Näyttelijät

Ashleigh Murray "Josie McCoy"
Camila Mendes "Veronica Lodge"
Casey Cott "Kevin Keller"
Cole Sprouse "Jughead Jones"
K. J. Apa "Archie Andrews"
Lili Reinhart "Betty Cooper"
Madelaine Petsch "Cheryl Blossom"

Ashleigh Murray "Josie McCoy" IMDb

Ashleigh Monique Murray syntyi 18. tammikuuta 1988 Kansas Cityssä, Missourissa. Hän on näytellyt mm. elokuvassa Deidra & Laney Rob a Train sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Pahan jäljillä ja Younger.

Camila Mendes "Veronica Lodge" IMDb

Camila Carraro Mendes syntyi 29. kesäkuuta 1994 Charlottesvillessä, Virginiassa. Riverdale on hänen ensimmäinen roolinsa näyttelijänä.

Casey Cott "Kevin Keller" IMDb

Casey Cott syntyi 8. elokuuta 1992 Michiganissa. Hän on valmistunut Carnegie Mellon School of Drama -koulusta. Casey seurustelee Stephanie Stylesin kanssa. Hän on vieraillut mm. tv-sarjassa Kova laki: Erikoisyksikkö.

Cole Sprouse "Jughead Jones" IMDb

Cole Mitchell Sprouse syntyi 4. elokuuta 1992 Toscanassa, Italiassa. Lapsena hän näytteli vakituisesti kaksoisveljensä Dylanin kanssa tv-sarjoissa Äiti ja risat (Grace Under Fire), Zackin ja Codyn viiden tähden elämää ja Viiden tähden merielämää. Cole on näytellyt mm. elokuvissa Kun joulupukki suukon sai ja Petollinen on ihmissydän sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Frendit ja Raven.

K. J. Apa "Archie Andrews" IMDb

Keneti James Fitzgerald Apa syntyi 16. kesäkuuta 1997 Aucklandissa, Uudessa-Seelannissa. Hän näytteli vakituisesti tv-sarjassa Shortland Street. K. J. on näytellyt mm. elokuvassa A Dog's Purpose sekä vieraillut mm. tv-sarjassa Cul De Sac.

Lili Reinhart "Betty Cooper" IMDb

Lili Reinhart syntyi 13. syyskuuta 1996 Clevelandissa, Ohiossa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Lilith, Not Waving But Drowning ja Gibsonburg sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Ysäri-isä ja Kova laki: Erikoisyksikkö.

Madelaine Petsch "Cheryl Blossom" IMDb

Madelaine Grobbelaar Petsch syntyi 18. elokuuta 1994 Port Orchardissa, Washingtonissa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa F*&% the Prom, The Curse of Sleeping Beauty ja The Hive.

Seuraava jakso

Suomessa Ei tietoa

USA:ssa The CW ke 10.10.2018
3.1

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit

Viralliset sivut

USA

CDON.com19.95 €

Riverdale

Kausi 1