Sarjaseuraaja

Suosituimmat amerikkalaiset tv-sarjat

Sarjaseuraaja > Tv-sarjat > Draama > Perhesiteet > Jaksot > 2. kausi

Perhesiteet - 2. kauden jaksot

2.1 Kotirintama (Home Front)

 • Ensiesitys Suomessa: 19.05.2009
 • Ensiesitys USA:ssa: 30.09.2007

On kulunut vuosi Williamin kuolemasta. Nora laittaa Justinille videoviestin Irakiin ja kertoo perheen kuulumisia. Sara ja Joe ovat yhä asumiserossa ja Sara on täysin kyllästynyt muihin äiteihin. Kevin tapailee yhä Jason McCallisteria, joka saa työtehtävän Malesiaan. Tomilla pitää kiirettä viinitilalla, Julia hoitaa Alexandraa ja välttelee Walkereita. Robert kampanjoi ahkerasti ja Kitty seuraa kilttinä kihlattuna mukana. Rebecca asuu Kittyn entisessä huoneessa.

2.2 Yhtä suurta perhettä (An American Family)

 • Ensiesitys Suomessa: 26.05.2009
 • Ensiesitys USA:ssa: 07.10.2007

Justin pääsee San Diegoon sairaalaan. Koko Walkerin perhe ilahtuu, vaikka ovatkin huolissaan vammoista. Sarah pyytää Keviniä avioerojuristikseen, mutta Kevinin mielestä on liian aikaista. Robertin kampanjapäällikkö Travis moittii Kittyä. Julia saa Tommyn tuntemaan olonsa epäonnistuneeksi. Rebecca tarjoaa kaverilleen työtä äitinsä tilalta. Radiotoimittaja puhuu senaattori McCallisterin hullusta sukuunliittymisestä, mikä saa Noran ja Kevinin hermostumaan. Joella on suhde ex-vaimoonsa Paulaan.

2.3 Menneisyyden varjot (History Repeating)

 • Ensiesitys Suomessa: 02.06.2009
 • Ensiesitys USA:ssa: 14.10.2007

Edelleen lääkkeistä kieltäytyvä Justin kärsii kovista kivuista ja Kevin haluaa auttaa luomalla rauhallisen ympäristön. Robertin ex-vaimo Courtney aikoo mennä talk show'hun puhumaan erosta ja Kitty kehottaa Robertia puhumaan hänelle. Julian vanhemmat tulevat kylään juuri, kun Tommy haluaisi viettää aikaa kahden kesken. Scotty tarvitsee Kevinin lakiapua ja näyttää uuden työpaikkansa. Rebecca yrittää auttaa Justinia Noran pyynnöstä.

2.4 Avioehtosopimus (States of the Union)

 • Ensiesitys Suomessa: 09.06.2009
 • Ensiesitys USA:ssa: 21.10.2007

Sara purkaa tuntojaan Kittylle. Rebecca haluaa hoitaa kaikki Noralle kuuluvat tehtävät Justinin hoidossa. Kitty etsii Robertille raporttia ja löytää samalla avioehtosopimuksen. Tommy ei saa yhteyttä Juliaan ja on kiireinen töissä. Saul ja Milo menevät cocktail-juhliin, jossa Scotty tarjoilee. Kevin alkaa epäillä Saulin suuntautumista. Kitty ja Sara yrittävät rentoutua kylpylässä, mutta Nora haluaa jutella. He päätyvät häiden kuokkavieraiksi.

2.5 Ilon ja surun kyyneleitä (Domestic Issues)

 • Ensiesitys Suomessa: 16.06.2009
 • Ensiesitys USA:ssa: 28.10.2007

Kitty voi huonosti ja Nora epäilee heti hänen olevan raskaana. Kitty haluaa pitää asian salassa, mutta yllättäen se leviää Walkerin perheen kesken. Robert valmistautuu tärkeään väittelyyn. Tommy yrittää sopia asiat Linan kanssa. Sara ja Joe tapaavat asianajajiensa kanssa. Joe yllättää vaatimalla lasten täyttä huoltajuutta. Walkerit kokoontuvat Halloweeniksi katsomaan väittelyä. Justin nappailee salaa pillereitä.

2.6 Ystävänpalvelus (Two Places)

 • Ensiesitys Suomessa: 23.06.2009
 • Ensiesitys USA:ssa: 04.11.2007

Sara kertoo lapsilleen iltasatuja kännykän välityksellä. Kittyn täytyy kehittää suunnitelman mediaa varten ja aikaistaa häitä. Hän kutsuu apuun vanhan tuttavansa Isaacin, jolle Robert kantaa kaunaa. Nora lupaa järjestää pikahäät kotonaan. Kevin ihmettelee, kun ei saa yhteyttä Scottiin, jolla on rahaongelmia. Holly haluaisi Rebeccan keskittyvän omaan elämäänsä. Paige käyttäytyy oudosti. Kitty saa huonoja uutisia ultraäänessä.

2.7 Tuskaiset tunnit (36 Hours)

 • Ensiesitys Suomessa: 30.06.2009
 • Ensiesitys USA:ssa: 11.11.2007

Kitty ja Robert kaipaavat toisiaan eri puolilla maata. Robertin tytär tulee yllätysvierailulle. Rebecca joutuu kertomaan Justinin ongelmasta muille. Kaikki Walkerit kokoontuvat huolissaan Noran luokse. Justin hermostuu joukkohyökkäyksestä ja haukkuu kaikki. Hän suostuu kuitenkin vieroitukseen kotonaan perheensä avulla. Saul saa tietää Tommyn suhteesta. Kitty haluaa naimisiin ja perustaa perheen.

2.8 Jotain uutta (Something New)

 • Ensiesitys Suomessa: 07.07.2009
 • Ensiesitys USA:ssa: 25.11.2007

Kitty perheineen suunnittelee innoissaan häitä. He puhuvat myös ekoista kerroistaan ja niiden aikana soineesta musiikista. Kevin on pettynyt, kun ei ole kuullut mitään Jasonista. Justin haluaa pyytää anteeksi Rebeccalta. Saul haluaa palkata Ojaylle konsultti Grahamin, mutta Sara on toista mieltä. Julia ja Elizabeth palaavat kotiin. Nora ottaa yhteyttä vanhaan koulukaveriinsa Staniin ja menee hänen kanssaan treffeille. Kittyllä on ongelmia häävalssin kanssa. Justin ja Lina menevät treffeille.

2.9 Loppu hyvin, kaikki hyvin (Holy Matrimony!)

 • Ensiesitys Suomessa: 14.07.2009
 • Ensiesitys USA:ssa: 02.12.2007

Kitty saa tietää häiden aattona, että hänen pitää kirjoittaa vala. Justin kutsuu Linan deitikseen häihin. Kevin, Tommy ja Justin olivat lyöneet vetoa Kittyn naimisiinmenosta. Nora kertoo Kittylle karun totuuden avioliitosta. Isaac epäilee Robertin joutuvan kiristyksen kohteeksi "sankaruutensa" takia. Rebecca ja Justin saavat tietää Linan teoista. Salainen palvelu eristää Stanin ja Walkerin miehet. Holly saa vieraan menneisyydestä.

2.10 Perhepäivälliset (The Feast of Epiphany)

 • Ensiesitys Suomessa: 21.07.2009
 • Ensiesitys USA:ssa: 13.01.2008

Nora kutsuu Isaacin perheillalliselle ja ihmettelee, miksi hän ei koskaan näe lapsiaan enää yhdessä. Robertin kampanja on kaaoksessa, joten rankkoja otteita tarvitaan. Jason palaa kaupunkiin ja haluaa tavata Kevinin. Tommy ja Justin välttelevät toisiaan Linan takia. David vierailee jälleen Hollyn luona ja Rebecca pitää hänestä heti. Robert joutuu paljastamaan Kittylle, ettei ehkä halua lapsia.

2.11 Kolmas pyörä (The Missionary Imposition)

 • Ensiesitys Suomessa: 28.07.2009
 • Ensiesitys USA:ssa: 10.02.2008

Nora on pettynyt, kun Isaac ei ota häneen yhteyttä kiireiden takia. Justin ihmettelee, miksi Lina ei lopeta työtään. Julia ja Tommy yrittävät selvittää välejään palaamalla vanhoihin rutiineihin. Sara ei luota Grahamiin, joka on jo varannut tapaamisen Kiinan edustajan kanssa San Franciscossa. Justinin ryhmänvetäjä haluaisi hänen puhuvan kokemuksistaan. Kevin tapaa viimein Jasonin ja Scotty ilmestyy myös paikalle.

2.12 Äitipuolen roolissa (Compromises)

 • Ensiesitys Suomessa: 04.08.2009
 • Ensiesitys USA:ssa: 17.02.2008

Rebeccaa nyppii, kun häntä vaaditaan löytämään suunta elämässään. Ehdokas Taylor lähestyy uhkaavasti Robertin kannatuslukuja. Isaac ei ole mielissään, kun Jason tulee vierailulle kampanjatoimistoon. Kevin tuntee olonsa vaivaantuneeksi Scottin boheemien ystävien seurassa. Sara saa avioeropaperit ja haluaa bilettää. Kitty viettää aikaa Robertin lapsien kanssa sairastaen. Nora yrittää saada Saulin avautumaan. Rebecca ja David tutustuvat paremmin valokuvauksen merkeissä.

2.13 Eroahdistusta (Separation Anxiety)

 • Ensiesitys Suomessa: 11.08.2009
 • Ensiesitys USA:ssa: 20.04.2008

Sara ja Graham jatkavat kiihkeää suhdettaan. Kaikki jännittävät esivaalien tuloksia ja McCallister luopuu paikastaan presidenttikilvassa. Rebecca yllättää äitinsä ja Davidin kuhertelemasta. Kolme kuukautta myöhemmin: Kitty ja Robert käyvät hedelmöityshoidoissa. Isaac on asunut Noran luona ja aikoo nyt ottaa työn Washingtonista. Hän haluaa asettua sinne aloilleen Noran kanssa. Walkerit juhlivat Rebeccan syntymäpäivää.

2.14 Vaikeita valintoja (Double Negative)

 • Ensiesitys Suomessa: 18.08.2009
 • Ensiesitys USA:ssa: 27.04.2008

Walkerit haluavat auttaa Noraa pääsemään yli Isaacista. Nora pitää itseään kiireisenä tuomalla paikalle sisustussuunnittelija Jamien ja järjestämällä syöpälasten hyväntekeväisyysjuhlaa. Taylor tulee Kittyn ja Robertin luokse vierailulle. Kevin ihmettelee, kun Scottylla ei ole sairausvakuutusta. Holly haluaa lähteä ylelliselle matkalle Davidin kanssa. Rebecca saa tietää isyystestin tuloksen. Saul toimii Saran selän takana.

2.15 Moraalinen uhkapeli (Moral Hazard)

 • Ensiesitys Suomessa: 25.08.2009
 • Ensiesitys USA:ssa: 04.05.2008

Walkerit yrittävät selvittää, miten Ojay Foods selviää 20 miljoonan lainasta. Robert ja Kitty yrittävät saada lasta vanhanaikaisella tavalla lyhyen ovulaation aikana. Rebecca ihmettelee, kun Justin välttelee häntä salaisen ihastuksensa takia. Nora järkyttyy kuullessaan Ojayn tilasta ja haluaa Tommyn apua. Saul tunnustaa olevansa syyllinen. Kevin syyttää Grahamia. Rebecca riitelee äitinsä kanssa vanhoista valheista. Holly ehdottaa Walker Landingin ja Ojayn yhdistämistä. Kevin kosii Scottya.

2.16 Vanha arvoitus (Prior Commitments)

 • Ensiesitys Suomessa: 01.09.2009
 • Ensiesitys USA:ssa: 11.05.2008

Nora kutsuu perheen koolle kertoakseen Rebeccasta. Kevin tulee viimeisenä paikalle ja olettaa kaikkien tietävän jo tulevista häistä. Scottyn vanhemmat eivät aio tulla. Robert epäilee, että Kitty on raskaana. Sara saa taas lisäsyyn olla vihainen Hollylle. Tommy ja Justin haluavat pitää polttarit. Justin ja Rebecca sopivat. Kitty vihkii onnellisen parin. Saul tulee ulos kaapista Walkereille.Seuraava jakso

Suomessa Tauolla

USA:ssa Päättynyt

Viralliset sivut

Perhesiteet - Kausi 1
CDON.com
Discshop.fi
15.95 €
Perhesiteet - Kausi 2
CDON.com
Discshop.fi
15.95 €
Perhesiteet - Kausi 3
CDON.com
Discshop.fi
15.95 €
Perhesiteet - Kausi 4
CDON.com
Discshop.fi
9.95 €
Perhesiteet - Kaudet 1-5
CDON.com
CDON.com
73.95 €