Sarjaseuraaja

Suosituimmat amerikkalaiset tv-sarjat

Sarjaseuraaja > Tv-sarjat > Draama > Rakkauden anatomia > Näyttelijät

Rakkauden anatomia - Näyttelijät

Amy Brenneman "Violet Turner" IMDB

Amy Frederica Brenneman syntyi 22. kesäkuuta 1964 New Londonissa, Connecticutissa. Hän on naimisissa Brad Silberlingin kanssa ja heillä on lapset Charlotte (s. 2001) ja Bodhi (s. 2005). Amy näytteli pääosaa tv-sarjassa Amyn lailla (Judging Amy). Hän on näytellyt mm. elokuvissa The Jane Austen Book Club, 88 minuuttia, Julmia totuuksia (Things You Can Tell Just by Looking at Her), The suburbans - Takaisin listoille, Pelko (Fear) ja Casper sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Valtiatar (Reign), Frasier, NYPD Blue ja Murhasta tuli totta (Murder, She Wrote).

Audra McDonald "Naomi Bennett" IMDB

Audra Ann McDonald syntyi 3. heinäkuuta 1970 Berliinissä, Saksassa. Hän on naimisissa Peter Donovanin kanssa ja heillä on tytär Zoe (s. 2001). Audra kasvoi Kaliforniassa ja valmistui Julliardista. Hän näytteli pitkään Broadwaylla. Audra on näytellyt mm. elokuvissa It Runs in the Family, Elämän opetukset (Wit), Cradle Will Rock ja Hellyyteni kohde (The Object of My Affection) sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Kidnapattu (Kidnapped) ja The Bedford Diaries.

Chris Lowell "Dell Parker" IMDB

Chris Lowell syntyi 17. lokakuuta 1984 Atlantassa, Georgiassa. Hän opiskelee nykyään Etelä-Kalifornian yliopistossa. Chris harrastaa valokuvausta, matkustelua ja musiikinsoittoa. Chris on näytellyt vakituisesti tv-sarjoissa Veronica Mars, Hyvästi poikuus (Life As We Know It) sekä elokuvissa Graduation ja You Are Here.

KaDee Strickland "Charlotte King" IMDB

Katherine Dee Strickland syntyi 14. joulukuuta 1975 Pattersonissa, Georgiassa. Hän on naimisissa näytteliä Jason Behrin kanssa. Hän on valmistunut Philadelphian taideyliopistosta. KaDee on näytellyt mm. elokuvissa Kauna (The Grudge), American Gangster, Fever Pitch, Stepfordin naiset (The Stepford Wives), Jotain annettavaa (Something's Gotta Give), Kuudes aisti (The Sixth Sense) ja Vuosi nuoruudestani (Girl, Interrupted).

Kate Walsh "Addison Montgomery" IMDB

Kathleen Erin Walsh syntyi 13.10.1967 San Josessa, Kaliforniassa. Hän teki mallintöitä Japanissa ennen näyttelijänuraansa. Kate on näytellyt mm. elokuvissa Vaimoni on noita (Bewitched), After the Sunset - keikka Bahamalla, Pelkoa ja inhoa nappulaliigassa (Kicking & Screaming) ja Toscanan auringon alla (Under the Tuscan Sun). Hän on vieraillut mm. tv-sarjoissa Teho-osasto (ER), CSI, Kuusi miestä ja kaaos (Complete Savages), Karen Sisco, Drew Carey Show ja Kova Laki (Law & Order).

Paul Adelstein "Cooper Freedman" IMDB

Paul Adelstein syntyi 29.4.1969 Chicagossa, Illianoisissa. Hän on naimisissa näyttelijä Liza Weilin kanssa. Paul on näytellyt mm. elokuvissa Geishan muistelmat (Memoirs of a Geisha), Be Cool, Collateral ja Sietämätöntä julmuutta (Intolerable Cruelty). Hän näytteli vakituisesti lyhytikäiseksi jääneessä Lemmen solmut (Cupid) tv-sarjassa. Paul on vieraillut mm. tv-sarjoissa Tuho-osasto (Scrubs), Näkijä (Medium), Las Vegas, Ilman johtolankaa (Without a Trace), Greyn anatomia (Grey's Anatomy) ja Teho-osasto (ER).

Taye Diggs "Sam Bennett" IMDB

Taye Diggs syntyi 2. tammikuuta 1971 New Jerseyssä. Hän on naimisissa näyttelijä-laulaja Idina Menzelin kanssa. Taye näytteli nimiosaa tv-sarjassa Kevin Hill. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Rent, Cake, Kahdeksan (Basic), Chicago, Cubic - uuden maailman kapinalliset (Equilibrium), Bestman ja Stella vaihtaa vapaalle (How Stella Got Her Groove Back) sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Day Break, Will & Grace, West Wing ja Ally McBeal.

Tim Daly "Pete Wilder" IMDB

James Timothy Daly syntyi 1. maaliskuuta 1956 New Yorkissa. Hän on naimisissa Amy Van Nostrandin kanssa ja heillä on lapset Sam (s. 1984) ja Emelyn (s. 1989). Tim on näytellyt vakituisesti tv-sarjoissa Wings, Yhdeksän yhteyttä (The Nine), Eyes ja Takaa ajettu (The Fugitive). Hän on näytellyt mm. elokuvissa Kahdeksan (Basic), Seven Girlfriends ja Hellyyteni kohde (The Object of My Affection) sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Sopranos, Kova laki: Erikoisyksikkö, Rouva presidentti (Commander in Chief) ja Amyn lailla (Judging Amy).

Rakkauden anatomia - Kausi 1
CDON.com
CDON.com
9.95 €
Rakkauden anatomia - Kausi 2
CDON.com
CDON.com
9.95 €
Rakkauden anatomia - Kausi 3
CDON.com
CDON.com
9.95 €
Rakkauden anatomia - Kausi 4
CDON.com
CDON.com
9.95 €
Rakkauden anatomia - Kausi 5
CDON.com
CDON.com
9.95 €
Rakkauden anatomia - Kausi 6
CDON.com
CDON.com
19.95 €