Henkilöt

Amy Fowler
Bernadette Rostenkowski
Howard Wolowitz
Leonard Hofstadter
Penny
Rajesh 'Raj' Koothrappali
Sheldon Cooper
Stuart Bloom

Amy Fowler

Amy Farrah Fowler tulee sarjaan 3. kauden viimeisessä jaksossa. Howard ja Raj laittavat Sheldonin tiedot nettideittipalveluun ja Amy on palvelun mukaan Sheldonille täydellinen kumppani. Sheldon ja Amy alkavat ystävystyä, vaikka nainen haluaisi enemmän. Lopulta he solmivat seurustelusopimuksen. Amy on neurobiologi, joka pystyy haastamaan Sheldonin älyllisesti. Amy on sosiaalisesti rajoittunut, mutta ystävystyy pian myös Pennyn ja Bernadetten kanssa. Hän ihailee erityisesti kaunista Pennyä.

Bernadette Rostenkowski

Bernadette Maryann Rostenkowski tulee sarjaan 3. kaudella. Hän on Pennyn työkaveri ja opiskelee mikrobiologiaa. Bernadette valmistuu 4. kaudella lopussa tohtoriksi ja saa hyvätuloisen työpaikan. Bernadette kävi katolisen koulun eikä osaa valehdella kovin hyvin. Penny esittelee Bernadetten Howardille 3. kaudella ja he alkavat seurusrella. Kirjavien vaiheiden jälkeen he kihlautuvat 4. kaudella ja menevät naimisiin 5. kauden lopussa. Myös Raj on ollut ihastunut Bernadetteen.

Howard Wolowitz

Howard Wolowitz on insinööri ja äidinkielen maisteri. Howard asuu yhdessä äitinsä kanssa. Hän on ainut porukasta, jolla ei ole tohtorin tutkintoa. Howard puhuu kuutta kieltä ja esittelee taitojaan usein. Hän on Star Trek -fani, mikä näkyy myös hänen ulkoasussaan. Howard alkaa seurustella Pennyn työkaverin Bernadetten kanssa ja pari menee naimisiin 5. kauden lopulla. Howardin suurin saavutus on vierailu avaruudessa, josta hän mainitsee niin usein kuin pystyy.

Leonard Hofstadter

Leonard Leakey Hofstadter on kokeellisen fysiikan tohtori. Hän työskentelee Caltechissa ja on Sheldonin kämppis. Leonard haluaisi laajentaa sosiaalista piiriään ja olla hyväksytty muidenkin kuin nörttien joukossa. Leonard on valmis kokeilemaan jotain uutta. Hän ihastuu välittömästi Pennyyn ja he menevätkin erinäisten käänteiden jälkeen naimisiin 9. kaudella.

Penny

Penny on parikymppinen tarjoilija, joka muuttaa fyysikkojen naapuriin sarjan alussa. Hän on kotoisin Nebraskasta ja tulee Kaliforniaan näyttelijänurasta haaveillen. Penny ei ole menestynyt akateemisessa maailmassa, mutta hän korvaa sen ulkonäöllään ja käytännön järjellä. Leonard ihastuu heti Pennyyn. He seurustelevat ja eroavat useamman kerran, mutta pääsevät lopulta naimisiin 9. kaudella.

Rajesh 'Raj' Koothrappali

Rajesh Koothrappali on astrofysiikan tohtori. Hän on kotoisin Intiasta. Rajilla on vaikeuksia puhua kauniille naisille. Alkoholi kuitenkin helpottaa hänen ujouttaan. Rajin aksentille vitsaillaan usein. Hänen pitkäaikaisin tyttöystävänsä on Emily.

Sheldon Cooper

Sheldon Cooper on teoreettisen fysiikan tohtori ja tieteen maisteri. Hän työskentelee Caltechissa ja on Leonardin kämppis. Hän on todellinen nörtti ja ylpeä siitä. Sheldon ei häpeile kertoa oudoista harrastuksistaan ja kokeistaan lapsinerona. Hän ei tunnista sarkasmia, inhoaa muutosta eikä tunne empatiaa. Sheldon ei myöskään edes yritä olla sosiaalisesti aktiivisempi. 3. kauden lopussa Sheldon tapaa Amyn ja he alkavat seurustella omalla erikoisella tavallaan.

Stuart Bloom

Tulee sarjaan 2. kaudella. Stuart Bloom omistaa sarjakuvakaupan The Comic Center of Pasadena, missä pojat usein vierailevat. Stuart valittelee usein, että bisnes sujuu huonosti. Hän on yksinäinen ja tuntee usein, ettei häntä huomata. Stuartin on vaikea löytää naisseuraa ja hänellä on tapana ihastua poikien kumppaneihin kuten Pennyyn. Stuart alkaakin ystävystyä samanlaisten kokemusten vuoksi erityisesti Raj'n kanssa. 8. kaudella hän asuu Howardin äidin luona ja toimii hänen apulaiseen.

Seuraava jakso

Suomessa Sub ti 02.10.2018 klo 21.00
11.1 Kosio-osio

Suomessa Sub ti 02.10.2018 klo 21.30
11.2 Pyörtämisreaktio

Suomessa Sub to 20.09.2018 klo 19.30
10. kausi (u)

USA:ssa CBS ma 24.09.2018
12.1

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit
2. kausi - suomenkieliset tekstit
3. kausi - suomenkieliset tekstit
4. kausi - suomenkieliset tekstit
5. kausi - suomenkieliset tekstit
6. kausi - suomenkieliset tekstit
7. kausi - suomenkieliset tekstit
8. kausi - suomenkieliset tekstit
9. kausi - suomenkieliset tekstit
10. kausi - suomenkieliset tekstit

Viralliset sivut

USA
Suomi

CDON.com9.95 €

Rillit Huurussa

Kausi 1

CDON.com9.95 €

Rillit huurussa

Kausi 2

CDON.com9.95 €

Rillit huurussa

Kausi 3

CDON.com9.95 €

Rillit huurussa

Kausi 4

CDON.com9.95 €

Rillit huurussa

Kausi 5

CDON.com9.95 €

Rillit huurussa

Kausi 6

CDON.com9.95 €

Rillit huurussa

Kausi 7

CDON.com9.95 €

Rillit huurussa

Kausi 8

CDON.com34.95 €

Rillit huurussa

Kausi 9

CDON.com34.95 €

Rillit huurussa

Kausi 10

CDON.com49.95 €

Rillit huurussa

Kausi 1-9

EMP.fi12.99 €

Bazinga t-paita

EMP.fi15.99 €

Bazinga t-paita

EMP.fi15.99 €

Rock Paper Scissors Lizard Spock t-paita

EMP.fi15.99 €

Fun With Flags t-paita