Näyttelijät

Gabriel Macht "Harvey Specter"
Gina Torres "Jessica Pearson"
Meghan Markle "Rachel Zane"
Patrick J. Adams "Mike Ross"
Rick Hoffman "Louis Litt"
Sarah Rafferty "Donna Paulsen"

Gabriel Macht "Harvey Specter" IMDb

Gabriel Macht syntyi 22. tammikuuta 1972 New York Cityssä. Hän on naimisissa Jacinda Barrettin kanssa ja heillä on lapset Satine (s. 2007) ja Luca (s. 2014). Hän näytteli vakituisesti tv-sarjassa Muukalaiset (The Others). Gabriel on näytellyt mm. elokuvissa Love & Other Drugs, Whiteout - kuolema jäätiköllä, Sekavia suhteita, The Good Shepherd ja Kerrassaan vastustamaton sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Num3rot, Wasteland ja Sinkkuelämää.

Gina Torres "Jessica Pearson" IMDb

Gina Torres syntyi 25. huhtikuuta 1969 New York Cityssä. Hän on naimisissa Laurence Fishburnen kanssa ja heillä on tytär Delilah (s. 2007). Hän näytteli vakituisesti tv-sarjoissa Huge, Standoff, Firefly ja Cleopatra 2525. Gina on näytellyt mm. elokuvissa Mr. Sophistication, South of Pico, Uskollisuus koetuksella, Terroripeli, Serenity, The Matrix Reloaded ja The Matrix Revolutions. Hän on vieraillut mm. tv-sarjoissa Hannibal, Alias, Angel, 24, Gossip Girl, Castle, Bones, Criminal Minds, Dirty Sexy Money, Pushing Daisies, Eli Stone ja Vampyyripäiväkirjat.

Meghan Markle "Rachel Zane" IMDb

Rachel Meghan Markle syntyi 4. elokuuta 1981 Los Angelesissa, Kaliforniassa. Hän on kihloissa Prinssi Harryn kanssa. Meghan on ollut naimisissa Trevor Engelsonin kanssa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Kaameat pomot, Random Encounters, Dysfunctional Friends, Remember Me ja A Lot Like Love. Hän on vieraillut mm. tv-sarjoissa Castle, C.S.I. Miami, Fringe - rajamailla, Ilman johtolankaa, 90210 ja C.S.I. New York.

Patrick J. Adams "Mike Ross" IMDb

Patrick Johannes Adams syntyi 27. elokuuta 1981 Torontossa, Kanadassa. Hän on naimisissa Valehtelevat viettelijät -näyttelijä Troian Bellisarion kanssa. Patrick on näytellyt mm. elokuvissa 6 Month Rule, 2:13, Rage ja Weather Girl. Hän on vieraillut mm. tv-sarjoissa Valehtelevat viettelijät, Luck, FlashForward, Paljastavat valheet, Aavekuiskaaja, NCIS Rikostutkijat, Lost, Num3rot, Ilman johtolankaa ja Todistettavasti syyllinen.

Rick Hoffman "Louis Litt" IMDb

Rick Hoffman syntyi 12. kesäkuuta 1970 New York Cityssä. Hän näytteli vakituisesti tv-sarjoissa Julkkispelaaja (Jake in Progress), The $treet ja Philly. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Locker 13, Battleship, Hostel I ja II, The Condemned, Smiley Face ja Verivelka. Rick on vieraillut mm. tv-sarjoissa Bernie Mac Show, Kova laki: Los Angeles, Mentalist, Num3rot, C.S.I., C.S.I. Miami, C.S.I. New York, Samantha Who?, Paljastavat valheet, NCIS Rikostutkijat, Rouva presidentti, Ilman johtolankaa ja Monk.

Sarah Rafferty "Donna Paulsen" IMDb

Sarah Gray Rafferty syntyi 6. joulukuuta 1972. Hän on naimisissa suomalaisen Santtu Seppälän kanssa ja heillä on tyttäret Oona (s. 2007) ja Iris (s. 2012). Sarah on näytellyt mm. elokuvissa Small, Beautifully Moving Parts, Four Single Fathers, East Broadway, Futiskoira ja Speakeasy. Hän on vieraillut mm. tv-sarjoissa Tremors, Ilman johtolankaa, Perhesiteet, Bones, Num3rot, C.S.I., C.S.I. Miami ja Siskoni on noita.

Seuraava jakso

Suomessa Tauolla

USA:ssa Tauolla

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit
2. kausi - suomenkieliset tekstit
3. kausi - suomenkieliset tekstit
4. kausi - suomenkieliset tekstit
5. kausi - suomenkieliset tekstit
6. kausi - suomenkieliset tekstit
7. kausi - suomenkieliset tekstit

Viralliset sivut

USA
Suomi

CDON.com9.95 €

Pukumiehet

Kausi 1

CDON.com9.95 €

Pukumiehet

Kausi 2

CDON.com19.95 €

Pukumiehet

Kausi 3

CDON.com19.95 €

Pukumiehet

Kausi 4

CDON.com19.95 €

Pukumiehet

Kausi 5

CDON.com29.95 €

Pukumiehet

Kausi 6

CDON.com69.95 €

Pukumiehet

Kausi 1-6