Sarjaseuraaja

Suosituimmat amerikkalaiset tv-sarjat

Sarjaseuraaja > Tv-sarjat > Rikos > Ratkaisija > Näyttelijät

Ratkaisija - Näyttelijät

Anthony John Denison "Andy Flynn" IMDB

Anthony John Denison syntyi 20. syyskuuta 1949 Harlemissa, New Yorkissa. Hän on eronnut Jennifer Evansista. Anthonyn juuret ovat Sisiliassa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Dead Write, Choker, The Corporate Ladder, Amy Fisherin tarina ja Elonkorjuu (The Harvest) sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Pako (Prison Break), Siskoni on noita (Charmed), Criminal minds - FBI-tutkijat, O.C., Todistettavasti syyllinen (Cold Case) ja Melrose Place.

Corey Reynolds "David Gabriel" IMDB

Corey Reynolds syntyi 3. heinäkuuta 1974 Richmondissa, Virginiassa. Corey on näytellyt monissa Broadway -musikaaleissa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Terminaali (The Terminal) ja Partner(s). Corey on vieraillut mm. tv-sarjoissa Oikeuden puolesta (The Guardian), Ilman johtolankaa (Without a Trace), C.S.I. Miami ja Rakkauden anatomia (Private Practice).

G.W. Bailey "Provenza" IMDB

George William Bailey syntyi 27. elokuuta 1944 Port Arthurissa, Teksasissa. Hän on eronnut Eleanor June Goosbysta, jonka kanssa hänellä on kaksi lasta. G.W. aloitti uransa televisiossa 70-luvulla. Hänet tunnetaan parhaiten kapteeni Harrisin roolista Poliisiopisto-elokuvissa. G.W. on näytellyt mm. elokuvissa Cake: A Wedding Story, Murtovaras (Burglar) ja Robotti rakastuu (Short Circuit) sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Muodon vuoksi (Nip/Tuck), Murhasta tuli totta (Murder, She Wrote) ja Sodan muisto (War and Remembrance).

Gina Ravera "Irene Daniels" IMDB

J.K. Simmons "Will Pope" IMDB

Jonathan Kimble Simmons syntyi 9. tammikuuta 1955 Detroitissa, Michiganissa. Hän on naimisissa Michelle Schumacherin kanssa ja heillä on kaksi poikaa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Juno, Rendition - poikkeuksellinen luovutus, Burn After Reading, Ladykillers, Thank You for Smoking, Spider Manit ja The Mexican. J.K. on näytellyt vakituisesti tv-sarjoissa Kylmä rinki (Oz) ja Kova laki (Law & Order). Hän on vieraillut mm. tv-sarjoissa Num3rot, West Wing, Sukuvika, Muodon vuoksi ja Ilman johtolankaa.

Jon Tenney "Fritz Howard" IMDB

Jonathan F. W. Tenney syntyi 16. joulukuuta 1961 Princetonissa, New Jerseyssa. Hän on eronnut näyttelijä Teri Hatcherista, jonka kanssa hänellä on tytär Emerson Rose (s. 1997). Jon on näytellyt mm. elokuvissa Matkalla alttarille (Buying the Cow), Väärät ystävät (You Can Count on Me), Neljä kaverusta (With Friends Like These...), Homegrown - hamppukunkut ja Mustanaamio (The Phantom). Hän on vieraillut mm. tv-sarjoissa C.S.I., Ilman johtolankaa (Without a Trace), Irti arjesta (Get Real), Teräsmieheni ja Will & Grace.

Kyra Sedgwick "Brenda Leigh Johnson" IMDB

Kyra Minturn Sedgwick syntyi 19. elokuuta 1965 New York Cityssä. Hän on naimisissa näyttelijä Kevin Baconin kanssa ja heillä on lapset Travis (s. 1989) ja Sosie (s. 1992). Kyra on näytellyt mm. elokuvissa The Game Plan, Afrikan salaisuudet (Secondhand Lions), Synnytystuskia (Labor Pains), Ihmeiden aika (Phenomenon) ja Syntynyt 4. heinäkuuta (Born on the Fourth of July). Hän on vieraillut mm. tv-sarjoissa Ally McBeal, Steven Spielbergin hämmästyttävät tarinat ja Miami Vice.

Michael Paul Chan "Mike Tao" IMDB

Phillip P. Keene "Buzz Watson" IMDB

Raymond Cruz "Julio Sanchez" IMDB

Robert Gossett "Russell Taylor" IMDB

Robert Gossett syntyi 3. maaliskuuta 1954 Bronxissa, New Yorkissa. Hän on naimisissa teatterinjohtaja Michelen kanssa. Robert on näytellyt mm. elokuvissa Such's Life, Arlington Road, The Net - verkko kiristyy ja Batman - paluu. Hän on vieraillut mm. tv-sarjoissa Dark Angel, Teho-osasto (ER), Tunteita ja tuoksuja (The Young and the Restless), Bones, Yli synkän virran (Crossing Jordan), NYPD Blue ja Passions.Seuraava jakso

Suomessa Päättynyt

USA:ssa Päättynyt

Viralliset sivut

Ratkaisija - Kausi 1
CDON.com
Discshop.fi
9.95 €
Ratkaisija - Kausi 2
CDON.com
Discshop.fi
9.95 €
Ratkaisija - Kausi 3
CDON.com
Discshop.fi
9.95 €
Ratkaisija - Kausi 4
CDON.com
Discshop.fi
9.95 €
Ratkaisija - Kausi 5
CDON.com
Discshop.fi
9.95 €
Ratkaisija - Kausi 6
CDON.com
Discshop.fi
14.95 €