1. kauden jaksot

1.1 (The River's Edge)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 26.01.2017

Uusi kouluvuosi on alkamassa Riverdalen kaupungissa, joka yrittää toipua nuoren Jason Blossomin traagisesta kuolemasta. Archie on kokenut kesän aikana kielletyn romanssin ja alkanut haaveilla urasta musiikin parista. Hän hakee tukea Josiesta, joka kuitenkin keskittyy bändiinsä. Betty odottaa näkevänsä ihastuksensa Archien pitkästä aikaa. Kouluun tulee uusi oppilas Veronica Lodge, joka ystävystyy nopeasti Bettyn kanssa ja kiinnostuu Archiesta.

1.2 (A Touch of Evil)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 02.02.2017

Jasonn kuolemasta paljastuu uusia tietoa ja Archie pyytää neiti Grundylta lupaa kertoa totuuden. Betty yrittää korjata välit Archien kanssa, mutta päätyy erimielisyyksiin Veronican kanssa. Cheryl yrittää selvitä paineista koulun kuningattarena. Jughead saa sattumalta tietää Archien salaisuuden.

1.3 (Body Double)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 09.02.2017

Cheryl joutuu epäilyksen alaiseksi Jasonin murhatutkinnassa ja joutuu kertomaan heidän viimeisestä kohtaamisestaan. Archie tekee päätöksen, mikä vaikuttaa hänen suhteeseensa neiti Grundyyn. Betty haluaa herättää koulun lehden taas henkiin ja pyytää Jugheadin apua Jasonin kuoleman tutkinnassa. Veronica ja Ethel haluavat paljastaa pelaajat, joiden häpäisykirja alkaa liikkua koululla. Archie joutuu arestiin, mutta haluaisi olla kuulemassa oman laulunsa esittämistä.

1.4 (The Last Picture Show)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 16.02.2017

Jughead saa kuulla, että nimetön ostaja aikoo laittaa paikallisen drive-inin maantasalle. Betty huomaa ystävyytensä Archien kanssa olevan vaarassa, kun hän saa tietää jotain yllättävää neiti Grundysta. Veronica kysyy suoraan Hermionelta tapaamisesta Southside Serpentsin kanssa. Alice löytää Bettyn päiväkirjan ja aikoo tuhota Archien maineen.

1.5 (Heart of Darkness)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 23.02.2017

Jasonin hautajaiset lähestyvät ja Blossomin perhe suunnittelee jotain salaista. Archie yrittää keskittyä jalkapalloon, mutta saa mahdollisuuden työskennellä uuden mentorin kanssa musiikin parissa. Betty tutkii edelleen Jasonin kuolemaa ja saa tietää jotain synkkää omasta perheestään. Myös Veronica painii perhesalaisuuksien parissa ja liittoutuu Cherylin kanssa. Hermione pyytää apua Frediltä saatuaan viestin Southside Serpentsiltä.

1.6 (Faster, Pussycats! Kill! Kill!)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 02.03.2017

Valerie yrittää auttaa Archieta ensimmäisessä esiintymisessään isolle yleisölle, mikä johtaa riitaan Josien kanssa. Betty ja Jughead päätyvät nuorisokotiin Bettyn siskon Pollyn luokse. Odottamaton petos saa Veronican raiteiltaan. Josien vaativa isä tulee katsomaan esitystä aiheuttaen paineita. Hermionen ensimmäinen päivä Fredin firmassa saa parin lähentymään.

1.7 (In a Lonely Place)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 09.03.2017

Cheryl kertoo seriffille Pollyn kadonneen, joten koko kaupunki lähtee etsimään häntä. Blossomin ja Cooperin perheiden välit kiristyvät entisestään. Betty löytyy siskonsa piileskelemästä ullakolta. Fred ja FP kiistelevät menneistä asioista. Jugheadia epäillään Jasonin murhasta, mutta hän saa alibin. Cheryl alkaa epäillä vanhempiensa motiiveja.

1.8 (The Outsiders)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 30.03.2017

Polly paljastaa seriffille, että Jasonin oli murhayönään tarkoitus kuljettaa huumeita, jotta he saisivat rahaa pakomatkaan. Veronica haluaa järjestää vauvajuhlat Pollylle. Clifford Blossom tarjoaa töitä Fredin miehille jättäen hänet pulaan. Archie tajuaa, että FB kuuluu Serpentsiin. Alice saa tietää, että Hal oli painostanut Pollya aborttiin ja potkaisee miehen ulos talosta.

1.9 (La Grande Illusion)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 06.04.2017

Blossomin perheen vuosittainen vaahterapuuseremonia lähestyy, joten Cheryl pyytää Archieta seuralaisekseen. Veronica alkaa ystävystyä Ethelin kanssa, mutta kuulee isänsä aiheuttaneen tämän perheelle taloudellista vahinkoa. Hal antaa Alicelle potkut lehdestä kostona. Polly kertoo, miksi halusi muuttaa Blossomien luokse. Archie yrittää sopia välit Valerien kanssa.

1.10 (The Lost Weekend)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 13.04.2017

Fred lähtee Chicagoon saadakseen avioeronsa selväksi. Betty ja Veronica painostavat Archieta järjestämään Jugheadille synttäribileet, jotka hieman paisuvat. Hiram uhkailee Hermionea, jos Veronica ei todista hänen puolestaan. Jughead ja Chuck tappelevat, joten FP julistaa bileet päättyneiksi. Archie ja Veronica suutelevat.

1.11 (To Riverdale and Back Again)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 27.04.2017

Archie viettää aikaa äitinsä Maryn kanssa. Veronica saa tietää, että hänen isänsä saattaa päästä pian vankilasta. Blossomit alkavat epäillä Pollyn käytöstä. Polly ja Cheryl löytävät kihlasormuksen Penelope Blossomin korulaatikosta. Alice yrittää saada irti totuuden FP:stä. Poliisi tutkii FP:n asuntovaunun ja pidättää hänet.

1.12 (Anatomy of a Murder)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 04.05.2017

Jughead soittaa äidilleen, jonka vastaus heille muuttamisesta on tyly. FP tunnustaa kaiken, myös Jasonin murhan. Hal yrittää tuhota todisteita, mutta Alice ja Betty saavat hänet kiinni. Karmea totuus Coopereiden ja Blossomien yhteydestä paljastuu. Mary neuvoo Jugheadin käymään isänsä luona. Joaquinin avulla nuoret löytävät FP:n tutun kuolleena. Jughead ja Betty seuraavat Kevinin antamaa johtolankaa ja löytävät Jasonin takin, jonka taskusta löytyy muistitikku. Tikulla on video, jossa paljastuu Jasonin murhaaja.

1.13 (The Sweet Hereafter)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 11.05.2017

Jasonin murhan taustat alkavat selvitä. FP vapautetaan murhasyytteistä, mutta on edelleen vankina muiden tekojen takia. Alice paljastaa Bettylle, että joutui luopumaan vauvasta lukioikäisenä. Jughead joutuu sijaisperheeseen ja muuttaa Southsideen. Viime aikojen paljastuksista järkyttynyt Cheryl yrittää hukuttautua, mutta Archie pelastaa hänet.

Seuraava jakso

Suomessa Ei tietoa

USA:ssa The CW ke 10.10.2018
3.1

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit

Viralliset sivut

USA

CDON.com19.95 €

Riverdale

Kausi 1