Sarjaseuraaja

Suosituimmat amerikkalaiset tv-sarjat

Sarjaseuraaja > Tv-sarjat > Komedia > Puumanainen > Näyttelijät

Puumanainen - Näyttelijät

Brian Van Holt "Bobby Cobb" IMDB

Brian Van Holt syntyi 6. heinäkuuta 1969 Illinoisissa. Holt on esiintynyt useissa elokuvissa ja sarjoissa kuten Sinkkuelämää, Sons of anarchy, Beverly Hills ja 90210. Hänen tunnetuin elokuvansa on House of Wax.

Busy Philipps "Laurie Keller" IMDB

Elizabeth Jean Philipps syntyi 25. kesäkuuta 1979 Illinoisissa. Philipps meni naimisiin Marc Silversteinin kanssa vuonna 2007. Heillä on kaksi tytärtä Birdie Leigh ja Cricket Pearl. Hän näytteli vakituisesti Dawson's Creek sarjassa. Hänen vanhempansa antoivat hänelle lempinimen "Busy", koska hän oli koko ajan menossa eikä pysynyt aloillaan.

Christa Miller "Ellie Torres" IMDB

Christa Miller syntyi 28. toukokuuta 1964. Miller on naimisissa Bill Lawrencen kanssa. Parilla on kolme yhteistä lasta. Hän näytteli vakituisesti tv-sarjassa Tuho-osasto (Scrubs).

Courteney Cox "Jules Cobb" IMDB

Courteney Cox syntyi 15. kesäkuuta 1964 Birminghamissa, Alabamassa. Hän on näyttelyn ohella myös tuottaja ja käsikirjoittaja. Coxin tunnetuin rooli on Monica Geller sarjasta Frendit. Hän näytteli vakituisesti myös tv-sarjassa Dirt. Cox sai ensimmäisen Golden Globe ehdokkuutensa Puumanainen-sarjasta. Cox erosi miehestään David Arquettesta vuonna 2013. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Scream 1-4, Iltasatuja, Zoom: Supersankariopisto, November, Lemmenlääkäri ja Määränpäänä Graceland.

Dan Byrd "Travis Cobb" IMDB

Dan Byrd syntyi 20. marraskuuta 1985. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Cinderella Story ja The Hills Have Eyes.

Ian Gomez "Andy Torres" IMDB

Ian Gomez syntyi 27. joulukuuta 1964 New Yorkissa. Hänet tunnetaan myös Felicity tv-sarjasta. Hän on ollut naimisissa Nia Vardalosin kanssa jo vuodesta 1993 asti. Heillä on yksi yhteinen adoptiolapsi.

Josh Hopkins "Grayson Ellis" IMDB

Josh Hopkins syntyi 12. syyskuuta 1970 Kentuckyssa. Hänet tunnetaan elokuvista Meren raivo sekä Sotilas Jane. John on myös esiintynyt useissa draamasarjoissa kuten Perhesiteet, Ally Mcbeal ja Rakkauden anatomia. Näyttelyn ohella Hopkins harrastaa myös musiikkia.

Puumanainen - Kausi 1
CDON.com
CDON.com
9.95 €
Puumanainen - Kausi 2
CDON.com
CDON.com
9.95 €
Puumanainen - Kausi 3
CDON.com
CDON.com
14.95 €
Puumanainen - Kausi 4
CDON.com
CDON.com
24.95 €