarjan alussa Elizabethin tiimiin. Russell Jackson pyytää Mattia vakoilemaan ja lupaa vastalahjaksi hyvää työpaikkaa. Hänellä on suhde Daisyn kanssa.

Nadine Tolliver

Nadine Tolliver on ulkoministeriön kansliapäällikkö. Hän oli työskennellyt Vincent Marshin kanssa jo tämän senaattorinajoista alkaen.

Russell Jackson

Russell Jackson on presidentti Daltonin kansliapäällikkö. Hän on luihu ja pyytää heti Elizabethin astuessa virkaan Mattia vakoilemaan häntä.

Stevie McCord

Stephanie "Stevie" McCord on Elizabethin ja Henryn tytär ja lapsista vanhin. Hän opiskeli Lovellin yliopistossa, mutta jätti opinnot kesken. Hän on työskennellyt emäntänä Frank's Steakhouse -ravintolassa ja harjoittelijana Microloans Unitedissa. Stevia aikoo hakea opiskelemaan Georgetowniin.

Seuraava jakso

Suomessa Tauolla

USA:ssa Tauolla

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit
2. kausi - ei suomenkielisiä tekstejä
3. kausi - ei suomenkielisiä tekstejä

Viralliset sivut

USA
Suomi

CDON.com9.95 €

Rouva Ministeri

Kausi 1

CDON.com24.95 €

Rouva Ministeri

Kausi 2

CDON.com34.95 €

Rouva Ministeri

Kausi 3