Sarjaseuraaja

Suosituimmat amerikkalaiset tv-sarjat

Sarjaseuraaja > Tv-sarjat > Fantasia/scifi > Revolution > Henkilöt

Revolution - Henkilöt

Aaron Pittman

Aaron on tietokonenero, joka ei ole välttämättä osannut sopeutua maailmaan ilman sähköä ja elektronisia laitteita. Hän on Benin luottomies ja saa tältä esineen, jonka arvoa hän ei arvaakaan. Aaron syntyi vuonna 1987 juutalaiseen perheeseen, hän on kotoisin Minnesodasta. Hän oli myös koiraihminen, ja omisti King Charles Cavalierienin nimeltä Zoey.

Charlotte "Charlie" Matheson

Charlie on Ben ja Rachel Mathesonin tytär ja Dannyn isosisko. Charlie on pienestä pitänyt huolta pikkuveljestään. Kun Charlien isä murhataan ja Danny kaapataan, jää tytön vastuulle etsiä veljensä.

Danny Matheson

Danny Matheson on Charlien veli ja Benin ja Rachelin poika. Hän on ajattelevainen ja huolehtivainen ja haluaa pitää huolta isosiskostaan Charliesta. Dannylla on paha astma, joka vaikeuttaa hänen jokapäiväistä elämäänsä.

Miles Matheson

Miles Matheson on entinen merijalkaväensotilas, nykyinen baarin omistaja. Hän on elänyt eristäytynyttä elämää Chicagossa. Miles on edesmenneen Ben Mathesonin veli ja Charlien ja Dannyn setä. Hän on luonteeltaan karski ja kärsimätön.

Rachel Matheson

Rachel Matheson on edesmenneen Ben Mathesonin vaimo ja Charlien ja Dannyn äiti. Rachel tietää sähköjen katoamisesta enemmän kun antaa ymmärtää.

Sebastian Monroe

Sebastian Monroe on syntynyt vuonna 1982. Hän oli ystävä Miles Mathesonin kanssa lapsesta asti. Molemmat värväytyivät merijalkaväkeen aikuisina. Hän on yksi Monroe-sotilashallinnon perustajajäsenistä. Hän on Monroe-tasavallan presidentti sekä sotilasvoimien ylin johtaja.Seuraava jakso

Suomessa Sub ke 06.05.2015 klo 00.00
2.16 Mielenhallintaa

USA:ssa Päättynyt

Katso netistä

http://www.mtvkatsomo.fi/?treeId=33005064

Viralliset sivut

Revolution - Kausi 1
CDON.com
CDON.com
19.95 €