Henkilöt

Alex Parrish
Caleb Haas
Liam O'Connor
Miranda Shaw
Natalie Vasquez
Nimah ja Raina Amin
Ryan Booth
Shelby Wyatt
Simon Asher

Alex Parrish

Alexandra "Alex" Parrish opiskelee Quanticossa ja on luokkansa paras. Hänellä on säpinää Ryan Boothin kanssa. Alexista tulee FBI-agentti, jota syytetään New Yorkissa tapahtuneesta terrori-iskusta. Alexin täytyy selvittää, kuka hänet lavasti ja löytää oikea syyllinen. Hän ei saa antaa ystävyyden sokaista, sillä joku Quanticossa olleista on petturi. Alexin salaisuus liittyy hänen isäänsä Michaeliin, joka oli väkivaltainen alkoholisti. Kun Michael kuoli, äiti Sita lähetti Alexin sukulaisten luokse Intiaan.

Caleb Haas

Caleb Haas aloitti Quanticossa samaan aikaan Alexin kanssa. Hänen isänsä Clayton on korkeassa asemassa FBI:ssa. Calebilla on alusta asti vaikeuksia pysyä muiden perässä ja hän päätyykin analysoijien puolelle. Myöhemmin hänet päästetään kuitenkin takaisin agenttikoulutukseen. Calebilla on suhde Shelbyn kanssa.

Liam O'Connor

Liam O'Connor on FBI-agentti ja työskentelee ohjaajana Quanticossa. Hän yrittää päästä eroon alkoholiongelmastaan. Liamilla on ollut suhde Miranda Shawn kanssa. Liam työskenteli aikoinaan Alexin isän Michaelin kanssa. Hänellä on tytär Louisa.

Miranda Shaw

Miranda Shaw työskentelee apulaisjohtajana Quanticossa. Hän on tiensä korkeaan asemaan FBI:ssa on ollut kivikkoinen. Mirandalla on ollut suhde Liamin kanssa. Hänellä on teini-ikäinen poika Charlie, joka suunnitteli koulusurmaa. Miranda auttaa Alexin pakoon New Yorkin iskujen jälkeen ja joutuu itse vangituksi. Myöhemmin hän pääsee kuitenkin vapaaksi ja alkaa etsiä oikeaa syyllistä.

Natalie Vasquez

Natalie Vasquez aloitti Quanticossa samaan aikaan Alexin kanssa. Hän kyllästyi vaikutusmahdollisuuksiinsa rajavartiopoliisina ja päätti sen vuoksi hakea FBI:hin. Natalieta pidetään koviksena ja hän pärjää hyvin fyysisissä tehtävissä. Hän on kilpailuhenkinen ja haluaa voittaa erityisesti Alexin. Nataliella on tytär Renata, jonka huoltajuudesta hän joutuu taistelemaan.

Nimah ja Raina Amin

Nimah ja Raina Amin ovat identtiset kaksoissisaret. He aloittavat Quanticossa samaan aikaan Alexin kanssa. Miranda pitää heidät aluksi salassa muilta kokelailta, sillä he ovat FBI:n uusi salainen ase. Terrori-iskun aikaan he olivat soluttautuneet rikollisryhmään. Raina on uskonnollinen ja rauhallinen luonne, Nimah taas tulistuu helpommin ja puhuu sanottavansa suoraan.

Ryan Booth

Ryan Booth on FBI:n erikoisagentti, joka saa Liamilta käskyn esittää kokelasta Quanticossa tutustuen Alexiin. Suhde muuttuukin nopeasti fyysiseksi ja tunteet ovat oikeasti pelissä. Alex saa tietää totuuden nopeasti. Alexin ollessa syytettynä Ryan pyrkii auttamaan häntä pakenemaan ja löytämään totuuden.

Shelby Wyatt

Shelby Wyatt aloittaa Quanticossa samaan aikaan Alexin kanssa. Hän on taitava ampuja. Shelbyn vanhemmat menehtyivät syyskuun 11. päivän iskuissa. Hänen ainoa sukulaisensa on sisarpuoli Samar, jolle hän lähettää säännöllisesti rahaa. Shelby alkaa Quanticossa seurustella Calebin kanssa, mutta ihastuu myöhemmin hänen isäänsä Claytoniin. Shelby kasvoi varakkaassa perheessä Georgiassa.

Simon Asher

Simon Asher aloitti Quanticossa samaan aikaan Alexin kanssa. Hän on ammatiltaan kirjanpitäjä ja kertoo olevansa homo, mikä paljastuu myöhemmin valheeksi. Simon on hyvin mysteerinen ja viihtyy omissa oloissaan. Raina ja Nimah kiehtovat Simonia, kunnes hän saa tietää totuuden kaksosista. Simon työskenteli tulkkina Lähi-idässä. Hän saa potkut Quanticosta ja perustaa IT-firman. Simon on Alexin liittolainen, vaikka raportoikin aluksi tietonsa FBI:lle.

Seuraava jakso

Suomessa Tauolla

USA:ssa Päättynyt

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit

Viralliset sivut

USA
Suomi

CDON.com29.95 €

Quantico

Kausi 1