Henkilöt

Archie Andrews
Betty Cooper
Cheryl Blossom
Josie McCoy
Jughead Jones
Kevin Keller
Veronica Lodge

Archie Andrews

Archie Andrews on Fredin ja Maryn poika. Hän asuu isänsä kanssa. Archie on kiinnostunut musiikista ja opettelee soittamaan kitaraa. Hän on Bettyn naapuri ja he ovat olleet pitkään ystäviä, vaikka Betty ehkä haluaisi enemmän. Archiella oli salasuhde opettajaansa. Hän on seurustellut Valerien ja Veronican kanssa.

Betty Cooper

Betty Cooper on Halin ja Alicen tytär. Hänellä on isosisko Polly. Betty pärjää hyvin koulussa ja haluaa auttaa ihmisiä. Hän on ihastunut Archieen, mutta ei tee asialle mitään. Betty löytää uuden ystävän Veronicasta.

Cheryl Blossom

Cheryl Blossom on Cliffordin ja Penelopen tytär. Hänen veljensä Jason murhataan juuri ennen sarjan alkua. Cheryl on huutosakin johtaja ja hän käskyttää ystäviään armotta. Samalla hän on myös herkkä sielu, joka kärsii parhaan ystävänsä menettämisestä. Cheryl pitää juonittelusta eikä kaihda keinoja, jos haluaa kostaa jollekin.

Josie McCoy

Josie McCoy on pormestari Sierran tytär. Hän johtaa omalla nimellään kulkevaa bändiä Josie and the Pussycats. Josie on kunnianhimoinen ja haluaa menestyä musiikkimaailmassa. Hänen vanhempansa kuitenkin tuntuvat painostavan liikaa ja Josiella on tarve miellyttää heitä.

Jughead Jones

Forsythe "Jughead" Jones III on FP:n ja Gladysin poika. Hänellä on sisko Jellybean, joka asuu äidin kanssa Toledossa. Jughead on erakko, joka on kiinnostunut kirjoittamisesta. Hän on Archien paras kaveri. Jughead on seurustellut Bettyn kanssa. Hän joutuu muuttamaan Southsideen ja liittyy Serpentsiin 2. kaudella.

Kevin Keller

Kevin Keller on seriffi Tomin poika. Hän käy samaa lukiota Archien, Bettyn ja Veronican kanssa, joten on usein osallisena porukan juonissa. Kevin on avoimesti homo, mikä aiheuttaa kitkaa joidenkin kanssa.

Veronica Lodge

Veronica Lodge on Hermionen ja Hiramin tytär. Hän muuttaa Riverdaleen sarjan alussa äitinsä kanssa. Veronica on hemmoteltu ja tottunut kalliiseen makuun, mutta nyt hänen isänsä on vankilassa ja hänen on totuttava toisenlaiseen elämään. Hän ystävystyy nopeasti Bettyn, Archien ja Jugheadin kanssa. Veronica on seurustellut Archien kanssa.

Seuraava jakso

Suomessa Ei tietoa

USA:ssa The CW ke 10.10.2018
3.1

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit

Viralliset sivut

USA

CDON.com19.95 €

Riverdale

Kausi 1