Sarjaseuraaja

Suosituimmat amerikkalaiset tv-sarjat

Sarjaseuraaja > Tv-sarjat > Komedia > Puumanainen > Henkilöt

Puumanainen - Henkilöt

Andy Torres

Andy on Ellien aviomies ja heidän yhteisen poikansa isä. Andy on aika lailla Ellien pompoteltavissa ja tekeekin aina mitä käsketään, vaikka välillä yrittää uhmata Ellietä. Andyn suuri ihailun kohde ja paras ystävä on Bobby.

Bobby Cobb

Bobby Cobb on Julesin entinen aviomies ja Travisin isä. Vaikka hän ja Jules ovat eronneet, he ovat silti hyvissä väleissä ja Bobby kuuluukin heidän porukkaansa. Bobby työskentelee golf-opettajana ja asuu parkkipaikalla sijaitsevassa veneessä. Bobbylla oli vielä tunteita Julesia kohtaan, joten hänelle oli kova paikka, että Jules ja Grayson päätyivät yhteen. Hän pääsi siitä lopulta yli.

Ellie Torres

Ellie Torres on Julesin naapuri ja paras ystävä. Ellie on naimisissa Andy Torresin kanssa ja heillä on yhteinen poika Stan. Ellie on ammatiltaan asianajaja, mutta on ollut lomalla työstään poikansa syntyestä lähtien. Ellie on viileä ja kiva varsinkin Laurien kanssa, koska he taistelevat keskenään Julesin huomiosta.

Grayson Ellis

Grayson on vastikään eronnut Julesin naapuri, joka vei kotiinsa joka päivä uusia häntä nuorempia naisia. Pitkän yrityksen jälkeen Grayson ja porukka ystävystyivät ja myöhemmin hän ja Jules alkoivat seurustella. Grayson omistaa pienen baarin kaupungissa, joka on porukan kantakapakka. Graysonilla on myös tapana soitella kitaraa ja tehdä jokaisesta asiasta laulu.

Jules Cobb

Jules on jo nuorena mennyt naimisiin Bobin kanssa ja saanut pojan. Myöhemmällä iällä hän on haikaillut menetetyn nuoruutensa perään. Vaikka Jules ja Bob erosivat, ovat heidän välinsä pysyneet läheisinä. Jules jätti nuorena opiskelut kesken lapsen vuoksi, mutta on siitä huolimatta onnistunut luomaan menestyksekkään uran kiinteistövälittäjänä. Perhe ja ystävät ovat Julesille tärkeitä, eikä Jules viihdy laisinkaan yksin

Laurie Keller

Laurie Keller on Julesin hyvä ystävä joka työskentelee/työskenteli hänen assistenttinaan. Laurie ei saanut koskaan kunnollista kasvatusta, koska joutui kiertelemään lapsuutensa eri sijaiskodeissa. Laurie nauttii juhlimisesta ja irtosuhteista, mutta on viime vuosina alkanut aikuistua. Laurie on aina ollut läheinen Travisin kanssa, ja hän on tiedostanut Travisin olevan häneen ihastunut. Laurie hämmentyi tajutessaan olevansa itsekin kiinnostunut Travisista.

Travis Cobb

Travis on Julesin ja Bobin parikymppinen poika. Travis on sarkastinen ja tunnollinen. Hän joutuu silloin tällöin häpeämään vanhempiensa tekosia. Travis sai kieltävän vastauksen kosiessaan silloista tyttöystäväänsä Kristeniä, joka muutti Chicagoon. Tästä musertunut Travis lopetti koulut ja muutti Havaijille. Travis on aina ollut ihastunut Laurieen ja mustasukkainen hänen lukuisille poikaystävilleen. Travis on kuitenkin aina pysynyt Laurien tukena. Lopulta Lauriekin tunnusti olevansa ihastunut Travisiin, ja pari alkoi seurustella.

Puumanainen - Kausi 1
CDON.com
CDON.com
9.95 €
Puumanainen - Kausi 2
CDON.com
CDON.com
9.95 €
Puumanainen - Kausi 3
CDON.com
CDON.com
14.95 €
Puumanainen - Kausi 4
CDON.com
CDON.com
24.95 €