Sarjaseuraaja

Suosituimmat amerikkalaiset tv-sarjat

Sarjaseuraaja > Tv-sarjat > Draama > Perhesiteet > Jaksot > 3. kausi

Perhesiteet - 3. kauden jaksot

3.1 Epäonnen sirpaleet (Glass Houses)

 • Ensiesitys Suomessa: 16.03.2010
 • Ensiesitys USA:ssa: 28.09.2008

Sarah kirjoittaa Kittylle täydellisen suosituksen adoptiota varten. Rebecca yrittää sisustaa uutta kämppäänsä. Yhdistyneen yrityksen täytyy tehdä leikkauksia ja Holly sekä Tom ehdottavat Kevinin lakifirman irtisanomista. Kevin yrittää saada yhteyden Ryaniin. Justinin ja Rebeccan suhde paljastuu lapsille. Walkerit pääsevät Kevinin pomon upealle lasiasunnolle.

3.2 Kirjakohu (Book Burning)

 • Ensiesitys Suomessa: 23.03.2010
 • Ensiesitys USA:ssa: 05.10.2008

Justin miettii, miksi ei ole vielä pystynyt ottamaan seuraavaa askelta Rebeccan kanssa. Sosiaalityöntekijä tutkii Kittyn ja Robertin soveltuvuutta adoptiovanhemmiksi. Kaikki Walkerit yrittävät auttaa. Holly yrittää udella Saulilta tietoja Williamin kolmannesta naisesta. Kittyn ajatuksista presidenttikampanjan aikana on tehty kirja, mikä aiheuttaa ärsyyntymistä Walkerien joukossa. Holly antaa Rebeccalle oikeudet rahastoonsa. Sarahin pöydälle kasaantuu töitä.

3.3 Jäähyväiset Ojaille (Tug of War)

 • Ensiesitys Suomessa: 30.03.2010
 • Ensiesitys USA:ssa: 12.10.2008

Sarah ja Tommy kiistelevät jälleen Ojayn tulevaisuudesta. Kitty on New Yorkissa etsimässä kustantajaa. Kevin haluaisi viedä Scottyn asiakasillalliselle, mutta pomo on toista mieltä. Justin menee rekrytoimaan uusia sotilaita ja tapaa sotilaan, joka pitää häntä sankarina. Rebeccaa harmittaa, kun Justin ei kerro hänelle mitään ajasta Irakissa. Robert ärsyyntyy naapureidensa mehiläisiin. Saul päättää jäädä eläkkeelle ja Nora saa myös Sarahin pohtimaan irtisanoutumista.

3.4 Pihamyyjäiset (Everything Must Go)

 • Ensiesitys Suomessa: 06.04.2010
 • Ensiesitys USA:ssa: 19.10.2008

Nora tarvitsee tilaa hyväntekeväisyysjärjestölleen ja keksii pitää pihamyyjäiset. Justinia harmittaa, kun äiti haluaa eroon kaikista Williamin tavaroista. Sarah ja Tommy ovat riidoissa, mutta sopivat aikakapselin äärellä. Holly kutsuu Rebeccan töihin. Kitty luopuu työpaikastaan viestintäjohtajana ja Robertin on vaikea löytää yhtä hyvää korvaajaa.

3.5 Rehellisyystesti (You Get What You Need)

 • Ensiesitys Suomessa: 13.04.2010
 • Ensiesitys USA:ssa: 26.10.2008

Rebecca näyttää Justinille, mitä Holly on saanut selville Ryanista. Scottin vanhemmat tulevat viimein vierailulle ja pääsevät tapaamaan Kittyä ja Robertia. Saul kaipaa jotain tekemistä ja kuuntelee Tommyn murheita. Kevin uskoo viimeinsä saavansa ylennyksen. Nora yrittää löytää rahoittajan sairaiden lasten kodille ja tarvitsee esitykseen Sarahin apua.

3.6 Totuus särkee sydämiä (Bakersfield)

 • Ensiesitys Suomessa: 20.04.2010
 • Ensiesitys USA:ssa: 02.11.2008

Nora haluaa mennä Laffertyjen luokse Bakerfieldiin ennen Hollya. Sarah on hermostunut hakiessaan erittäin kiinnostavaa työpaikkaa internetyrityksessä. Justin on ollut vuoden päihteetön ja Rebecca kutsuu riitelevät veljekset paikalle kannustamaan. Robert lähtee työmatkalle Lähi-itään. Kitty murehtii lapsen saamista ja parisuhdettaan.

3.7 Luottamuspula (Do You Believe in Magic?)

 • Ensiesitys Suomessa: 27.04.2010
 • Ensiesitys USA:ssa: 09.11.2008

Justin sanoo rakastavansa Rebeccaa, mutta ei saa toivomaansa vastausta. Kevin yrittää opetella talon tapoja uudessa työssään. Kitty ja Robert tapaavat lastaan kantavan äidin. George Lafferty ottaa yhteyttä Noraan ja yrittää tehdä oikean päätöksen. Sarah yrittää selittää yhteistyökumppaneilleen asiakkaiden vaatimuksia. Tommy ja Julia juhlivat hääpäiväänsä taikuusteemalla.

3.8 Taloriita (Going Once...Going Twice)

 • Ensiesitys Suomessa: 04.05.2010
 • Ensiesitys USA:ssa: 16.11.2008

Scotty pääsee pääkokiksi, kun taas Kevin saa palkanalennuksen. Nora aikoo ostaa huutokaupasta talon hyväntekeväisyysjärjestölleen. Kitty vaikuttaa masentuneelta, joten Sarah antaa hänelle tekemistä. Justin kutsuu AA-kerholaisen Sarahin illalliselle Saulia ajatellen. Kevin tekee impulsiivisen päätöksen.

3.9 Keskeneräisiä asioita (Unfinished Business)

 • Ensiesitys Suomessa: 11.05.2010
 • Ensiesitys USA:ssa: 30.11.2008

Nora kaipaa remonttiapua sukulaisiltaan. Rebecca auttaa Hollya suunnittelemaan mainoskampanjaa ja saa työtarjouksen. Greenatopia etsii sijoittajaa ja Sarah tapaa vanhan tutun. Trish ottaa yhteyttä Kittyyn, mutta Robertilla on mielestään parempi suunnitelma lapsen saamiseksi. Tommy tarttuu Saulin tarjoukseen.

3.10 Kiitospäivän ateria (Just A Sliver)

 • Ensiesitys Suomessa: 18.05.2010
 • Ensiesitys USA:ssa: 07.12.2008

Walkerin sisarukset päättävät kerrankin viettää kiitospäivän puolisoidensa kanssa muualla, mutta kukaan ei ole kertonut asiasta Noralle. Elizabeth sairastuu ja saattaa tarvita maksasiirrännäisen. Justin ja Kevin joutuvat testeihin ja saavat viimein tietää, kuka on isä. Tommyn on vaikea suhtautua asiaan. Rebecca haluaisi ottaa yhteyttä Davidiin.

3.11 Unelma isyydestä (A Father Dreams)

 • Ensiesitys Suomessa: 25.05.2010
 • Ensiesitys USA:ssa: 04.01.2009

Kevin näkee painajaisia leikkauksen takia. Scotty ja Nora hoitavat häntä ja itkuhälytin kertoo kaiken, mitä huoneessa puhutaan. Lopulta Kevin ei enää kestä ja karkaa. Saul ehdottaa arkkitehdiksi vanhaa ystävää Rogeria, mutta Nora on vastentahtoinen. Justin esiintyy Cooperin luokalle ja tajuaa jälleen, millaista hänen elämänsä on. Sisarukset haluavat auttaa häntä. Kitty lupautuu auttamaan Robertia, kun Kevin on poissa kuvioista.

3.12 Sisaruskateutta (Sibling Rivalry)

 • Ensiesitys Suomessa: 01.06.2010
 • Ensiesitys USA:ssa: 11.01.2009

Kitty mainostaa kirjaansa televisiossa ja nimikirjoitustilaisuudessa, mutta ei saa tukea perheeltään. Kitty epäilee Robertin hakevan kuvernöörin paikkaa. Sarahin firma aikoo esiintyä konferenssissa, mutta rahan puute vaikeuttaa tilannetta. Roger lähettää Noralle mallin talosta, joka ei ole kovin perinteinen. Tommy tuntee olonsa ulkopuoliseksi töissä.

3.13 Avajaisjuhla (It's Not Easy Being Green)

 • Ensiesitys Suomessa: 08.06.2010
 • Ensiesitys USA:ssa: 18.01.2009

Nora on ihastunut Rogerin suunnitelmiin. Sarahia harmittaa epäonnistuminen konferenssissa. Rebecca tekee hurjasti töitä. Justin päätyy nuoren naisen sponsoriksi. Kevin joutuu metsästämään Robertin suunnitelmien takia. Paige alkaa pukeutua liian aikuismaisesti. Greenatopia pitää unohtumattomat julkaisujuhlat ja saa sijoittajan. Mutta mitä vihreät drinkit saavatkaan aikaan?

3.14 Vallattomat vauvakutsut (Owning It)

 • Ensiesitys Suomessa: 15.06.2010
 • Ensiesitys USA:ssa: 08.02.2009

Chelsea häiritsee edelleen Justinin ja Rebeccan yhteiselämää. Nora ja Roger etenevät suhteessaan, kunnes Nora saa tietää olevansa toinen nainen. Walkerit pitävät Kittylle vauvajuhlat. Kitty saa mahtavan työtarjouksen. Saul esittelee viimein miesystävänsä. Tommyn suunnitelma onnistuu, mutta Rebecca alkaa epäillä.

3.15 Identiteettiongelmia (Lost and Found)

 • Ensiesitys Suomessa: 22.06.2010
 • Ensiesitys USA:ssa: 15.02.2009

Nora menee tapaamaan Ryania, mikä on Saulin mielestä virhe. Kevin ihmettelee Kittyn rauhallista suhtautumista kuvernööriuutiseen. Robertille selviääkin pian, mitä mieltä vaimo todella on. Justin ja Holly ihmettelevät, missä Rebecca on. Rebecca yrittää luoda suhdetta isäänsä New Yorkissa. Holly alkaa epäillä, että viinitarhasopimuksessa on jotain pielessä.

3.16 Sekavat ajat (Troubled Waters, part 1)

 • Ensiesitys Suomessa: 29.06.2010
 • Ensiesitys USA:ssa: 01.03.2009

Joku päähenkilöistä joutuu sairaalaan elvytykseen. 24 tuntia aikaisemmin Nora kutsui lapsensa partnereineen perheillalliselle ja paljastaa tavanneensa Ryanin. Tieto Robertin pyrkimisestä kuvernööriksi paljastuu liian aikaisin. Justin kertoo Sarahille Rebeccan epäilyistä. Holly ei ehdi estää Ojayn osakkeiden myyntiä. Rebecca ja David palaavat Los Angelesiin. Trishin synnytys käynnistyy kaksi viikkoa etuajassa. Kitty joutuu jälleen pettymään Robertiin.

3.17 Veitsen terällä (Troubled Waters, part 2)

 • Ensiesitys Suomessa: 06.07.2010
 • Ensiesitys USA:ssa: 01.03.2009

Kitty saa viimein pidellä vastasyntynyttä poikaa, mutta kuulee samalla huonoja uutisia miehestään. Julia menee sairaalaan ja jättää Elizabethin Hollyn hoitoon. Holly löytääkin talosta todisteet Tommya vastaan. Nora kannustaa Justinia löytämään oman paikkansa elämässä. Rebecca ja Justin näkevät viimein. Kevin ottaa Robertin tilanteen raskaasti. Tommy selittelee tekojaan Sarahille ja Saulille. Ryan ilmestyy Walkereille.

3.18 Puolen valinta (Taking Sides)

 • Ensiesitys Suomessa: 13.07.2010
 • Ensiesitys USA:ssa: 08.03.2009

Nora haluaa lastensa tapaavan Ryanin, mutta suurin osa ei pääse paikalle Tommyn oikeudenkäynnin takia. Julia tajuaa viimein totuuden. Saul, Kevin ja Sarah pohtivat, miten pelastaa Tommyn pulasta. Robert palaa kotiin sairaalasta. Täysin tietämättömänä tilanteesta Nora vaatii lapsiaan illalliselle. Rebecca on pahassa välissä äitinsä ja Walkereiden kanssa.

3.19 Pitkä viikonloppu (Spring Broken)

 • Ensiesitys Suomessa: 20.07.2010
 • Ensiesitys USA:ssa: 15.03.2009

Sarahin kotona on kaaos, kun Tommy ja Justin asuvat siellä. Rebecca haluaa varmistaa, ettei Ryan ole ihastumassa häneen. Justin hakee lääkikseen. Kevin, Justin ja Tommy lähtevät Bajaan kevätlomalle. Kitty on väsynyt vauvanhoidosta ja yrittää saada Robertin harkitsemaan lääkitystä. Konservatiivi Kitty ja vihreä Ryan väittelevät politiikasta. Justin suutelee väärää tyttöä.

3.20 Ongelmia paossa (Missing)

 • Ensiesitys Suomessa: 27.07.2010
 • Ensiesitys USA:ssa: 22.03.2009

Kevin ja Justin kutsuvat perhekokouksen koolle ja joutuvat ilmoittamaan Tommyn katoamisesta. Nora ei voi uskoa asiaa todeksi. Ryan pyytää Rebeccalta apua. Greenatopia pääsee muuttamaan uuteen toimistoonsa. Justin haluaa tukea Rebeccalta. Noran keskuksella on avajaiset, jossa Robert pitää puheen ja Walkerit yrittävät esittää onnellista perhettä. Kitty tapaa yksinhuoltaja Alecin, joka tuntee Noran syöpäjärjestön kautta. Justin ottaa yhteen Ryanin kanssa. Sarah palaa Ojayhin.

3.21 Suhteet kriisissä (S3X)

 • Ensiesitys Suomessa: 03.08.2010
 • Ensiesitys USA:ssa: 19.04.2009

Julia saa vihdoin yhteydenoton Tommylta, joka lupaa tulla kotiin. Sarah shoppailee Kevinin kanssa ja himoitsee Ojayn miehiä. Rebecca kutsuu Ryanin vanhempiensa luokse syömään. Kevin törmää vanhaan heilaan, joka ehdottaa kimppakivaa. Roger palaa Noran luokse. Robert huomaa Kittyn tunteiden muuttuneen.

3.22 Julian päätös (Julia)

 • Ensiesitys Suomessa: 10.08.2010
 • Ensiesitys USA:ssa: 26.04.2009

Nora on huolissaan, kun Juliasta ei kuulu mitään. Käy ilmi, että Julia on rahapulassa ja harkitsee muuttoa. Kitty jatkaa vaarallista polkuaan Alecin kanssa. Sarahin mielestä hänen pitäisi lopettaa puistossa käyminen. Ryan etsii työpaikkaa. Holly turhautuu Ojayssa Sarahin vaikutusvaltaan. Rebecca tajuaa viimein Justinin olleen oikeassa Ryanista.

3.23 Tienhaarassa (Let's Call the Whole Thing Off)

 • Ensiesitys Suomessa: 17.08.2010
 • Ensiesitys USA:ssa: 03.05.2009

Sarah harmistuu kuullessaan Joen uudesta onnesta. Robert uhkailee Alecia ja palaa pitkästä aikaa töihin. Rebecca on vaivaantunut Ryanin seurassa. Ojayssa järjestetään juhlat uuden henkilöstön kunniaksi. Holly ja Sarah yhdistävät voimansa lauluesityksessä. Nora haluaa tehdä kaikkensa löytääkseen Tommyn. Kevin saa tietää Kittyn teoista. Justin pääsee lääkikseen.

3.24 Meksiko (Mexico)

 • Ensiesitys Suomessa: 24.08.2010
 • Ensiesitys USA:ssa: 10.05.2009

Nora etsii Tommya Meksikossa. Sisarukset lähtevät apuun kuullessaan huhuja kultista. Holly haluaa irtisanoa Ryanin, mutta ei ole Sarahin kanssa samaa mieltä korvauksesta. Justin ja Rebecca kertovat kihlauksestaan. Kitty ja Robert yrittävät sovitella asumuseroaan Kevinin avulla. Saul haluaa auttaa Ryania.Seuraava jakso

Suomessa Tauolla

USA:ssa Päättynyt

Viralliset sivut

Perhesiteet - Kausi 1
CDON.com
Discshop.fi
15.95 €
Perhesiteet - Kausi 2
CDON.com
Discshop.fi
15.95 €
Perhesiteet - Kausi 3
CDON.com
Discshop.fi
15.95 €
Perhesiteet - Kausi 4
CDON.com
Discshop.fi
9.95 €
Perhesiteet - Kaudet 1-5
CDON.com
CDON.com
73.95 €