Sarjaseuraaja

Suosituimmat amerikkalaiset tv-sarjat

Sarjaseuraaja > Tv-sarjat > Draama > Rakkauden anatomia > Henkilöt

Rakkauden anatomia - Henkilöt

Addison Montgomery

Addison on naistentauteihin erikoistunut kirurgi, joka päätti aloittaa uuden elämän Los Angelesissa, lääkisaikaisen ystäväpariskunnan Naomin ja Samin omistamalla yksityisklinikalla. Addison kiinnostuu heti Petestä.

Charlotte King

Charlotte on läheisen St. Ambroses -sairaalan pomo, joka ei niinkään pidä Oceansiden lääkäreistä. Heillä on paljon yhteisiä potilaita ja projekteja. Charlotte on myös itse ollut potilaana Oceansidella.

Cooper Freedman

Cooper Freedman on lastenlääkäri ja ahkera nettideittailija. Hänen paras ystävänsä on Violet. Heille on yhteistä epäonnistuminen parisuhteissa.

Dell Parker

William "Dell" Parker työskentelee klinkikan vastaanotossa. Hän opiskelee kätilöksi ja surffaa. Dell on ihastunut Naomiin. Naiset katsovat tätä nuorta komistusta ihaillen.

Naomi Bennett

Naomi Bennett on hedelmällisyyslääkäri, ja klinikan toinen omistajista. Hän erosi miehestään Samista vähän aikaa sitten. Heillä on tytär Maya. Naomi on Addisonin hyvä ystävä lääkisajoilta. Naomia näytteli esittelyjaksossa Merrin Dungey.

Pete Wilder

Pete Wilder on vaihtoehtoista lääketiedettä harjoittava lääkäri. Hän menetti vaimonsa, joten hänen on vaikeaa sitoutua.

Sam Bennett

Sam Bennett oli Naomin vaimo, mutta he erosivat jokin aikaa sitten. Sam on kirjoittanut kirjan ja on nyt "jokamiehen lääketieteellinen guru". Hänellä on tytär Maya Naomin kanssa.

Violet Turner

Violet Turner on psykologi. Hänellä on ongelmia ex-poikaystävänsä kanssa. Mies on mennyt eteenpäin elämässään mutta Violet ei. Violet on hyvä ystävä Cooperin kanssa.

Rakkauden anatomia - Kausi 1
CDON.com
CDON.com
9.95 €
Rakkauden anatomia - Kausi 2
CDON.com
CDON.com
9.95 €
Rakkauden anatomia - Kausi 3
CDON.com
CDON.com
9.95 €
Rakkauden anatomia - Kausi 4
CDON.com
CDON.com
9.95 €
Rakkauden anatomia - Kausi 5
CDON.com
CDON.com
9.95 €
Rakkauden anatomia - Kausi 6
CDON.com
CDON.com
19.95 €