1. kauden jaksot

1.1 Pako (Run)

Ensiesitys Suomessa: 06.01.2016
Ensiesitys USA:ssa: 27.09.2015

Alex Parrish herää hämmentyneenä Grand Central Terminalin raunioista. FBI ottaa hänet kuulusteluun ja kertoo, että terrori-iskusta epäillään jotakuta hänen vuosikurssiltaan Quanticossa. Takaumissa Alex tapaa lentokoneessa Ryan Boothin ja he päätyvät sänkyyn. Seuraavana päivänä he huomaavat olevansa opiskelutovereita Quanticossa. Erikoisagentti Liam O'Connor on määrännyt Boothin tarkkailemaan Alexia. Agenttikokelaat tutkivat toistensa tietoja ja yrittävät löytää puuttuvan palasen. Eräälle paine kasvaa liian suureksi. Nykyhetkessä Ryan on haavoittunut Alexin asunnolla, josta löytyy myös runsaasti todisteita Alexia vastaan. Miranda Shaw auttaa Alexin pakoon.

1.2 Luottamus (America)

Ensiesitys Suomessa: 06.01.2016
Ensiesitys USA:ssa: 04.10.2015

Miranda on pidätetty, mutta Alex on vapaalla jalalla ja käy etsimässä todisteita asunnoltaan. Ryan ei muista, kuka häntä ampui, mutta uskoo Alexin olevan syytön ja tarjoaa apuaan. Quanticossa Miranda varoittaa Nimahia ja Rainaa pitämään tarinansa ja taitonsa yhtenäisinä. Elias saa tietää Simonin menneisyydestä Gazassa. Miranda epäilee Ryanin soluttautuneen vakoilemaan häntä.

1.3 Peitetarina (Cover)

Ensiesitys Suomessa: 13.01.2016
Ensiesitys USA:ssa: 11.10.2015

Alexin äiti Sita tuodaan kuulusteluihin ja hän kertoo tytön kadonneen vuodeksi Intiassa ollessaan. Alex tarvitsee apua ja kääntyy Quanticosta potkut saaneen Simonin puoleen. Alex saa selville, että hänen lavastamisensa on alkanut jo kauan sitten. Simon tekee salaa yhteistyötä johtaja Claytonin kanssa. Quanticossa Alex saa tietoja isästään. Agenttikokelaat profiloivat toisiaan, mikä aiheuttaa eripuraa. Nimah häipyy, joten Raina joutuu kantamaan kaksinkertaisen taakan. Mirandan poika saa mahdollisuuden koevapauteen.

1.4 Panttivanki (Kill)

Ensiesitys Suomessa: 20.01.2016
Ensiesitys USA:ssa: 18.10.2015

Simon auttaa Alexin pakoon, kun FBI jäljittää heitä. Asunnosta löytynyt johto viittaa Shelbyn yritykseen. Alex ottaa Shelbyn panttivangikseen ja saa tietää, että Simon on tehnyt yhteistyötä FBI:n kanssa. Clayton ei enää välitä, saadaanko Alex kiinni elävänä. Quanticossa Alexin on vaikea tottua saamiinsa tietoihin isästään ja hän jäätyy panttivankiharjoituksessa. Liam käskee Ryania painostamaan Alexia, jotta tämä lopettaisi opiskelut. Miranda pyytää Nimahia palaamaan kertomalla henkilökohtaisen tarinan. Elias pitää Simonia edelleen epäilyttävänä.

1.5 Uskon asia (Found)

Ensiesitys Suomessa: 27.01.2016
Ensiesitys USA:ssa: 25.10.2015

Quanticon agenttikokelaat odottavat jo vapauteen pääsyä, ja nyt Miranda tarjoaa siihen mahdollisuuden. Heidän on kehitettävä uskottava uusi henkilöllisyys ja päästävä yrityksen juhlissa toimitusjohtajan puheille. Caleb pilaa kaikki Shelbyn mahdollisuudet, mutta pari päätyy silti sänkyyn. Nimah ja Raina vaihtavat paikkoja tunnin välein onnistuneesti. Simon kertoo viimein jotain itsestään Eliakselle. Nykyhetkessä Alex ottaa yhteyttä hakkeriryhmään pimeän netin kautta. Hän haluaa kertoa julkisesti oman puolensa tarinasta ja vedota ihmisiin, etteivät he uskoisi FBI:n syytteitä. Simon saa haltuunsa listan henkilöistä, jotka oli määrätty töihin terrori-iskun alueelle.

1.6 Salaisuus (God)

Ensiesitys Suomessa: 03.02.2016
Ensiesitys USA:ssa: 01.11.2015

Quanticossa on romantiikkaa ilmassa. Mirandalla on vaikeuksia luottaa ehdonalaisessa olevaan poikaansa, joten hän ottaa pojan osaksi agenttikokelaiden harjoitusta. Alex saa vahingossa tietää Ryanin missiosta. Simon saa tietää totuuden kaksosista. Nykyhetkessä Caleb tulee mukaan tutkintaan ja etsii jotain valvontakameroiden nauhoista. Simon onnistuu lähettämään saman videokuvan Alexille, joka saa tietää jotain yllättävää Shelbystä.

1.7 Välikoe (Go)

Ensiesitys Suomessa: 10.02.2016
Ensiesitys USA:ssa: 08.11.2015

Yksi kaksosista on nähty Grand Centralilla ennen pommitusta, joten Simon ja Alex lähtevät etsimään Nimahia ja Rainaa. Sisarukset ovat soluttautuneet terroristijärjestöön, joka suunnittelee seuraavaa iskua. Natalie epäilee Ryanin auttaneen Alexia. Quanticossa opiskelijat lukitaan luokkahuoneeseen tikittävän pommin kanssa. Tämä on heidän välikokeensa ja reputtaneet saavat potkut koulusta. Caleb pääsee palaamaan agenttikoulutukseen ja kaksoset esitellään muulle luokalle.

1.8 Harjoitus (Over)

Ensiesitys Suomessa: 17.02.2016
Ensiesitys USA:ssa: 15.11.2015

Ryania on ammuttu ja hän ohjaa Alexia poistamaan luodin hankalissa olosuhteissa. FBI:n tiedostoihin murtaudutaan, mikä saa Claytonin pelkäämään yksityiselämänsä paljastumisesta. Hän pyytää Calebia poistamaan tiedot Shelbyyn liittyen. Caleb löytää kuitenkin tietoja, jotka voisivat todistaa Alexin syyttömyyden. Quanticossa kokelaat saavat henkilökohtaiset tehtävät ja pääsevät vierailemaan FBI:n päämajassa. Ryan auttaa Alexia saamaan tietoja isästään, mihin Liam puuttuu. Miranda yrittää piristää poikaansa huonolla menestyksellä. Nykyhetkessä Alex tekee vaikean päätöksen.

1.9 Sokea piste (Guilty)

Ensiesitys Suomessa: 24.02.2016
Ensiesitys USA:ssa: 29.11.2015

Elias palaa auttamaan Alexia asianajajan roolissa. Hallituksen alainen HIG-ryhmä on saanut käskyn kuulustella Alexia. He pakottavat hänet tunnustamaan kiduttamalla Ryania. Caleb, Elias, Natalie, Liam ja kaksoset haluavat auttaa Alexia ja he alkavat koota aikajanaa terrori-iskun tapahtumista. Quanticossa Miranda on joutunut sairaalaan. Ryan on huolissaan, kun Alex viihtyy paljon Liamin luona. Simon päättää raportoida vääristä todisteista sarjamurhaajajutussa, mikä saa muut kokelaat kritisoimaan häntä.

1.10 Oikea ja väärä (Quantico)

Ensiesitys Suomessa: 02.03.2016
Ensiesitys USA:ssa: 06.12.2015

Televisiossa näytetään, että Alex viedään kahleissa poliisiautoon. Oikeasti hän on vapaana ja osana tiimiä, joka selvittää Quanticon kurssilaisten liikkeitä. Muiden lähdettyä Liam ja Miranda kertovat, että myös Simon, Nimah, Raina, Shelby ja Caleb ovat tarkkailun alaisena. Simon kertoo jotain yllättävää osuudestaan terrori-iskuun. Quanticossa kokeilaiden tehtävänä on profiloida FBI-agenteiksi haluavia. Simon saa kylmää kohtelua paljastettuaan Langdonin vilpin. Varsinkin Nimah on kostoretkellä ja hankkii tietoja Simonista. Alex taas tutkii Natalien taustoja.

1.11 Tappio (Inside)

Ensiesitys Suomessa: 09.03.2016
Ensiesitys USA:ssa: 13.12.2015

Grand Central Stationin pommituksen tehneet terroristit paljastavat viimein itsensä. Juttu ei kuitenkaan ole loppuukäsitelty vaan lisää kysymyksiä nousee ilmaan. Quanticossa kokelaat saavat ansaittua vapaa-aikaa. Kaikki eivät ole kuitenkaan iloisia, kun salaisuuksia paljastuu.

1.12 Käännekohta (Alex)

Ensiesitys Suomessa: 16.03.2016
Ensiesitys USA:ssa: 06.03.2016

Alex joutuu keskelle kongressin kuulustelua terrori-iskuihin liittyen. Hän uskoo, ettei syytetty toiminut yksin ja haluaa selvittää totuuden. Quanticossa uusi ryhmä kokelaita saapuu, mikä aiheuttaa kireää tunnelmaa ja nostaa kilpailuhenkeä.

1.13 Kahden kauppa (Clear)

Ensiesitys Suomessa: 23.03.2016
Ensiesitys USA:ssa: 13.03.2016

Quanticossa kokelaat opettelevat saamaan tietoa tiedonantajilta. Oikeassa maailmassa he huomaavat nopeasti, että agenttina oleminen ei ole niin helppoa kuin luulisi. Nykyhetkessä Alex joutuu toisen agentin kanssa hengenvaaralliseen tilanteeseen. He joutuvat antamaan tietoja, joilla voi olla tappavat seuraukset.

1.14 Oikeus (Answer)

Ensiesitys Suomessa: 30.03.2016
Ensiesitys USA:ssa: 20.03.2016

Quanticossa kokelaat muodostavat tiimejä ajotunteja vasten. Tunnelma kiristyy Liamin ja Drew'n välillä, mikä johtaa yllättäviin seurauksiin. Nykyhetkessä Simon yrittää sopeutua uuteen tilanteeseen. Ystävät yrittävät olla avuksi, mutta mies ei koe pystyvänsä palaamaan entiselleen.

1.15 Viha (Turn)

Ensiesitys Suomessa: 06.04.2016
Ensiesitys USA:ssa: 27.03.2016

Terroristisolu yrittää päästä Quanticoon, mikä saa Mirandan ja Liamin maksamaan kalliin hinnan. Nykyhetkessä Alex saa ohjeita terroristilta. Claire Haasin henki on vaarassa.

1.16 Ratkaisu (Clue)

Ensiesitys Suomessa: 13.04.2016
Ensiesitys USA:ssa: 03.04.2016

Quantico kokelaat saavat tehtävän, joka tuntuu liian henkilökohtaiselta Shelbylle. Nykyhetkessä Alex löytää liittolaisen Hannahista ja yrittää yhä estää uuden terrori-iskun.

1.17 Rajanylitys (Care)

Ensiesitys Suomessa: 20.04.2016
Ensiesitys USA:ssa: 10.04.2016

Quanticossa kokelaat opiskelevat ihmissalakuljetusta, kun Liam ja Miranda haastavat heidät ylittämään Yhdysvaltojen ja Kanadan rajan ilman passeja. Nykyhetkessä Simon auttaa Alexia etsimään terroristia, mutta joutuu samalla itse vaaraan.

1.18 Miesten maailma (Soon)

Ensiesitys Suomessa: 27.04.2016
Ensiesitys USA:ssa: 17.04.2016

Quanticossa kokelaat tutkivat toistensa taustoja selvittääkseen, kuka saa korkean tason turvallisuusluokituksen. Tehtävän aikana Alex, Shelby ja Iris saavat tietää jotain yllättävää Drew'sta, Willistä ja Calebista. Nykyhetkessä Alex ottaa yhteyttä Claire Haasiin löytääkseen kadonneet ystävänsä. Hän yllättyy kuullessaan, mitä Calebille tapahtui.

1.19 Ilmianto (Fast)

Ensiesitys Suomessa: 04.05.2016
Ensiesitys USA:ssa: 24.04.2016

Quanticossa vietetään urapäivää ja kokelaat tapaavat FBI:n eri osastojen edustajia. Tutustuessaan erilaisiin työmahdollisuuksiin he pohtivat tulevaa uraansa. Nykyhetkessä Alex jatkaa terroristin etsintää ja törmää samalla tuttuihin henkilöihin, joista eräs tietää terroristin lopullisen päämäärän.

1.20 Totta vai tarua? (Drive)

Ensiesitys Suomessa: 11.05.2016
Ensiesitys USA:ssa: 01.05.2016

Quanticossa kokelaiden valmistumispäivään on enää muutama viikko. Heidät jaetaan useampaan osastoon. Alex ja Ryan päätyvät tutkimaan juttua yhdessä. Nykyhetkessä Shelbyn ja Calebin suhde muuttuu. Alex ei tiedä keneen luottaa, mutta saa uutta tietoa rakastamastaan miehestä.

1.21 Jälkimainingit (Closure)

Ensiesitys Suomessa: 18.05.2016
Ensiesitys USA:ssa: 08.05.2016

Kokelaat ovat innoissaan valmistumisestaan Quanticossa, kun oikean maailman työtehtävät pian odottavat. Nykyhetkessä Alex saa tietää, että hänen läheisensä Quanticosta ei välttämättä ole sitä, miltä näyttää. Samalla hän huomaa joutuneensa keskelle mahdollista uutta iskua.

1.22 Ympyrä sulkeutuu (Yes)

Ensiesitys Suomessa: 25.05.2016
Ensiesitys USA:ssa: 15.05.2016

Quanticossa on kokeilaiden valmistumispäivä. Nykyhetkessä Alex tiimeineen huomaavat kohtaavansa terroristin. Kausi päättyy.

Seuraava jakso

Suomessa Tauolla

USA:ssa ABC pe 20.07.2018
3.11 The Art of War

USA:ssa ABC pe 27.07.2018
3.12 Ghosts

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit

Viralliset sivut

USA
Suomi

CDON.com29.95 €

Quantico

Kausi 1