Sarjaseuraaja

Suosituimmat amerikkalaiset tv-sarjat

Sarjaseuraaja > Tv-sarjat > Rikos > Ratkaisija > Henkilöt

Ratkaisija - Henkilöt

Andy Flynn

Luutnantti Andy Flynn siirtyi Brendan tiimiin, kun Taylor halusi hänen sabotoivan uuden johtajan toimia. Hänellä on ollut ongelmia muutaman jutun kanssa ja hänen uransa on ollut vaarassa tuhoutua. Andy on taitava saamaan ihmisiä puolelleen eikä aina pidä sanaansa. Hän on Provenzan hyvä ystävä ja entinen alkoholisti.

Brenda Leigh Johnson

Brenda Leigh Johnson on Los Angelesin erikoisyksikön johtaja. Häntä pidetään älykkäänä ja päättäväisenä naisena, joka selvittää rikosten faktat nopeasti ja tehokkaasti. Hän työskenteli CIA:ssa sekä Columbian ja Atlantan poliisissa ennen muuttoaan Kaliforniaan. Brendalla ja Will Popella on ollut suhde. Nyt Brenda seurustelee Fritzin kanssa. Hän on kuitenkin työnarkomaani, mikä vaikeuttaa yksityiselämää. Brenda puhuu saksaa, venäjää ja tshekkiä.

David Gabriel

Kersantti David Gabriel on Brendan oikea käsi. Hän on kohtelias nuori mies, joka haluaa edetä urallaan. David seurustelee etsivä Danielsin kanssa. Monien mielestä hänellä on tarve miellyttää pomojaan eikä ota kritiikkiä helposti vastaan.

Fritz Howard

Erikoisagentti Fritz Howard tunsi Brendan jo Washington D.C.:ssa. Hän antaa Brendalle FBI:n sisäpiirin tietoja auttaakseen jutuissa. Fritz on kärsivällinen herrasmies, josta kaikki pitävät. Hän on valmis riskeeraamaan uransa auttaakseen Brendaa, jonka kanssa hän seurustelee.

Provenza

Luutnantti Provenza on ollut poliisivoimissa jo vuosikymmeniä. Hän on eronnut neljä kertaa ja hänellä on useita lapsia. Provenzaa pidetään isällisenä hahmona ja hänellä on erikoisen ivallinen ystävyyssuhde Flynniin. Provenza on saanut huomautuksia sovinistisista kommenteistaan. Muutokset ovat hänelle vaikeita, sillä vanhat tavat ovat juurtuneet syvään.

Russell Taylor

Komentaja Russell Taylor johtaa ryöstö- ja murhayksikköä. Hän on kova työntekijä ja on edennyt urallaan hitaasti. Taylorin on vaikea hyväksyä Brendan menestystä ja potkuja erikoisyksikön johdosta. Alaiset arvostavat häntä, sillä Taylor on antanut heidän edetä urallaan opiskelemalla.

Will Pope

Will Pope on apulaispoliisipäällikkö LAPD:ssa. Popella oli suhde Brendaan, mikä sai hänet jättämään vaimonsa. Pope on nyt naimisissa Estellen kanssa. Yksikön etsivät kunnioittavat pomoaan. Popen päätavoite on tuomita rikollisia ja selvittää rikoksia. Hän joutuu tiiminsä takia ottamaan välillä syyt niskoilleen. Pope haluaa noudattaa lakia ja pitää kaikki tyytyväisinä.Seuraava jakso

Suomessa Päättynyt

USA:ssa Päättynyt

Viralliset sivut

Ratkaisija - Kausi 1
CDON.com
Discshop.fi
9.95 €
Ratkaisija - Kausi 2
CDON.com
Discshop.fi
9.95 €
Ratkaisija - Kausi 3
CDON.com
Discshop.fi
9.95 €
Ratkaisija - Kausi 4
CDON.com
Discshop.fi
9.95 €
Ratkaisija - Kausi 5
CDON.com
Discshop.fi
9.95 €
Ratkaisija - Kausi 6
CDON.com
Discshop.fi
14.95 €