Sarjaseuraaja

Suosituimmat amerikkalaiset tv-sarjat

Sarjaseuraaja > Tv-sarjat > Fantasia/scifi > Revolution > Näyttelijät

Revolution - Näyttelijät

Billy Burke "Miles Matheson" IMDB

William Albert Burke syntyi 25. marraskuuta 1966 Everettissä, Washingtonissa. Hänet tunnetaan parhaiten Twilight-elokuvasarjasta, jossa hän näyttelee Bella Swanin isää Charlieta. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Untraceable, Jane Austen's Mafia!, Tappava seitti, Final Jeopardy ja Rakkauden kahvila. Burke on vieraillut mm. tv-sarjoissa 24, Star Trek: Deep Space Nine, Viiden juttu, Gilmoren tytöt, Karen Sisco, Fringe – rajamailla, Monk ja Ratkaisija.

David Lyons "Sebastian Monroe" IMDB

David Lyons syntyi 16. huhtikuuta 1976 Melbournessa, Australiassa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa The Trials of Cate McCall, Safe Haven, Save Your Legs! ja Eat Pray Love - omaa tietä etsimässä sekä mm. tv-sarjoissa The Cape, Sea Patrol ja Teho-osasto (ER).

Elizabeth Mitchell "Rachel Matheson" IMDB

Elizabeth Joanna Robertson syntyi 27. maaliskuuta 1970 Los Angelesissa, Kaliforniassa. Hän on ollut naimisissa Chris Soldevillan kanssa ja heillä on poika Christopher (s.2005). Elizabeth tunnetaan tv-sarjoista Lost ja V. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Kristin's Christmas Past, Answers to Nothing, Running Scared, Nurse Betty ja Gia ja vieraillut mm. tv-sarjoissa C.S.I., Boston Legal, Everwood, Teho-osasto, Pala omenaa ja Suhteellista.

Graham Rogers "Danny Matheson" IMDB

Graham Rogers syntyi 17. joulukuuta 1990 West Chesterissä, Pennsylvaniassa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Crazy Kind of Love ja Struck by Lightning sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Memphis Beat.

Tracy Spiridakos "Charlotte "Charlie" Matheson" IMDB

Tracy Spiridakos syntyi 20. helmikuuta 1988 Kanadassa. Hänen ensimmäinen tv-roolinsa oli Supernaturalissa. Hän on vieraillut mm. tv-sarjoissa Bionic Woman, L-koodi (The L Word), Hellcats ja Psych. Spiridakos esiintyi TV-elokuvassa Goblin ja web-sarjassa Mortal Kombat: Legacy. Hänellä oli myös toistuva rooli Being Humanissa ihmissusi Brynn McLeanina.

Zak Orth "Aaron Pittman" IMDB

Adam Zakary Orth syntyi 15 lokakuuta 1970 Libertyvillessä, Illinoisissa. Hän on ollut naimisissa Heidi Neurauterin kanssa ja heillä on yksi lapsi. Zak on näytellyt mm. elokuvissa Wet Hot American Summer, Baxter, Melinda ja Melinda, In and Out, Sävel ja sanat (Music and Lyrics) ja NYC 22. Hän on vieraillut mm. tv-sarjoissa Fringe ja Nurse Jackie.Seuraava jakso

Suomessa Sub ke 06.05.2015 klo 00.00
2.16 Mielenhallintaa

USA:ssa Päättynyt

Katso netistä

http://www.mtvkatsomo.fi/?treeId=33005064

Viralliset sivut

Revolution - Kausi 1
CDON.com
CDON.com
19.95 €