Henkilöt

Donna Paulsen
Harvey Specter
Jessica Pearson
Louis Litt
Mike Ross
Rachel Zane

Donna Paulsen

Donna Paulsen on Harveyn assistentti. He ovat tehneet yhdessä töitä jo Harveyn uran alkuajoista asti. Donna tietää, mitä firmassa on meneillään, on erittäin tarkkanäköinen ja arvostettu kollega firmassa.

Harvey Specter

Harvey Specter on lakimies ja tunnetaan New Yorkin parhaana sulkijana. Häntä pidetään myös mahtailevana, itsekeskeisenä ja hieman tunteettomana asiakkaita kohtaan. Harvey on valmistunut Harvardista, mutta pitää itseään erilaisena kuin muut. Hänen luottoapulaisensa firmassa on Donna. Harvey harrastaa yhden illan juttuja eikä viihdy saman naisen kanssa pitkään. Hän näkee potentiaalia Mikessa ja on valmis ottamaan riskin hänet palkatessaan.

Jessica Pearson

Jessica Pearson on toinen Pearson Hardmanin omistajista. Hänellä on läheinen suhde Harveyn kanssa. Jessica näki miehen potentiaalin jo varhain ja maksoi tämän koulutuksen Harvardissa. Hän on tiukka uranainen, joka laittaa työn aina ihmissuhteiden edelle. Jessica on eronnut.

Louis Litt

Louis Litt työskentelee lakifirmassa ja on vanhempi osakas. Hän on Harveyn vihamies, koska mies on nopeasti edennyt urallaan, on hyvissä väleissä Jessican kanssa ja nauttii monien kunnioitusta. Louis yrittää toisinaan saada juttuja itselleen haukkumalla miestä. Hän ei ole naimisissa.

Mike Ross

Mike Rossilla jäi college kesken, kun hän sai potkut myytyään matematiikan kokeen vastauksia. Sen jälkeen hän on ansainnut rahaa käymällä kokeissa muiden puolesta. Mikella on kuvamuisti ja hän muistamisen lisäksi myös ymmärtää lukemansa. Ennen Harveyn tapaamista hän oli pilvenpolttelija, mutta lopettaa touhun saatuaan työn lakifirmassa. Mikella on aina ollut kiinnostusta lakimiehen työhön, mutta ei siihen vaadittavaa koulutusta.

Rachel Zane

Rachel Zane on asianajajien avustaja Pearson Hardmanilla. Hän tekee tutustumiskierroksen kaikkien uusien työntekijöiden kanssa. Rachel on hyvä tutkimustyössä, mutta omien sanojensa mukaan ei pärjää kokeissa ja ei siksi ole asianajaja. Mike kiinnostuu naisesta, mutta Rachel ei halua tapailla työkavereitaan.

Seuraava jakso

Suomessa Tauolla

USA:ssa Tauolla

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit
2. kausi - suomenkieliset tekstit
3. kausi - suomenkieliset tekstit
4. kausi - suomenkieliset tekstit
5. kausi - suomenkieliset tekstit
6. kausi - suomenkieliset tekstit
7. kausi - suomenkieliset tekstit

Viralliset sivut

USA
Suomi

CDON.com9.95 €

Pukumiehet

Kausi 1

CDON.com9.95 €

Pukumiehet

Kausi 2

CDON.com19.95 €

Pukumiehet

Kausi 3

CDON.com19.95 €

Pukumiehet

Kausi 4

CDON.com19.95 €

Pukumiehet

Kausi 5

CDON.com29.95 €

Pukumiehet

Kausi 6

CDON.com69.95 €

Pukumiehet

Kausi 1-6