Sarjaseuraaja

Suosituimmat amerikkalaiset tv-sarjat

Sarjaseuraaja > Tv-sarjat > Draama > Perhesiteet > Näyttelijät

Perhesiteet - Näyttelijät

Balthazar Getty "Tommy Walker" IMDB

Paul Balthazar Getty syntyi 22.1.1975 Los Angelesissa, Kaliforniassa. Hän on naimisissa Rosetta Millingtonin kanssa ja heillä on yksi lapsi, Cassius Paul (s. 2000). Balthazar soittaa Ringside-bändissä. Hän on työskennellyt myös mallina. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Feast, Slingshot, Asema 49 (Ladder 49), Deuces Wild - katujen kesyttömät, Menolippu kuolemaan (Four Dogs Playing Poker) ja Kärpästen herra (Lord of the Flies). Balthazar on vieraillut mm. tv-sarjoissa Siskoni on noita (Charmed), Traffic, Haamukuiskaaja (Ghost Whisperer) ja Pasadena.

Calista Flockhart "Kitty Walker" IMDB

Calista Kay Flockhart syntyi 11.11.1964 Freeportissa, Illianoisissa. Hän on kihloissa näyttelijä Harrison Fordin kanssa. Calista tunnetaan parhaiten roolistaan Ally McBealina. Hän on näytellyt mm. elokuvissa The Last Shot, Telling Lies in America, Milk & Money ja Pictures of Baby Jane Doe sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Unelmien pelikenttä (The Guiding Light) ja The Practise.

Dave Annable "Justin Walker" IMDB

Dave Rodman Annable syntyi 15. syyskuuta 1979 Suffernissa, New Yorkissa. David on innokas urheilija ja pelaa mm. rugbya ja jääkiekkoa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Mieheni Ex-naiset (Little Black Book), Spellbound ja Other People's Business sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Reunion ja Hädän hetkellä (Third Watch).

Emily VanCamp "Rebecca Harper" IMDB

Emily Irene VanCamp syntyi 12. toukokuuta 1986 Port Perryssä, Kanadassa. Emily seurustelee Josh Bowmanin kanssa. Hän harrastaa balettia ja valokuvausta sekä puhuu sujuvasti ranskaa. Emily tunnetaan roolistaan Everwood tv-sarjassa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Carriers, Black Irish ja Ring 2 sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Glory Days ja Pelottaako? (Are You Afraid of the Dark?)

Matthew Rhys "Kevin Walker" IMDB

Matthew Rhys Evans syntyi 8. marraskuuta 1974 Cardiffissa, Etelä-Walesissa. Matthewn äidinkieli on walesin kieli. Hän on näytellyt mm. elokuvissa The Edge of Love, Love and Other Disasters, Fakers, Deathwatch, The Abduction Club, Shooters, Titus ja Whatever Happened to Harold Smith?.

Patricia Wettig "Holly Harper" IMDB

Patricia Wettig syntyi 4. joulukuuta 1951 Cincinnatissa, Ohiossa. Hän on naimisissa Ken Olinin kanssa ja heillä on kaksi lasta, Clifford ja Roxanne. Hän näytteli vakituisesti 80-luvun komediassa Kolkyt ja risat (thirtysomething). Patricia on näytellyt mm. elokuvissa Lackawanna Blues, Dancer, Texas, Bongwater ja City Slickers sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Pako (Prison Break), Alias, Boomtown, Kohtaloni Los Angeles (L.A. Doctors) ja Frasier.

Rachel Griffiths "Sarah Whedon" IMDB

Rachel Griffiths syntyi 18.12.1968 Melbournessa, Australiassa. Hän on naimisissa Andrew Taylorin kanssa ja heillä on kaksi lasta, Banjo (s. 2003) ja Adelaide (s. 2005). Rachel näytteli vakituisesti tv-sarjassa Mullan alla (Six Feet Under). Hän on näytellyt mm. elokuvissa Step Up, Ned Kelly, Blow, Divorcing Jack ja Kuka sanoo tahdon (My Best Friend's Wedding).

Rob Lowe "Robert McCallister" IMDB

Robert Hepler Lowe syntyi 17. maaliskuuta 1964 Charlottesvillessa, Virginiassa. Hän on naimisissa meikkaaja Sheryl Berkoffin kanssa ja heillä on pojat Edward (s. 1993) ja John (s. 1995). Robertin veli Chad on myös näyttelijä. Robert näytteli vakituisesti tv-sarjoissa West Wing ja Lain luola (The Lyon's Den). Hän on näytellyt mm. elokuvissa Thank You for Smoking, Huippunäkymät (View from the Top), Austin Powers ja kultamuna (Austin Powers in Goldmember), Proximity - pelkoa kaltereiden takana ja Ensimmäinen yhteys (Contact).

Ron Rifkin "Saul Holden" IMDB

Saul M. Rifkin syntyi 31. lokakuuta 1939 New Yorkissa. Hän on ollut naimisissa Ivansa kanssa vuodesta 1966 lähtien. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Sudenkorento (Dragonfly), The Majestic, Boiler Room ja Neuvottelija (The Negotiator). Ron muistetaan parhaiten roolistaan pahana Arvin Sloanena Alias tv-sarjassa. Ron on vieraillut tv-sarjoissa Sinkkuelämää (Sex and the City), Teho-osasto (ER), Kova laki (Law & Order).

Sally Field "Nora Walker" IMDB

Sally Margaret Field syntyi 6.11.1946 Pasadenassa, Kaliforniassa. Hän on ollut naimisissa ja eronnut kahdesti. Alan Greismanin kanssa hänellä on poika Samuel ja Steven Craigin kanssa pojat Peter ja Eli. Sally on näytellyt mm. elokuvissa Blondin kosto 2 (Legally Blonde 2: Red, White & Blonde), Forrest Gump, Isä sisäkkönä (Mrs. Doubtfire), Soapdish ja Norma Rae sekä vieraillut mm. tv-sarjaissa Teho-osasto (ER). Sally näytteli pääosaa 60-luvun tv-sarjassa Lentävä nunna (The Flying Nun).Seuraava jakso

Suomessa Tauolla

USA:ssa Päättynyt

Viralliset sivut

Perhesiteet - Kausi 1
CDON.com
Discshop.fi
15.95 €
Perhesiteet - Kausi 2
CDON.com
Discshop.fi
15.95 €
Perhesiteet - Kausi 3
CDON.com
Discshop.fi
15.95 €
Perhesiteet - Kausi 4
CDON.com
Discshop.fi
9.95 €
Perhesiteet - Kaudet 1-5
CDON.com
CDON.com
73.95 €