Näyttelijät

Anabelle Acosta "Natalie Vasquez"
Aunjanue Ellis "Miranda Shaw"
Graham Rogers "Caleb Haas"
Jake McLaughlin "Ryan Booth"
Johanna Braddy "Shelby Wyatt"
Josh Hopkins "Liam O'Connor"
Priyanka Chopra "Alex Parrish"
Tate Ellington "Simon Asher"
Yasmine Al Massri "Nimah ja Raina Amin"

Anabelle Acosta "Natalie Vasquez" IMDb

Anabelle Acosta syntyi 28. helmikuuta 1987 Havannassa, Kuubassa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Construction, We Made This Movie ja Freelancers sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Ballers, Castle, Supernatural, Perception ja Petolliset enkelit.

Aunjanue Ellis "Miranda Shaw" IMDb

Aunjanue L. Ellis syntyi 21. helmikuuta 1969 San Franciscossa, Kaliforniassa. Hän on näytteli vakituisesti tv-sarjoissa Pentagon, Justice ja The Book of Negroes. Aunjanue on näyttellyt mm. elokuvissa Romeo and Juliet in Harlem, Get on Up, The Volunteer, Money Matters ja Piiat sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Mentalist, NCIS Los Angeles, Good Wife, True Blood, Jonny Zero ja Num3rot.

Graham Rogers "Caleb Haas" IMDb

Graham Rogers syntyi 17. joulukuuta 1990 West Chesterissä, Pennsylvaniassa. Hän näytteli vakituisesti tv-sarjassa Resident Advisors. Graham on näytellyt mm. elokuvissa Careful What You Wish For, Love & Mercy ja Crazy Kind of Love sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Revolution ja Zombie Basement.

Jake McLaughlin "Ryan Booth" IMDb

Jacob Adam McLaughlin syntyi 7. lokakuuta 1982 Paradisessa, Kaliforniassa. Kuten hahmonsakin, Jake on palvellut Yhdysvaltojen armeijassa. Hän näytteli vakituisesti tv-sarjassa Believe. Jake on näytellyt mm. elokuvissa Forever, Pain, Raakalaiset, Turvatalo ja Warrior sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Scorpion, Mentalist, Crash, NCIS Los Angeles, Heroes ja Greyn anatomia.

Johanna Braddy "Shelby Wyatt" IMDb

Johanna Elizabeth Braddy syntyi 30. elokuuta 1987 Atlantassa, Georgiassa. Hän on naimisissa Josh Blaylockin kanssa. Johanna näytteli vakituisesti tv-sarjassa Video Game High School. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Run the Tide, Believe Me ja The Levenger Tapes sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa UnREAL, Hävyttömät, Lähiöunelmia, C.S.I. ja Criminal Minds.

Josh Hopkins "Liam O'Connor" IMDb

William Joshua Hopkins syntyi 12. syyskuuta 1970 Kentuckyssa. John näytteli vakituisesti tv-sarjoissa Puumainen ja Swingtown. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Meren raivo, Sotilas Jane, The Opposite Sex, Get on Up ja Pretty Ugly People sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Perhesiteet, Ally Mcbeal, Pushing Daisies, C.S.I. Miami, Aavekuiskaaja ja Rakkauden anatomia.

Priyanka Chopra "Alex Parrish" IMDb

Priyanka Chopra syntyi 18. heinäkuuta 1982 Jamshedpurissa, Intiassa. Hän on Miss Intia ja Miss Maailma vuodelta 2000. Priyanka tunnetaan useista Bollywood-elokuvista. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Kaminey, What's Your Raashee?, 7 Khoon Maaf, Barfi!, Mary Kom, Dil Dhadakne Do ja Bajirao Mastani.

Tate Ellington "Simon Asher" IMDb

James Tate Ellington syntyi 17. huhtikuuta 1979 Madisonissa, Mississippissä. Hän on naimisissa Chrissy Fiorillin kanssa. Tate näytteli vakituisesti tv-sarjassa Wolfpack of Reseda. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Sinister 2, Straight Outta Compton, Chronic, Remember Me ja Valehtelemisen sietämätön keveys sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Rillit huurussa, The Walking Dead, The Mindy Project, The Britishes, Samaa sukua ja Castle.

Yasmine Al Massri "Nimah ja Raina Amin" IMDb

Yasmine Al Massri syntyi 21. marraskuuta 1978 Libanonissa. Hän on naimisissa Hani Al Naimin kanssa ja heillä on poika Liam. Yasmine näytteli vakituisesti tv-sarjassa Crossbones. Hän on näytellyt mm. elokuvissa The 404, Al Juma Al Akheira, Miral ja Al-mor wa al rumman.

Seuraava jakso

Suomessa Tauolla

USA:ssa Päättynyt

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit

Viralliset sivut

USA
Suomi

CDON.com29.95 €

Quantico

Kausi 1